oʞɾoƃ Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Nekako, kad bih provalio ko su zapravo članovi DSO, bend bi izgubio deo čari koju ima. Zato i volim što je ovako, ne daju ti da se koncentrišeš na bilo šta osim na njihovu muziku. Quote
morbid god Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 Pa mi se trenutno i ne koncestrisemo Al dobro, takav pristup mi je dobar. U prvom planu je muzika, ocigledno je da likovi ne ganjaju slavu. Pored toga, ove spekulacije samo povecavaju tu tajanstvenu auru oko benda.. Quote
Rashomon Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Dobra su ova poslednja izdanja Deathspell Omega-e. Crnilo i zlo prozeto kroz kompleksno muzicko eksperimentisanje i duboku filozofsku poruku. Uz albume Mystic Circle-a (koji su, naravno, malo drugacija prica), njihov Fas mi je medju ubedljivo najdrazim albumima bm-a. Quote
oʞɾoƃ Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Vrteh skoro diskografiju DSO ponovo i moram priznati da mi je "Chaining The Katechon" njihovo najubedljivije i najzrelije izdanje, sinteza svega što oni žele da kažu i izraze. Quote
Nemethor Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Veoma uzivam uz Inquisitors of Satan i Demoniac Vengeance ali mi je uglavnom najomiljeniji Kenose. Quote
Lunar Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Da Kenose je meni bolji od Katechona, ali ni ovaj nije losh. Ali nikako ovi EPovi nemogu da pridju poslednja dva LPa , a npr. najomiljeniji mi je posledjni album, nekako ga najvishe slusam dosta je dugovecniji od proslih. Quote
Grobodan Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Meni je nekako najdugovečniji Disciples of the ultimate void, najduže postoji. Quote
Talvi Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Bas danas nadjoh u jednom matorom Butcherian Vibe-u recenziju neke ribe koja je "Si Monumentum Requires, Circumspice"-u dala ocenu 1.5, vecu pljuvacinu odavno nisam procitao... Quote
Lunar Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Hahhaha...... bash bi voleo to da prochitam, ima li mozda negde na netu. XD Quote
Talvi Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Hah, jbg, imaju u arhivi na sajtu more recenzija ali nema te, shvatam i zasto. BV sa Dark Tranquillity na naslovnoj, pa ako nekad naletis pogledaj... Quote
morbid god Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 100% neka mracna iskompleksirana prasica koja iskljucivo slusa 11111111 i zivi za old-skul. Quote
Talvi Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Naprotiv, napljuvala ih je jer su, kao, suvise "nekro", "troo" i sta ti ja znam. Ludost. Quote
Lunar Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Nekro? Troo? Si Monumentum Requires, Circumspice? hahahhahahahaha. Ajde pogledaj ime te devojke u tom broju, mislim da znam ko je . XD Quote
morbid god Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 :) Ako to mozes da skeniras, linkuj obavezno. Quote
Маузер Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ja sam opet probao sa DSO i ne ide mi. :ne: Prosto, nece bend da mi se prisljaka kao sto je to uradio Ofermod. Ni sam ne znam zasto. Quote
oʞɾoƃ Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Posvetio sam se u poslednje vreme malo više tekstovima benda... I mogu reći samo da su vredni tretiranja jednog pravog teološkog literarnog dela. "Death is no channel anymore to rejoin the clay of a fractured God..." Kakav stih! Quote
oʞɾoƃ Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 O jebote, ima li ovaj bend loše pesme od 2003. naovamo. Skinuh Mass Grave Aesthetics. Savršeno. Quote
Guest martin512 Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 kad ce taj zavrsni album triologije, i na sto li ce to da lici.. bas su skrti u odavanju informacija, iz neba izbace nesto novo i idu dalje. Quote
kuruz Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Nekako, kad bih provalio ko su zapravo članovi DSO, bend bi izgubio deo čari koju ima. Zato i volim što je ovako, ne daju ti da se koncentrišeš na bilo šta osim na njihovu muziku. Као Gorillaz. :) Quote
Lunar Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Као Gorillaz. :) Ali kod Gorillaz se zna kako izgledaju fnaovi..... Mass Grave Aesthetics Vidim da se nije prichalo ovde o ovome, i sta mislite? Ja josh nisam poslusao, ali evo downlouduje se. Quote
oʞɾoƃ Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 O jebote, ima li ovaj bend loše pesme od 2003. naovamo. Skinuh Mass Grave Aesthetics. Savršeno. Nije se pričalo To je matora pesma, još iz 2005. Quote
morbid god Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 24. 5. 2009[/u], 10:58' post='1956499'] O jebote, ima li ovaj bend loše pesme od 2003. naovamo. Skinuh Mass Grave Aesthetics. Savršeno. Quote
Recommended Posts