oʞɾoƃ Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Ne kapiram, kakve veze ima kad sam ja skinuo album sa tim kad je pesma snimljena? Quote
morbid god Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Ma ne to, nego me interesovalo kad se pricalo to o ovom split izdanju. Mozda smo ga ja i Grob nedje spomenuli.. nije ni bitno, mlatim po ovoj vrucini Quote
WoS Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Gojko, samo pogledaj ovog majmuna pa ce ti se smuciti zivot kad sledeci put cuejs vokal DSO: :lol: :lol: Mikko Aspa Quote
morbid god Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Samo sto Mikko nije vokal DSO-a od albuma Si monumentum.. Quote
oʞɾoƃ Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 (edited) Zapravo, svi se tripuju, od Arhiva, preko Wikipedije i ostalih sajtova do raznih foruma da je Mikko vokal od SMRC naovamo... Ne znam, ja kad slušam Clandestine Blaze, ne deluje mi uopšte kao da je isti čovek u pitanju... EDIT: A i ne zanima me kako izgleda, uostalom Edited July 23, 2009 by Gojk O))) Quote
Lunar Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Sta fali ovom Miki? Inache svugde pishe da je on od SMRCa pa nadalje, ne mogu da verujem da bash svi greshe. Quote
morbid god Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Po mojim saznanjima iz druge ruke, Mikko je odradio vokale na SMRC i to je to. Quote
oʞɾoƃ Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 E pa ko god da je posle njega, jebeno mu liči glas Quote
Lunar Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 A i sto ne bi bio, bash mi debeljko izgleda ko metal verzija Rygga. Quote
morbid god Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Recept za onakve vokale mora da bude opsjednutost + litar viskija na eks + progutani zilet + 'al mi se sere'. Mozda onda i jeste Mikko, lici mi na nekog takvog. Quote
Lunar Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Bacimo Miku na probu: Stabat Mater - Stabat Mater Quote
morbid god Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Dobar, spor, morbidan i kratak(39 minuta je nekim bendovima samo zagrijavanje) album. Mikko Apsa isporucio mlogo bolesne vokale, ono je skroz nehumano. A distorzija reze li reze, odma se vidi da nisu peglali produkciju. Ko voli funeral doom, ne moze se zajebat. Quote
Brynhildr Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Simpatična recenzija na popboksu: http://www.popboks.com/tekst.php?ID=5908 (Ali upoređivanje sa Dillinger Escape Plan-om :)) Quote
oʞɾoƃ Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Sve ti je rečeno o stručnosti recenzenta. Na Popboks te primaju prema količini pompeznosti u recenzijama, ne prema kvalitetu istih. Quote
Sadomator Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Jedna od boljih recenzija. Pogodjena je sustina, a poredjenje sa Dillingerima je na svom mjestu, dva najslicnija benda danasnjice. Quote
Brynhildr Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Sve ti je rečeno o stručnosti recenzenta. Na Popboks te primaju prema količini pompeznosti u recenzijama, ne prema kvalitetu istih. Ok, ima par stvari koje stoje, ali me je drugi deo teksta poprilično nasmejao. @Sadomator - je l' si ti uopšte slušao DsO? Quote
Sadomator Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Jok, sta je to? DSO je odavno bend koji ima vise slicnosti sa Dillingerima i Meshuggah, nego sam bilo kojim bendom iz 'zanra' u koji ih guraju. Svi preduslovi su ispunjeni, slijedeci album ce da bude jos kompleksniji, sa jos vise brejkova, i bespotrebnim dokazivanjem elitizma. Quote
Nemethor Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Jok, sta je to? DSO je odavno bend koji ima vise slicnosti sa Dillingerima i Meshuggah, nego sam bilo kojim bendom iz 'zanra' u koji ih guraju. Svi preduslovi su ispunjeni, slijedeci album ce da bude jos kompleksniji, sa jos vise brejkova, i bespotrebnim dokazivanjem elitizma. Prijatelju, preslusaj neki od albuma DSO (bilo koji)... Quote
oʞɾoƃ Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Зато је стара DsO закон! Misliš na Infernal Battles i Inquisitors Of Satan? Ta dva albuma su toliko skrnava u odnosu na ostalo što je bend izbacio da ih i ne ubrajam u diskografiju. Quote
Narsil Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Misliš na Infernal Battles i Inquisitors Of Satan? Ta dva albuma su toliko skrnava u odnosu na ostalo što je bend izbacio da ih i ne ubrajam u diskografiju. Зато се са тобом не вреди расправљати. Quote
Sadomator Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 (edited) Prijatelju Infernal Battles i Inquisitors stoje na polici, i albumi su vise nego odlicni, nemam zamjerke. SMRC je solidan album, ali ovo poslije je u rangu sa upravo pomenutim bendovima, ista muzika, drugo pakovanje. Edited August 22, 2009 by Sadomator Quote
Nemethor Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Prijatelju Infernal Battles i Inquisitors stoje na polici, i albumi su vise nego odlicni, nemam zamjerke. SMRC je solidan album, ali ovo poslije je u rangu sa upravo pomenutim bendovima, ista muzika, drugo pakovanje. Ali ipak, Dillinger i Meshuggah...??? Quote
Brynhildr Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Mislim da sam prva 2 albuma preslušala 2-3 puta uvrh glave. Quote
Recommended Posts