Jump to content

Najbolja DSO izdanja?  

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Prijatelju Infernal Battles i Inquisitors stoje na polici, i albumi su vise nego odlicni, nemam zamjerke. SMRC je solidan album, ali ovo poslije je u rangu sa upravo pomenutim bendovima, ista muzika, drugo pakovanje.

SMRC solidan album :)

Dobra im je stara faza, kvalitetan Darkthrone worship :rockdevil: Ali meni licno mnogo bolje lezi sve od Si monumentum pa nadalje.

Posted (edited)

Simpatična recenzija na popboksu: <a href="http://www.popboks.com/tekst.php?ID=5908" target="_blank">http://www.popboks.com/tekst.php?ID=5908</a>

A u kurac, DSO na Pop boksu :udri: Sto je sledece, My love story ili politikin dodatak nedeljom(kapiram da u Svet i Skandal mogu izac jedino kad objave svoje slike gdje se goli kupaju na crnogorskoj rivijeri.) Fak. Edited by morbid god
Posted

Sta je tu cudno, na tom popboksu je stvarno bilo dosta BM recenzija,a i malo bolje pogledajte ko je otvorio temu.... Ocena stoji takva kakva je jer Popboks po nekom randumu ne daje vishe od 8 metal albumima(pa je samim tim ovo i dobra ocena). Inahce procitao sam recenziju odavno i ne secam se da sam video nesto loshe, a vi nonstop pominjete Dillingere, pa reko da vidim sta se dogadja.

"Komplikovani aranžmani pesama epske dužine i neverovatne sviračke bravure govore same za sebe o nivou tehničke kompetencije na ovom albumu, uporedivu čak i sa takvim perfekcionistima kao što su Dillinger Escape Plan." >>> ovde niko ne poredi zvuk DSO sa DEP, vec samo kaze da su u kompozicionom smislu pesme dosta progresivno i tehnikalno sastavljeno da moze da se poredi sa DEP(koji jelte na Ire Worksu imaju sta da ponude sto se toga tice). Nista ne bi bilo ni krivo da tu pishe Rush iliti neki takav bend.

Poslusao sam i ja ta prva jedan put, nisu mi bila nista interesantna pa nemam nikakvu zelju da se vracam na njih.

P.S. joj, sto je ruzan ovja novi skin. :(

• 3 months later...
Posted

Oni će u svom standardnom fazonu da update-uju Normin sajt mesec dana pre puštanja u prodaju i to je to :haha: Ali ne sumnjam uopšte da će biti u toku ove godine, uklapa se u trogodišnji ciklus, a od Chaining EP-ja nisu ništa novo snimili.

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Raznex se ko kreten, i spremam listu da me dokrajci, pade trip na DSO all the way i listam temu bezveze, ovo sam imao u steku odavno, fucking dragulj.

Deathspell Omega - Si Monumentum Requires, Circumspice iz BV-a (br.08 2005)

"Za one koji su iole upuceni u underground scenu sam pomen izdavacke kuce Norma Evangelium Diaboli (NED) je dovoljan da otprilike shvate o cemu je rec.

NED je u poslednjih godinu i nesto dana izdao prilican broj black metal albuma koji su nasiroko popularni na underground sceni. Inace vaze za jednu od najboljih izdavackih kuca

te orijentacije, ako u svetlu izbljuvavanja kvazi satanistickih stihova i neprepoznatljive muzike uopste moze da se govori o makar minornoj dozi umetnosti i kreativnosti, a kamoli koristi rec kao sto je "najbolji".

Deathspell Omega je jedan od NED bendova. Jedan od onih retro black metal bendova koji su "inspirani" Satanizmom. Toliko o tekstovima, ukoliko iko uspe i da razume nesto od njih. Valjda se ekstremni metal

opet kroz pomocni izlaz vraca u fazu propagande paljenja crkvi, "ugodnih" nocnih setnji po grobljima i slicnih simptoma pozeraja. Kroz tu prizmu gledano sto-brza-sto-glasnija-sto-agresivnija-sto-sokantnija

muzika i iritirajuci vokal Deathspell Omege imaju nekog smisla - za one koji se poistovecuju sa propagandom haosa i bezumlja, starog dobrog slogana za maloumnike. Oduvek je taj "Satana je prava stvar"

pozeraj bio jedan od razloga zasto ne-metal orijentisana populacija gleda na metalce kao na kretene. E, pa, hvala lepo NED-u na ispomoci u tome.

Album zvuci kao sveobuhvatna zbrka gitara, klavijatura, bubnjeva i podivljalog vokala koji ni sam ne zna zasto je besan na sve oko sebe. U intermecima izmedju "opasnih" pesama provlace se nekakve molitve.

Ima ih ukupno tri, sa krajnje kreativnim nazivima (First Prayer, Second Prayer, Third Prayer), koje su kao mekse, sa pokusajem ambijentalne gitare i zapevanjima. Album je inace osmisljen kao prvi deo trilogije

koja ce izlaziti narednih godina. Ako i ostali delovi budu kao ovaj, mislim da se dzabe trude. Si Monumentum Requires, Circumspice u slobodnom prevodu znaci "Ako trazis znak, pogledaj oko sebe. Sve zavisi

od toga kakav znak trazite. Plus za njih, samo zato sto su se potrudili da procitaju neku literaturu.

Maja Djordjevic 1.5

Edited by Milan
Posted
Album je inace osmisljen kao prvi deo trilogije koja ce izlaziti narednih godina. Ako i ostali delovi budu kao ovaj, mislim da se dzabe trude

Hahahaha, prorocke rijeci :haha:

Recenzija je jedna od najgorih koje sam imao prilike da procitam. I to je nesto..

Posted

Sećam se i ja ovoga, ista je dala Gravewormu peticu tako da to dosta objašnjava... Sramota za BV.

Dobro, ako bese "(N)Utopia" u pitanju, i meni taj album bese do jaja. :haha:

Jebi ga, ne mogu svi biti kvalitetni kao Cradle Of Filth.

Naravski. ;)

A imala je ta riba jos gafova, stalno pisala black recenzije a veze nije imala. Moracu da iskopam taj broj.

• 3 months later...