Talvi Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Evo vam nova pesma, jebala vas pesma: http://www.facebook.com/pages/Season-of-Mist/49433279807 http://season-of-mist.com/news/deathspell-omega-2010-10-14 1 Quote
Lou Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Početak suva krljačina. Produkcija bombona, bubnjevi pogotovo. Kao da su malo izašli iz haotičnosti, ali je disonantnost još uvek tu, neumanjena. Meni leglo. Quote
morbid god Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 "najcistiji" dso do sad. Produkcija dobra, svirka isto, znaci klasika. Al konacan sud kad se obeznanim od kompletnog albuma. Dodao bih samo da ovo nece bit skok u odnosu na FAS ko sto je taj album bio u odnosu na SMRC(mislim muzicki/stilski). Inace jel tripujem, il je vokal malo drugaciji nego inace? Ko da je izgubio na snazi, il zvuci nekako promuklije. Mada moguce da tripujem Quote
Grobodan Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Istina, nešto je muljav sav. Sviđa mi se što jeste agresivnije kao što sam se i nadao, ali kao što sam predvideo nemaju gde dalje od Fas da odu tako da mi se čini da će album biti korak ispod. Quote
oʞɾoƃ Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Fas u SMRC pakovanju. Mislim da neće biti neko stelarno dostignuće. Quote
Маузер Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Ove pesma sabija ceo Fas. Ocekuje se pravi naslednik SMRCa. Quote
Lou Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Meni je vokal isprva zvučao kao da ima neki blagi efekat. Quote
morbid god Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Fas u SMRC pakovanju. Mislim da neće biti neko stelarno dostignuće. Ne bih rekao, previse je ovo kristalno za SMRC. Si monumentum nakon ovog zvuci ko Darkthrone Inace, ritam na momente zna da bude drugaciji nego sto je to bio slucaj do sad. Gitare su standardne, zvuk bubnja povucen u miksu, bas se bas fino cuje.. Ko da su radili produkciju dje i Marduk wormwood. Quote
oʞɾoƃ Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Ne bih rekao, previse je ovo kristalno za SMRC. Si monumentum nakon ovog zvuci ko Darkthrone Mislio sam više na dužinu i strukturu pesama. Rifovi su čist Fas, ali je pesma kao takva mnogo direktnija. Quote
morbid god Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Meni je ova pjesma cisti fas/katechon sa najkristalnijom produkcijom koju je dso imao. smrc mi je siroviji, manje je kompleksan isl. al stoji ko njihov najbolji album (imho). U svakom slucaju, ovo se porucuje bez razmisljanja. Mislim da ce buklet biti perverzija. Quote
мать Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Ocekuje se pravi naslednik SMRCa. sto smrc-a? sta te tacno podseca na smrc? mikko kao da je ostario 5-10 godina od katechon-a, glas je dosta hrapaviji. mozda je samo efekat u pitanju. ne znam da li bih bas upotrebila "sirov" za smrc, ali Devouring Famine jeste dosta kompleksnija od vecine smrc numera. svidjaju mi se gitare. ovo najverovatnije curi pre novembra? Quote
morbid god Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Mislim da nema sanse, vjerovatno cemo ga daunlodovati tu oko 10. novembra. Mada ga ja porucujem sa Omega ordera cim stigne, original je must have. Zaokruzena triologija, mada je ja posmatram sire sa Kenose i Katechon EPs (naravno, ocekuje se i treci za nekih godinu dana, vjerovatno i on na slovo K da se kompletira KKK ) Quote
Talvi Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Ja znam kome će SoM poslati promo link, a kad će da procuri ne bih umeo da kažem. Quote
morbid god Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Ja znam kome će SoM poslati promo link, a kad će da procuri ne bih umeo da kažem. Tvoj internet pjenis je svakim danom sve veci i veci Quote
мать Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 http://www.amazon.co.uk/Paracletus/dp/B0047HJD1Y/ svaka cast ako ovo ne procuri pre novembra. Quote
Talvi Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Mada, SoM se jeste opustio po tom pitanju u poslednje vreme - i Drudkh i Kylesa su procureli pre no što su oni uopšte razaslali promose. Quote
morbid god Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Preslusao sam ove semplove, dopada mi se. Jedino sto mi nedostaje (a vidim da su prestali sa tim), jesu horovi. Posebno kad se sjetim onog sa Carnal Malefacotr, rekao bih da je u pitanju ruski pravoslavni(ne no katolicki) hor. Quote
oʞɾoƃ Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Nadao sam se malo koherentnijem izdanju, moram priznati, ovo će opet biti razbacano na sve strane kao Fas... Quote
morbid god Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Sto samo po sebi nije lose. Produkcija je ipak jasnija, na FAS-u je ponekad dolazilo do preklapanja zvukova pa si morao da se naprezes ko vepar da bi cuo sto treba da se cuje. Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Kakavo je vase misljenje o starim radovima ovog benda jer mnim da su gologuzi prosjek???moji favoriti takozvane ortodoksije su opet neki drugi bendovi ali staro ovog benda je dosada.... i jos nesto kako vukcionise ovo sranje od pisanja moze li se izbrisat rijec posebno kad se pogrijesi il kako? nije valjda forum ovako lose izradjen... Quote
Berliner Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 meni forum dobro radi u operi, a u ffox-u pokazuje simptome na koje se svi zale. ja isto ne varim mnogo stare radove, ali zasluzuju respekt Quote
morbid god Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 (edited) Kvalitetan Darkthrone worship, prljav i blasfemican. Na francuski nacin. Mada, ono sto mene izmedju ostalog fascinira kod ovog benda, jeste taj prelaz sa ''Inquisitors of Satan'' zvuka na daleko kompleksniji SMRC. Edited October 17, 2010 by morbid god Quote
Dioklecijan Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Kvalitetan Darkthrone worship, prljav i blasfemican. Na francuski nacin. Mada, ono sto mene izmedju ostalog fascinira kod ovog benda, jeste taj prelaz sa ''Inquisitors of Satan'' zvuka na daleko kompleksniji SMRC. To kad je Shaxul uteka od religioznih fanatika.... Quote
Recommended Posts