Lunar Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 (edited) Ja tipujem tebe kroz nekih 5 godina, da isto vodis ovakav kanal na slicnu foru. Ali kada jos dosta popunis onu tvoju kolekciju. Edited August 26, 2012 by Lunar Quote
Demon Seed Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Ovi na omotu se vataju za glavu u fazonu "Ajde ne seri, dosta vise, imas li milos?". 1 Quote
nenad_pa Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Si monumentum je keva. Album postavio standarde i izvrsio ogroman uticaj na gomilu bendova. Si monumentum je nesto kao De mysteriis 2004, sad kenjam malo al aj, da ne preteram. Al ovi kriticari poput ovog celavog me nerviraju, sad oni kao nesto znaju. Zna se ko su kriticari. Kad konacno prizna sebi da je antitalenat i da nema blage veze sa sviranjem u besu i ocajanju resi da svima prosipa pamet, znate ono ''sad sam ja mnogo pametan pa cu svima da serem da svi znaju kako ja znam muziku u srz.'' Kriticari i recenzenti duvajte ga. .!. 1 4 Quote
nenad_pa Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Sto bre? Ja bas mislim da ne serem??? 1 Quote
azal Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Si monumentum je keva. Album postavio standarde i izvrsio ogroman uticaj na gomilu bendova. Si monumentum je nesto kao De mysteriis 2004, sad kenjam malo al aj, da ne preteram. Al ovi kriticari poput ovog celavog me nerviraju, sad oni kao nesto znaju. Zna se ko su kriticari. Kad konacno prizna sebi da je antitalenat i da nema blage veze sa sviranjem u besu i ocajanju resi da svima prosipa pamet, znate ono ''sad sam ja mnogo pametan pa cu svima da serem da svi znaju kako ja znam muziku u srz.'' Kriticari i recenzenti duvajte ga. .!. a mozda je jednostvano neko ko voli da slusa muziku, diskutuje o muzici i da pise o muzici bez ikakvih zelja da stvara svoju? Quote
Lou Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Entoni Fenteno je keva. Postavio je standarde i izvršio uticaj na gomilu ljudi putem interneta. On je nešto kao indie muzički magazin u doba kada su valjali. Ne bih da kažem kao "Rolling Stone" u zlatno doba, da ne preteram. Ali ovi forumaši poput nenada me nerviraju, kao on sad nešto zna. Zna se ko su takvi. Kada je konačno priznao sebi da ne ume da priča o muzici i da nema veze sa recenziranjem, tada je u besu i očajanju rešio da na forumu prosipa pamet, znate ono "sad sam je mnogo pametan, pa ću svima da serem da svi znaju kako ja znam nešto". Seratori i anonimusi, duvajte ga. Quote
nenad_pa Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Sta se palis bre ja se to malo salim. U stvari u svakoj sali ima po malo istine. Mozda ovaj lik kao pojedinac jeste ok, al ono... 1 Quote
Miilos Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 http://www.metal-archives.com/reviews/Deathspell_Omega/Diabolus_Absconditus/308507/JTR4 Quote
Јарослав Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Рецензије на Архивама су, иначе, баш меродавне. Quote
Demon Seed Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 U vecini slucajeva kad citas recenziju mozes da prepoznas da li je pise kreten. Izgleda da su se obojica koji su pisali recenziju za Diabolus Absconditus istripovali da je izasao 2011. Quote
Talvi Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 haha evo i BAN stranicu su šerovali Quote
Demon Seed Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Takoe Ma tu stranicu im vodi verovatno neki mladjani webmaster, bratanac na Maynarda Quote
Јарослав Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Таман сам хтео да кажем да зна квалитет шта је квалитет, а онда сам видео ово за БАН. Quote
Demon Seed Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Kako jedes govna, BAN je los, a? 1 Quote
Јарослав Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Прошлогодишњи албуми и овај ЕП, да. Овај семпл за нови албум обећава. Quote
Talvi Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Bend nije kvalitetan jer im poslednji album nije kvalitetan, makes perfect sense. Quote
Recommended Posts