Jump to content

Najbolja DSO izdanja?  

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Šta reći? Najkvalitetniji bend u BM danas (naravno uz NARGAROTH :D )!! Si Monvmentvm Reqvires, Circvmspice je 'ebeni V.R.H.!!!!!!!!!!!!!!!!! Kénôse je jebeno BOLESTAN!!!!!!! A za Infernal Battles i Inqvisitors of Satan ne treba trošiti reči!!!!

Sve što je potrebno je:

"Sola Fide. Sola Deo Infernali Gloria.

Seest thou how faith wrought with his works

And by works was faith made perfect?

Sola Fide. Sola Deo Infernali Gloria.

My god and lord of this earth,

you shall henceforth be the sole object of my thoughts.

Sola Fide. Sola Deo Infernali Gloria.

Wilt thou know, O vain man,

that faith without works is dead?"

Posted

shvati chovu, ocigledno je i on DsO zaludjenik :)

Sinoc sam u kontinuitetu preslusao smrc i kenose, a nakon toga i onu stvar sa splita "crushing the holy trinity", i kao da se sve to uklapa u jednu veliku cijelinu.. vidjecu da se ovih dana pozabaviti ostalim DsO split izdanjima, samo da nadjem slobodnog vremena

• 4 weeks later...
Posted

Da malo oživi tema xDD

Fas - Ite, Maledicti, in Ignem Aeternum tracklist:

1. Obombration

2. The Shrine of Mad Laughter

3. Bread of Bitterness

4. The Repellent Scars of Abandon and Election

5. A Chore for the Lost

6. Obombration

Uf jebote...

Posted

Vrati prosli avatar bejbe.

love.gif ko ce docekati da se pojaviii..i bolje bi im bilo da naprave jedan lijep buklet, da imam dovoljno materijala za proucavanje uz slusanje >.<

Posted
i bolje bi im bilo da naprave jedan lijep buklet, da imam dovoljno materijala za proucavanje uz slusanje >.<

kad spomenu proucavanje setih se absu tara bukleta,sa svim objasnjenjma i recnikom pojmova...:rockdevil:

Posted (edited)
kad spomenu proucavanje setih se absu tara bukleta,sa svim objasnjenjma i recnikom pojmova...:rockdevil:

E vjeruj na to sam i mislila kada sam pisala koment, ono je definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji buklet koji posjedujem. Jos prozet citatima osoba kao sto su Crowley, ilustracijama, keltskom mitologijom i na kraju onim 'rijecnikom'. Da hoce i ovaj novi sto snimaju uraditi priblizno slicno.. d:

edit: recimo SMRC je dosta jednostavno uradjen i ne narocito obiman buklet..na bijeloj pozadini jednostavno ispisani tekstovi i uz svaki ide primjerena fotografija+list s logoom i to je to. Ne znam za Kenose, ali cula sam da je daleko bolji..mada sumnjam da cu ga nabavljati..bar ne uskoro.

Edited by +Abigail+
Posted
Vrati prosli avatar bejbe.

love.gif ko ce docekati da se pojaviii..i bolje bi im bilo da naprave jedan lijep buklet, da imam dovoljno materijala za proucavanje uz slusanje >.<

Što, šta fali glavolomcu? xD

A kontam da će buklet biti sasvim fin, imaju 20 strana na raspolaganju pa nek daju malo više oduška kreativnosti nego na smrc-u :opusteno:

Posted (edited)
E vjeruj na to sam i mislila kada sam pisala koment, ono je definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji buklet koji posjedujem. Jos prozet citatima osoba kao sto su Crowley, ilustracijama, keltskom mitologijom i na kraju onim 'rijecnikom'. Da hoce i ovaj novi sto snimaju uraditi priblizno slicno.. d:

mislim da je isti slucaj i kod mene,taj buklet je bas 'bogat',ladno osetim nadprosecnu tezinu diska kad ga uzmem u ruke u odnosu na ostale diskove.ako volis takve buklete i ako volis carpathian forest,nabavi morbid fascination of death,isto je veoma obiman i sjajno izgleda sa svim perverzijama koje bend prati. ;).ceka se rom5:12.

Edited by Goxy
Posted
mislim da je isti slucaj i kod mene,taj buklet je bas 'bogat',ladno osetim nadprosecnu tezinu diska kad ga uzmem u ruke u odnosu na ostale diskove.ako volis takve buklete i ako volis carpathian forest,nabavi morbid fascination of death,isto je veoma obiman i sjajno izgleda sa svim perverzijama koje bend prati. ;).ceka se rom5:12.

Zar nema kod vas u mordoru disk (il ti cekas specijalno na koncu d:)..posto su mi bas neki prijatelji iz begea pokazivali cd kad sam bila...jaaako slican 'Salvation.u' Funeral Mist.a. I vizualna reprezentacija kako textova tako i odabranih fotografija je veoma slicna kod dva navedena albuma. Mada ih ne mogu ni porediti po kvalitetu naravno. Trebala bih i Rom nabaviti na origiju definitivno.

Vidi se da je Arioch aka Mortuus vise utjecao na stvaranje Romansa. Totalno netipican mardukovski album, zato mi se i svidja (izmedju ostalog).

Posted
Zar nema kod vas u mordoru disk (il ti cekas specijalno na koncu d:)..posto su mi bas neki prijatelji iz begea pokazivali cd kad sam bila...

znam da ima ,video sam ga u mordoru,ali za sada mi ne pada na pamet da dajem 1500 ili koliko vec za taj disk,jer ocekujem da ce ga biti na koncertu i kostace ne vise od 10 eura.jedino zbog toga,mislim ,davao sam i vise za originalne diskove u mordoru(poslednji dark funeral je kostao oko 1700),ali mi nije hitno u ovom slucaju.

na koncertu rotting christa theogonia digi prelepo pakovanje je kostao 950din.,a ko zna koliko bi kostao u mordoru da ga ima..

rom mi je polako ali sigurno izbio medju prva tri marduk albuma.

Posted
znam da ima ,video sam ga u mordoru,ali za sada mi ne pada na pamet da dajem 1500 ili koliko vec za taj disk,jer ocekujem da ce ga biti na koncertu i kostace ne vise od 10 eura.jedino zbog toga,mislim ,davao sam i vise za originalne diskove u mordoru(poslednji dark funeral je kostao oko 1700),ali mi nije hitno u ovom slucaju.

na koncertu rotting christa theogonia digi prelepo pakovanje je kostao 950din.,a ko zna koliko bi kostao u mordoru da ga ima..

rom mi je polako ali sigurno izbio medju prva tri marduk albuma.

u mordoru je theogonia 2000 :) :) :) :)

a rom 1750 :) :) :) :) a na svirci nece biti vise od 950

ja u zivotu vise necu pazariti tamo, a vi? :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Sve u svoje vreme. Ne mogu se komentari iznositi posle prvog slušanja x] A ti skini album umesto što balaviš ovuda :)

Edited by SPR
Posted
Da malo oživi tema xDD

Fas - Ite, Maledicti, in Ignem Aeternum tracklist:

1. Obombration

2. The Shrine of Mad Laughter

3. Bread of Bitterness

4. The Repellent Scars of Abandon and Election

5. A Chore for the Lost

6. Obombration

Uf jebote...

Nabavih album, javljam vise kada ga lepo preslusam - za sada mogu samo da kazem - istripovano...