HeLLsarma Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 DObar rivju, album jos bolji. Quote
Drogarito Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 I novi Ulcerate kida samo me mrzi da pišem review. Inače, preporučujem Thoren - Brennenburg http://www.mediaboom.org/461656-thoren-brennenburg-2016.html Disonantni death metal (bez ikakvih vokala ) Definitivno jedan od najjboljih novih bendova! Zvuče kao da su pušili pepeo Steeve Hurdle-a :rockdevil: :rockdevil: :tehkista: :tehkista: :tehkista: 1 Quote
Demon Seed Posted November 29, 2016 Report Posted November 29, 2016 Šta je bilo, splasnuo hajp? Solidno izdanje, ja sam očekivao više, ali to je jer su oni postavili do sad nemoguće visok standard... I da, ako je ovo album, onda je Kenose albumčina epska! Quote
kuruz Posted November 29, 2016 Report Posted November 29, 2016 nije splasnuo hajp, nego izašla Metalika Quote
Angelystor Posted November 29, 2016 Report Posted November 29, 2016 Dobri albumi se slušaju, ne hajpuju se. 1 Quote
Miilos Posted December 15, 2016 Report Posted December 15, 2016 Mnogo bolji album od one prethodne mrcine, čak sam i prijatno iznenađen, jer nisam očekivao da će ponovo da podivljaju, ali daleko je ovo od Fas i od svega što je izašlo od 2004-2007. 1 Quote
Demon Seed Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 A, da, izašla je nova Decpel Omega Quote
oʞɾoƃ Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Sa ove vremenske distance, moram priznati da sam pomalo i razočaran albumom. Da, svi smo konstatovali da su u pitanju klasični DSO sastojci sabijeni u pola sata radi maksimuma ludila, ali činjenica da je album doneo tačno nula novih momenata u DSO zvuku je učinila da ovo izdanje vrtim manje nego ijedno drugo nakon izlaska. Nije nešto što će uticati na večni status ovog benda kao lučonoša pravca, ali sam posle četiri godine ipak očekivao nešto više. Istina, standardi koje su postavili su nerealno visoki, ali DSO ima sve više vrhunskih apostola među novijim bendovima i moraće da dignu igru na viši nivo za sledeće izdanje ako i dalje misle da zadrže epitet najboljeg što žanr ima da ponudi. Quote
Demon Seed Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Dobro jutro xD Ostarelo se, ne mož matorac da izbaci to nasilje iz sebe više, a kamoli da ga digne na sledeći nivo... Sad mož da pređu na disonantni šugejz propasti njine Quote
Miilos Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 A ja bi baš voleo da malo spuste loptu i da s vremena na vreme uskoči i poneki ovakav deo jer zbog toga najviše i slušam ovu muziku. Ne mora baš svaki rif da zvuči zbrkano, a oni su s tim počeli da preteruju. Nema veze i ako ne zvuči interesantno, samo da je nepovezano, čini mi se da su tako počeli da razmišljaju. 1 Quote
Drogarito Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Ma jok. u tom smeru ide poslednji EP Pyrrhona. Momci su u fazonu, aj da odradimo death metal jam sessions na keca pa šta ispadne, snimamo (što u suštini uopšte nije tako loše xD) Quote
Kumodraski Vo Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Ako spuste loptu zvucace kao BAN.. 1 Quote
azal Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Ma jok. u tom smeru ide poslednji EP Pyrrhona. Momci su u fazonu, aj da odradimo death metal jam sessions na keca pa šta ispadne, snimamo (što u suštini uopšte nije tako loše xD) vise si opisao ove Quote
Drogarito Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 jeaa dajte najveće moguće disonanštine koje ste ikada čuli ( u fazonu gorgutsa, DSO, gigan-a) Quote
Miilos Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Ako spuste loptu zvucace kao BAN.. Nikad nisam čuo ništa slično kod ova 2 benda. Quote
Demon Seed Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 jeaa dajte najveće moguće disonanštine koje ste ikada čuli ( u fazonu gorgutsa, DSO, gigan-a) Ako nisi Ved Buens Ende - Written in Waters obrnuo, udri, nećeš da se razočaraš Ja bih rekao da su BAN uticali na DsO. Lepe si rifove probrao gore, jesu generalno takvi delovi bolji nego kad krene opšti haos... Ali zato imaju izdanja gde su i melodični i haotični rifovi savršeni, i onda zevaš u neverici po 20 minuta, ili više Quote
Drogarito Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 slušao sam xD dajte jošššš JOŠŠŠŠŠŠŠ Quote
obsessed by cruelty Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 taj VBE album uvesti u skolama kao obavezan predmet realno pa kad si vec gorguts spomenuo, mora i Negativa jbg, jeste malo materijala ali bas disonanca i haos do maksimuma ima gomila amera izdrkavaca, npr 1 Quote
Drogarito Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 to sam apsolvirao http://agoraphobicnews.com/remembering_big_steeve_hurdle.php negativa najbolji death metal bend ikada (uz gorguts xD) ! znači nešto kao ulcerate, dso, gorguts, gigan, baring teeth, pyrrhon, artificial brain, coma cluster void, thoren xD Quote
Demon Seed Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Razumijem, ali ja sam više orijentisan na bm disonancu <3 Quote
kuruz Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 @ Drogarito uzmi prvi Dodecahedron i probaj ova dva 1 Quote
Drogarito Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 fala vi! slušao sam dodecahedron xD valjda će da bude dobar njihov novi album :rockdevil: Quote
kuruz Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 ona pesma koja se danas pojavila zvuči pederski ali videćemo btw Terra je sjajan bend 1 Quote
HeLLsarma Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 E Terra je bas vrhunski bend. Klaustrofobicno brt. KAD CE NOVI PORTAL PIZDA IM MATERINA??? Quote
Recommended Posts