Kumodraski Vo Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 To gore deluje kao teska kurcobolja u odnosu na DsO teme da budemo iskreni.. Quote
kuruz Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 pa dobro, nekome, meni prvom, su zanimljivije te stvari od tema kojima se DsO bavi Quote
Demon Seed Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Pa baš zato što umesto tekstova stoji ''znate ova pesma je o ovome, a ova pesma je o onome'' je sumnjivo na šta liče ti tekstovi 1 Quote
Demon Seed Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 Nači tbr imao sam 2011. na D2 na bnetu paladina Paracletusa Pa da li je bilo paladina ljepsega imena pa dobro, nekome, meni prvom, su zanimljivije te stvari od tema kojima se DsO bavi Rekao bih da su teme kojima se DsO veoma slicne temama kojima se AN bavi, mnogo je siri kontekst od same teologije, ne daj se zavarati Quote
Demon Seed Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 Koje su to niže sfere gde je stid nepoznat? Quote
Talvi Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 ^ https://www.youtube.com/channel/UC2JuGPzc3CeVfjs99Fgo_fQ/videos Quote
Kumodraski Vo Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 Jel znas kako se zove klip iz neke farma emisije gde se lik dere po studiju 'ti se jebes u dupee!'? Quote
Demon Seed Posted September 29, 2017 Report Posted September 29, 2017 Obrnuh ja sve od ove gospode opet, i bolji mi je Synarchy nego kad je izasao, uklopio mi se u DsO kanon, je l' te ^^ Ali mi je bolja strana A, slazem se sa Miilosem, kad su vec izbacili 'more of the same' izdanje, mogli su da umesaju i vise standardne strugotine. Sto se duzine tice, pozdravljam sto nije duzi ako nisu imali vise inspiracije, ali da ga full-lenghtom cini to sto je gusci i sadrzajniji, to nije. MCD u najbolju ruku Moze jedno glasanje za najbolja izdanja Quote
Demon Seed Posted October 2, 2017 Report Posted October 2, 2017 (edited) Dakle biramo po jedan? Da malo icepidlačim ako se ne ljutite, hronološki redosled EPjeva je MGA-DA-K-CtK-D, ali ne mari... (Diabolus Absconditus je izašao 2 meseca posle Kénôse, ali je rearanžman materijala pisanog od 2001 do 2004-5, pa mi je nekako ipak 'pre' Kénôse, a i po samom sadržaju mi se tako uklapa, K mi baš dođe preambulica za Fas) Od EPjeva ipak bez dileme Chaining the Katechon meni, a za album je frustracija odabrati, mislim da ću ipak da slušam još jednom pre nego što se odlučim xD Inače, još jedan paradoks, Infernal Battles baš i nije album, pošto je side A Infernal Battles (praktično EP xD), a side B je Disciples of the Ultimate Void demo... Pa još jedan - Manifestations 2002 je album ako mene pitate, i to odličan. A Synarchy i Kénôse su to nešto treće, ni album ni EP Edited October 2, 2017 by Demon Seed Quote
obsessed by cruelty Posted October 11, 2017 Report Posted October 11, 2017 teska srca prelomih za FAS izmedju njega i Paracletus. da me pitas sutra verovatno bih promenio izbor.. EP Chaining, mada je i tu bilo bas premisljanja, Drought i Kenose su vrhunska remek dela... Quote
Demon Seed Posted October 11, 2017 Report Posted October 11, 2017 Daj leba ti otkrij tajnu kako si SMRC izbacio iz tog showdowna pa lomio izmedju F i P Quote
obsessed by cruelty Posted October 11, 2017 Report Posted October 11, 2017 to je bilo prelamanje pred prelamanje... obozavam SMRC i znam ga bukvalno napamet al ae ... Quote
Demon Seed Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 Meni u tom pretprelamanju ispao Fas jbg SMRC i Paracletus su toliko savršeni da mi dodje svaki dan da poništavam pa da menjam... xD Klasici žanra u svakome pogledu Quote
obsessed by cruelty Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 sva 3 vrlo lagano u nekih tamo recimo top 15 žanra Quote
oʞɾoƃ Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 Meni SMRC nije baš toliko dobro ostario, jes prejeben album i revolucija u žanru, ali nije mi savršen od prve do poslednje sekunde kao Paracletus. Mislim da sam i pisao detaljnije na tu temu u nekom prethodnom postu. Quote
Demon Seed Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 (edited) Ja sam bio u fazonu kao ipak je malo predug, pa ipak je side 3 slabiji malo od ostatka albuma, pa seo da ga slusam sa stavom da cepidlacim maksimalno i pesmu po pesmu ocenjujem da bih prelomio za Paracletusa, i skontao da nema ipak slabu sekundu Evo prelistah do 2012. ovu temu, ne nadjoh da si nesto pricao o SMRC. Meni je on savrseno ostario i sazreo u klasik, sracu posle jos, mrzi me s mobilnog Edited October 16, 2017 by Demon Seed Quote
[Nocturno] Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Meni SMRC nije baš toliko dobro ostario, jes prejeben album i revolucija u žanru, ali nije mi savršen od prve do poslednje sekunde kao Paracletus. What he said. Quote
Demon Seed Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Je l' biste mogli da pinpointujete neku pesmu ili dve koje su vam slabije ili je to svaki put kad slusate neka druga? Mozda se zamorite jer nije dovoljno snazno crnilo u vama za sat i 17 minuta Quote
Haos sam ja Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Citava trilogija SMRC / Fas / Paracletus je dijabolicno bozanstvena, ali Paracletus je meni ipak highlight, vanvremenski album i kreativni peak benda. Pink Floyd ekstremnog metala, pomislim svaki put. 2 Quote
obsessed by cruelty Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 jedno milion puta sam na forumu izjavljivao ljubav prema Carnal Malefactor ali jebo te bog kakva pesma... bukvalno placem od srece kad je pustim svaki put, jedna od najboljih metal pesama ikada 1 Quote
Recommended Posts