Phallusifer Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 2 hours ago, Demon Seed said: vrv mu je u košu sa Giganima Ej Quote
Demon Seed Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 Lep je Gigan al' DsO u je u rangu sa Gorguts, VBE, Voivod, itd, ipak su ti Ulcerati Gigani Aritmije malo nizi lvl Pazi šta pričaš, da te ne odvedu Gigani čergari Merge points gained Quote
Phallusifer Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 (edited) Nije smor, nego je tebi smor. 44 minutes ago, Demon Seed said: Lep je Gigan al' DsO u je u rangu sa Gorguts, VBE, Voivod, itd, ipak su ti Ulcerati Gigani Aritmije malo nizi lvl Hm nije visi/nizi nego je drugacija dimenzija pa i nije za poredjenje Edited June 24, 2019 by Phallusifer 1 Quote
Demon Seed Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 Zato je on i napisao imo xexe A i kod mene računajte isto sve što napisem da je samo moje mišljenje, a ne apsolutna istina Sad što moj um jebekeWe kako prijanja na istinu, toe nešto drugo Btw nisu bas ni Voivod - VBE - Gorguts ista dimenzija, samo su mi svi #1 disonantni bendovi svoje ere pa poredivi u tom smislu. Imho a DsO je bez premca najbolji metal bend 21. veka tu neam dilemu nikakvu Quote
Phallusifer Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 11 minutes ago, Demon Seed said: Zato je on i napisao imo xexe Cisto da potvrdimo da inace nije smor Quote
chess Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 Ulcerate je realno muzicki liga sa DsO i Gorguts, kao njihovo dete, samo kada bi implementirali u tekstovima koncept koji se bazira na filozofiji nekog zajebanog filozofa odma bi ih demon seed digo u nebesa. 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 Obscura i Sands su tu negde sa DsO u tim visinama, Ulcerate ni blizu jbg.. 2 Quote
Demon Seed Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 1 hour ago, chess said: samo kada bi implementirali u tekstovima koncept koji se bazira na filozofiji nekog zajebanog filozofa odma bi ih demon seed digo u nebesa. Bruka jedna i sramota šta si napisao, duboko sam uvređen! :O Ja sam reko za DsO da je nOjači bend 21. veka potpuno nevezano za tekstove i koncept, i seko sam se na nji' dosta pre nego da skontam koncept, a kad sam skapirao kako su mu pogodili suštine direk' u centar (u radu baziranom na 150 filozofa, teologa, psihologa, književnika, očigledno), došlo mi kao šlag na tortu. Prosto sam moro duzmem da pročitam knjigu od brta Bataje, vido sam da jebe u sam centar kosmosa. Inače danas svaki drugi blek metal bend bazira tekstove na zajebanim filozofima, samo što ili nije deep enough da se Adele povalja u tome (think fibonacci DaVinci Code :D), ili je muzika smorčina pa ti se jebe za filozofske premaze. Kod DsO sami rifovi pevaju egzistencijalne bolove, kritičke spazmove i kognitivnu disonancu, alo dećko Quote
bradilko Posted June 25, 2019 Report Posted June 25, 2019 10 hours ago, Demon Seed said: (u radu baziranom na 150 filozofa, teologa, psihologa, književnika, očigledno) si siguran da nije 140? 1 Quote
azal Posted June 25, 2019 Report Posted June 25, 2019 treba procitati onaj manifesto sto je lik iz Liturgya pisao sledece Quote
Demon Seed Posted June 25, 2019 Report Posted June 25, 2019 On je izbezumljen, Hasjarl je spot-on bukvalno doktor biologije, kosmologije, čega oš. Lik razume sveee aaaaa! E aj napravimo yum whatsapp grupu 41 minutes ago, bradilko said: si siguran da nije 140? Siguran sam da je >140, ali približnije je 420 DsO priča nije nikakvo mistično proseravanje kao kod brta Hunter-Hunt Hendrixa, DsO koristi teološki narativ da ispriča najateističkiju i najrealniju priču moguću, njihova teologija je metafizički sloj nad filozofijom, kosmologijom i u skladu je sa svime, potpuno kompatibilna sa fizikom, hemijom, a naročito sa bio- varijantama svega, pošto se bave organskom materijom najviše U tome leži nekih 8% njihovog genija... Ne vredi ovako morao bih kao Jehovin svedok da vam kucnem na vrata i pitam vas have thou beheld the fevers brt? Quote
Demon Seed Posted June 25, 2019 Report Posted June 25, 2019 (edited) https://www.kerwax.com/ Ne balaviti po knobovima Džordžes Butali još je glup AI ja mislim Edited June 25, 2019 by Demon Seed Quote
bradilko Posted June 25, 2019 Report Posted June 25, 2019 3 hours ago, Demon Seed said: Siguran sam da je >140, ali približnije je 420 150 je bliže 140, al ok je i 420 3 hours ago, Demon Seed said: Ne vredi ovako morao bih kao Jehovin svedok da vam kucnem na vrata i pitam vas have thou beheld the fevers brt? već si ovde ispoljio dovoljno svedočenja brt, pravi kultni pristup Quote
Demon Seed Posted June 25, 2019 Report Posted June 25, 2019 Moram da doziram jer ne može da se prati, pa onda dođu se žale kako je i ovo mnogo, baš mi bude neugodno. Jbg teška je supstancija i gusto pakovana, otužna, kao da kusaš Demonov Seed s kutlaču, kao da kusaš velikom kašikom med ili puter od kikirikija, ili oba zajedno, mora odmoriš, da navrneš mlekce, vodicu... Quote
Demon Seed Posted June 29, 2019 Report Posted June 29, 2019 https://twitter.com/maurice_spectre/status/1144265753484505088 Quote
Drogarito Posted June 30, 2019 Report Posted June 30, 2019 Kada ste pomislili da su metalci smorili sa biblijom, Lavkraftom i Ničeom, pojavio se Bataille da nas spase. oh well Quote
Miilos Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 Da ne ispadne da ih samo kudim, dobar je novi album. Tu negde u rangu sa Paracletus. Quote
kuruz Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 meni dosta bolji Paracletus najmanje volim (ne računam prva dva) Quote
obsessed by cruelty Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 furnaces jede zivu decu, meni vec sad prilicno bolji od synarchy Quote
Miilos Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 Ja te albume pre Si Monumentum imam narezane na nekom disku, maltene ih i ne slušam. Ima dosta boljih albuma kada mi je do takvog black metala. Prošli album mi je zvučao mnogo bolje od Drought kad je izašo, ali da l' ja njega nisam dovoljno slušao ili šta li je, evo sam ne mogu da se setim ni jedne pesme, osim dva-tri rifa. Ovaj novi je dosta pamtljiviji. Quote
obsessed by cruelty Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 njih slusa verovatno samo Shaxul kad se napije pa ubedjuje sebe da je to pravi DSO 😄 Quote
Recommended Posts