Fantomni Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 E ovo treba da cujete....Ovo je jedan od najbrzih thrash metal bendova koje sam slushao. Ubijaju! Preporucujem album Shark Attack. Quote
dudi Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Mozda više i Hard core, Ja imam dva albuma od njih Shark attack i Biermacht.. Pevač Tito Matos je i dan danas u nekom Hard core bendu slično kao Ratos de porao...Oni ubijaju isto kao i Whermacht..U svemu ko voli Hard core pomešan sa Thrash metalom ovo je pravi bend. Quote
solicitor Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Beshe nekad gotivnih thrash/core bendova. Kao klinac sam se naslusao Wermachta .. mahom sam Shark Attack slusao. Nigde da nadjem bend S.D.I. koji je donekle slican a nisam ih cuo 300 godina .. zagubishe se kasete ... Quote
dudi Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Tako je i kod mene situacija jer sam dosta imao na snimljenim kasetama ili one Poljske kopije ali je najbitnije da sam imao .Dosta sam sačuvao ploče,No spominjajući S.D.I imao sam jedan album od njih i onaj čuveni singl I Wanna Fuck You ..totalna Thrashg ludnica...Al da ne bi prešli opet na drugi bend pošto je tema otvorena za WHERMACHT na onom albumu Biermacht kako podriguje stoka na BIER BIER macht Kako spominjaju stalno pivo podsećaju me na Tankard (ne i muzički)...Svirali su u sloveniji ako se dobro sećam 1989e na nekom Hard core fest u još sa Attitude,Emils,Messiah. Quote
LazaGNR Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Ma WEHRMACHT su sjajni bre Imam njihovu kasetu "Biermacht" (sto 'dudi' kaze one poljske kasete) i stvarno su alkosi (k'o Tankard) - malo,malo pa (samo) spominju pivo A i omot tog albuma govori sam za sebe dal' (i kol'ko) vole pivo... Mada,meni oni na tom albumu lice vise na onaj klasicni nemack thrash,nego na thrash/core... Quote
LazaGNR Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 (edited) DRINK BEER - BE FREE Edited January 21, 2005 by LazaGNR Quote
Fantomni Posted January 21, 2005 Author Report Posted January 21, 2005 Meni nemaju veze sa hard corom, da imaju ne bih ih ni slusao...na hard core mi se povraca. A sto se tiche piva na pjesmi united shoebrothers je snimljeno zesce povracanje Likovi! Quote
dr.lecter Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 nikad nisam chuo nesto od njih Da nisam sta propustio? Quote
dr.lecter Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Pobogu, kako mi se to moglo desiti? Quote
dudi Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Meni nemaju veze sa hard corom, da imaju ne bih ih ni slusao...na hard core mi se povraca. A sto se tiche piva na pjesmi united shoebrothers je snimljeno zesce povracanje Likovi! Pa kako to da voliš Thrash metal a od HC ti se povraća? Jesi li slušao nekad RATOS DE PORAO to je brazilski bend koji ima 12 fantastičnih albuma to je tipični old school HC slično kao što su D.R.I Mislim Thrash metal i te kako ima veze sa starim Hard core om ...Preporučujem ti da poslušaš grupu SICK OF IT ALL ili MADBALL ima da se najeziš ako voliš stari Thrash svideće ti se sigurno. A ono za Hard core fest u LJubljani to se odrzavalo pre svake godine u jednom parku pod laznim imenom Omladinski dani nedaleko od hale TIVOLI tamo su bili strava bendovi..Dok su kod njih naveliko svirali Kreator i Destruction mi smo imali ono naše domaće u to vreme. Quote
Fantomni Posted January 22, 2005 Author Report Posted January 22, 2005 HC mi je odvratan, ogavan, glup, .... Stari HC nisam pretjerano slushao a mozhda i jesam pa ne znam. U glavnom album shark attack nema nikakve veze sa danashnjim hc-om. Preporučujem ti da poslušaš grupu SICK OF IT ALL ili MADBALL ima da se najeziš ako voliš stari Thrash svideće ti se sigurno. Evo pogledacu da nabavim, hvala. Ipak se necu nikada slozhiti da imaju veze sa danashnjim hc-om. Ne zelim da se tako odvratan muzicki pravac povezuje sa metalom. Nasli mu neki naziv nu-metal...pa koji je to IMBECIL izmislio??? Dok su kod njih naveliko svirali Kreator i Destruction mi smo imali ono naše domaće u to vreme. Imali smo Bombarder!!!! Quote
RNA Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Pobogu, kako mi se to moglo desiti? Доцо, забрињаваш ме. Ја сам мислио да ти ово увелико имаш. Quote
dr.lecter Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Uplasile su me ove njihove Punk-HC mjesavine...zbog toga se nikad nisam ni trudio nesto da nabavim,plus primjese "alko-Thrash-a" ko Tankard Quote
dudi Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Kao prvo teško je objasniti šta upravo oni i sviraju...No nebitno ali razvaljuju.. Da dodam Punk elemenata u tom bendu nimalo nema. Kaze mi jedan stari ortak da je on gledao njih u Szegedinu u Mađarskoj u nekom podrumu davno još bilo je neverovatno dobro Kaze da su to tečki alkosi zapravo,Tamo su snimali i Sanatorium live album ako se neko seća toga (mi se sećamo koji smo blizu grane) Quote
Fantomni Posted February 5, 2005 Author Report Posted February 5, 2005 Ma naravno da su teshki alkosi Jesi cuo povracanje na albumu? hahaha Snimali su sa Sanatoriumom neshto? Quote
LazaGNR Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 (edited) Kaze da su to tečki alkosi zapravo Dovoljno je covek da pogleda omot njihovog albuma 'Biermacht' i da mu sve bude jasno sta ti likovi misle o pivu Edited February 5, 2005 by LazaGNR Quote
Fantomni Posted February 6, 2005 Author Report Posted February 6, 2005 Da Drugi Tankard, mada tu su nedje... Quote
Fantomni Posted February 6, 2005 Author Report Posted February 6, 2005 Uplasile su me ove njihove Punk-HC mjesavine...zbog toga se nikad nisam ni trudio nesto da nabavim,plus primjese "alko-Thrash-a" ko Tankard :no:dje Dje si cuo pank-hc elemente? Quote
RNA Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Kao prvo teško je objasniti šta upravo oni i sviraju...No nebitno ali razvaljuju.. Da dodam Punk elemenata u tom bendu nimalo nema. Kaze mi jedan stari ortak da je on gledao njih u Szegedinu u Mađarskoj u nekom podrumu davno još bilo je neverovatno dobro Kaze da su to tečki alkosi zapravo,Tamo su snimali i Sanatorium live album ako se neko seća toga (mi se sećamo koji smo blizu grane) Кладим се да је био неки пивски или вински подрум. Quote
Angelystor Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 auuu bogo moj kako je ovo dobar 'neizivljen' thrash kome se ne svidja "Shark Attack" odma da se samobanuje sa foruma! Quote
RNA Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Мислим да би могла да се мало ревитализује ова тема, пошто је ово савршен бенд за Municipal Waste фенове. Quote
Jabba the Hutt Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ne samo za njih, nego uopste za sve ljude koji vole "neizivljen" i crossover thrash(Razor, D.R.I. itd.). Stvarno lud bend Quote
Recommended Posts