Sadomator Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) Uhhh albumcine :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Prvo Unanimated pa sad oni, nevjerovatno sretan dan 4 pjesme su dovoljne da se stvori utisak idem sad detaljno preslusavanje Edited April 2, 2009 by Sadomator Quote
Grobodan Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) E, meni ostao rapid link slučajno da se skida... ima svih 10 pesama, šta si ti to sjebao? Jesi čuo novi Candlemass, to je tek ubistvo totalno. Edited April 2, 2009 by Grobodan... Quote
Sadomator Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 E, meni ostao rapid link slučajno da se skida... ima svih 10 pesama, šta si ti to sjebao? Jesi čuo novi Candlemass, to je tek ubistvo totalno. Ne znam, morao sam pjesmu po pjesmu extractovati Zar i oni? Ovo stvarno nije normalno, nemam vremena, dodjem na net jednom u godini i odjednom gomila novih albuma, i to od bendova koje volim Slijede kultna noc preslusavanja Solaza na Heavy Metal Mountain METALLLLLL Quote
Grobodan Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Meni ga najopuštenije otvorio i prebacio. Candlemass ubija, strašan album, trči skidaj odmah! Quote
Sadomator Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Dodje mi da uletim u ovaj bulldozer, po mogucnosti s kasetofonom i gazim sve zivo Quote
Grobodan Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Na prvo slušanje sam zadovoljen ostao, videćemo za dalje E Sadomatore, jel znaš da je izašao i Teitanblood album? :) Quote
Sadomator Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 E znam to cu kupiti obavezno, samo cu onda morati i Unanimated i Metalucifer, kamo pare Nemoj vise loziti s novim albumima, pricekaj malo Quote
Grobodan Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Heavy metal warriors in my dreams!!!! E jebem ti, jesu kraljevi Quote
Bata Trokrilni Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Mene takvi naslovi odbijaju, jer mi odmah zazvuče kao neka parodija. Quote
delay Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 To je zato što si ti elita. Reče neko, mnogo čitanja povlači lenje navike mišljenja . Ej, gluperdo. Quote
Grobodan Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Novi album, mada veoma dobar, nije zadovoljio u potpunosti moje apetite. Glavna zamerka - blaga razvucenost. Nije Gezol covek za filozofiju no za przenje. Ali u svakom slucaju, moze da se slusa i slusa se Quote
Sadomator Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Novi album, mada veoma dobar, nije zadovoljio u potpunosti moje apetite. Glavna zamerka - blaga razvucenost. Nije Gezol covek za filozofiju no za przenje. Ali u svakom slucaju, moze da se slusa i slusa se Postali su ozbiljniji Njima odgovara stari fazon, sirovo przenje, bas kao i Devil Lee Rot. Mada je album i vise nego dobar Quote
Grobodan Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Pa to, slušam ga aktivno ali sve mi nešto malo fali, neka ludnica kao Warriors ili My way is HM. Quote
Bata Trokrilni Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Dakle, kao što rekoh, odbijaju me takvi ložački naslovi, borba za metal i slično. Samo Manowar može da pravi takve pesme, a da mi se svidi. Kad drugi to rade, zvuči kao parodija i neukusno je. Quote
Grobodan Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 A kad ti baljezgas o tome po forumu? Gezol je pravio vrhunski metal dok si ti srao u pelene, tako da... ajd setaj polako odavde. Quote
Bata Trokrilni Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Izvini, nisam hteo. Japanci mi ionako uvek deluju kao previše ložački usmereni. Quote
Grobodan Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Ne vidim sto Manowar moze, a ostali ne. Poslusaj muziku pa onda sudi. Quote
Bata Trokrilni Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Poslušao. Suviše oldschool, suviše vuče na NWOBHM. Kad se o novijim bendovima radi, ja ipak preferiram painkillerovski zvuk. Quote
Sadomator Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Poslušao. Suviše oldschool, suviše vuče na NWOBHM. Kad se o novijim bendovima radi, ja ipak preferiram painkillerovski zvuk. Onda slusaj retro speed metal. Quote
Angelystor Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Solidan novi album, ali malo mi razduzen...a i definitivno nije zabavano kada BAS svaka pesma na albumu ima "HM" u sebi :] Quote
Talvi Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Skol Records will release the first-ever METALUCIFER tribute album titled "Heavy Metal Hell - A Tribute To Metalucifer". The CD will be limited to only 666 copies, and will have its official premiere at the Keep It True festival in Germany, on April 29 (where the Japanese heavy metal samurais METALUCIFER will also play). "Heavy Metal Hell" was produced by Bartolucifer (a.k.a. Bart Gabriel), who has previously worked with such bands as SABBAT, CRYSTAL VIPER, LONEWOLF and METALUCIFER. The cover artwork was painted by the legendary French artist Chris Moyen (TRIVIUM, BEHERIT, BLASPHEMY). "Heavy Metal Hell - A Tribute To Metalucifer" track listing (in alphabetical order): 01. METALUCIFERA (Intro) 02. AXEVYPER (Italy) - Heavy Metal Is My Way 03. CRYSTAL VIPER (Poland) - Warriors Ride On The Chariots 04. DANTESCO (Puerto Rico) - Warriors Again 05. DEATHHAMMER (Norway) - Fallen Angel 06. GUERRA TOTAL (Colombia) - Soul Of Warriors 07. LETHAL SAINT (Cyprus) - Heavy Metal Drill 08. ROSAE CRUCIS (Italy) - Heavy Metal Samurai 09. SATANIKA (Italy) - Heavy Metal Bulldozer 10. SKELATOR (USA) - Northern Heroes 11. SPLIT HEAVEN (Mexico) - Wolf Man 12. STEELPREACHER (Germany) - Heavy Metal Hunter Quote
Јарослав Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Ја сам нашао неке торенте, па ако некоме треба... Quote
Divlji Tigar Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Ajde daj linkove, meni fale neka izdanja. Quote
Јарослав Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 (edited) Ево ти торент: http://thepiratebay.se/torrent/6754066 Ако ти требају линкови за албуме, вичи. ЕДИТ: По величини фајла, рекао бих да је ово FLAC формат. Ево, има и овај, мањи је фајл. http://btjunkie.org/torrent/heavy-metal-hell-a-tribute-to-metalucifer/3952624ea612775123272d37d3ba5ed2f2c226a9c489 Једино што има мање сидера. Edited February 5, 2012 by Јарослав Quote
Recommended Posts