... Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 (edited) Имам "Drugi način" и "Svijet po kojem gazim" који су издати на једном диску. Најјаче песме су ми Stari grad и Novi dan. Све у свему, Загрепчани су одрадили ово одлично. Edited January 25, 2005 by Zeljko Quote
Калавера Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Jedna od cenjenijih grupa sa 'nasih' prostora, 70-ih godina. U ocnovi rock, ali ima i psihodelicnih i progresivnih momenata.Ja sam neke njihove pesme mesao sa Igrom Staklenih Perli, mada to i nije neki hint, jerbo ih nisam nesto preterano slusao. Nepocin je nastao iz Drugog Cina. Izbunario ih je svetski Quote
... Posted January 26, 2005 Author Report Posted January 26, 2005 Мене подсећају на Jethro Tull. Quote
miss Penny Lane Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 volim onu njihovu pesmu stari grad ili tako nesto... Quote
Wise Owl Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 I tako... Kopam ja po Rock & Hard Rock, i na SEDMOJ strani - Drugi nacin. Uopste ne sumnjam da 98% ljudi na forumu nije ni culo za ovu grupu, ali onih 2% koji jesu, ce znati zbog cega pisem. ...Od tonova cudnih, rodi se glas i tvoja dusa dobi stas laka kao san. ... Zaboravio sam Baha, u onaj tren, kad u oku tvome videh sen, suze trag... Mislim da sam jedna od zaista retkih, koja ima PLOCU - koju apsolutno nikada, nikome i ni za sta ne bih prodala... Nije mi trebalo ovo podsecanje... Quote
rock_rock Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Fenomenalan bend, naravno nekada, i poznat po tome ( usli su u anale ) sto su ceo taj album odradili za 24 sata!!! Da, da, da... To su bila vremena... Quote
Nebesko Plavetnilo Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 He, he, imam prvu plocu, odavno, a nabavicu i ostale dve, mada imam sve od njih na kasetama. Ne treba ni da pricam kakva je to sila od benda. Prvi album je remek delo, mada je i drugi tu negde. Lepo prija kad je covek tuzan !!! Quote
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Ne treba ni da pricam kakva je to sila od benda. Prvi album je remek delo... ...Lile su kise ...Na mom dlanu ...Carstvo samoce Boze, koliko je to davno bilo... Pa i tad mnogi nisu znali za Drugi nacin... Nego, jel' zna neko sta je sada sa njima? Quote
Kinasky Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 ono sto sam ja cuo band je super...slucajno sam pre 4-5 god.naleteo na stari grad i odusevio se...mene podseca na child in time... Quote
bloodsucker Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 DRUGI NAČIN = ROCK ON!!!! odakle krenit? stoperi, stari grad, obećaj mi proljeće!!!! uff Quote
electric magic Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) eee nepocin je super bend , malo poznat ali dobar,.. Edited October 26, 2008 by electric magic Quote
Recommended Posts