Stringer Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Trebalo bi uskoro (sredina-kraj februara) da bude neka svirka u SKC-u, utisci sa prethodnih svirki, ako je neko bio? Quote
shock! Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 gledao sam ih tri-cetiri puta....ne znam...onako...za mene neka sredina...nisu losi al nista posebno Quote
... Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Имам 4 песме, вероватно старији период. Јако ми се свиђају. На свиркама, рекао бих, има и новијих, али ми се претерано не свиђају. Такође сам, вероватно, пропустио неке свирке у скоријем периоду, па сад не знам какви су уживо. Quote
Mikkah_Pickkah Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Gledala sam ih dvaput , na nekom hitu 202-ke, kada su me odusevili... super su trip , cini mi se da je jedna njihova autorska pesma bila jako u Doors-fazonu i na onom Demo Masters Turniru u novembru kada ih nisam bas najbolje ispratila, a i ozvucenje je bilo krs, nista se nije ni culo kako treba... Bitno je da sam im dala 1 poen E, sad. Mene zanima je l' ono njihov pevac non-stop nesto visi na RTS-u na raznoraznim emisijama????????? (generalna proba, garaza (valjda), pa onda ona emisija o ekologiji gde je on (ako je to on) good guy a neki gothicar bad guy i takoto) Ako neko zna neka odgovori, plz, bas me zanima Quote
... Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Мислим да сам чуо да је њихов певач глумац у Дадову. Можда грешим... Quote
Stringer Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 Pevac (Bogdan), i glumi u DADOV-u, i radi na RTS-u. Vodi hit meseca, a emisija o ekologiji, tj. "Ekologija kod Bogija" je u potpunosti njegova; ideja, scenario i cela prica oko likova i kostima. U garazi nije on vodio, nego su pravili prilog o bendu, pa je on, jelte kao frontmen, pricao, o istom. Quote
Шарки Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Cuo sam jednu pesmu preko 202jke,nije loshe! Sve najbolje Quote
Mikkah_Pickkah Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Pevac (Bogdan), i glumi u DADOV-u, i radi na RTS-u. Vodi hit meseca, a emisija o ekologiji, tj. "Ekologija kod Bogija" je u potpunosti njegova; ideja, scenario i cela prica oko likova i kostima. U garazi nije on vodio, nego su pravili prilog o bendu, pa je on, jelte kao frontmen, pricao, o istom. Lepo sto smo to razjasnili. Ja jesam coveka videla dvaput u zivotu i imala temperaturu skoro 40 kad je bila ta emisija pa sam mislila da tripujem... Super je ideja, a i evil gothicar Quote
Jellybelly Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 moja je skola je u istom dvoristu gde i dadov. na jednom zidu u tom dvoristu nekad bio broken strings grafit, al ga prezvrljase nekim idiotskim Quote
Pajaga Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Broken Strings sucks ass!!! aj pa se vidimo na fudbalici... Quote
Stringer Posted January 30, 2005 Author Report Posted January 30, 2005 Hvala fillex....a bese to bas lep grafit... Quote
Stringer Posted January 30, 2005 Author Report Posted January 30, 2005 INACE, BROKES STRINGS SVIRAJU U PETAK 04.02.2005. U FILOZOFU. TO JE VALJDA JEDNO OD FINALA ONOG 202-NOG TAKMICENJA. NADAM SE DA SE VIDIMO TAMO POZDRAV Quote
[BS]wllada Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 INACE, BROKES STRINGS SVIRAJU U PETAK 04.02.2005. U FILOZOFU. TO JE VALJDA JEDNO OD FINALA ONOG 202-NOG TAKMICENJA. NADAM SE DA SE VIDIMO TAMO POZDRAV Hvala bogu da svirate negde. Ja dolayim sigurno. Quote
sixstringer Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Stringeru, malo smo zakasnili, ali nema veze... Srecan ti rodjendan, da snimite album i da ga izdate, da zaradite kesha (da vam se otplate EMGovi)... E, da! Da pocnu da ti daju popust u onom restorancicu u biblioteci... Sve najbolje! Sale i Vedrana Quote
Stringer Posted March 13, 2005 Author Report Posted March 13, 2005 Pa vi niste normalni!!!!!! Hvala puno!!! Quote
lunja Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 mrzim vas... a inache sam jako tolerantan... Quote
Stringer Posted March 14, 2005 Author Report Posted March 14, 2005 mrzim vas... a inache sam jako tolerantan... ok...svakom po volji. Quote
Pajaga Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 mrzim vas... a inache sam jako tolerantan... a gledaj samo ako mozes nekako da ne preteras sa tom tolerancijom... znas, mozes da najebes ako si toliko tolerantan... Quote
Epitaph Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 mrzim vas... a inache sam jako tolerantan... Sto volim ove sto samo znaju da kazu mrzim ... c c c... e pa svi vi sto samo znate da kazete da nesto mrzite => .... Quote
Ticija Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Sto volim ove sto samo znaju da kazu mrzim ... c c c... e pa svi vi sto samo znate da kazete da nesto mrzite => .... Hmm... Sta ima lose u tome da vam covek kaze da vas mrzi? Jednom recju vam je lepo rekao da misli da ste sranje... Paaaaaa? Ima jos ljudi koji dele to misljenje Ili bi vi samo da cujete pozitivne komentere? Uuuuuf Quote
lunja Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 mrzim muziku koju svirate, mrzim pevacha i njegov ego, mrzim izbor mesta na kojima svirate, mrzim cenu karte vashe usrane, mrzim vashu fensi publiku, mrzim sve ono shto vi predstavljate, i mrzim ono za shta se izdajete (bg grunge)... ukratko: mrzim vas samo tako nastavite mrzhnja je droga Quote
Ticija Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 A neeeee! Ja stvarno mislim da su broken strings neverovatni! Skoro da su uveli novi prvac u muzici! Kada bi taj pravac imao naziv, pa , verovatno bi se zvao nesto kao snobovski grunge + volite zivot + nosite narandzasti dres. Da, stvarno neverovatno da je neko imao drskosti da tako fino pljuje grunge mozda cak i nesvesno. Divim vam se momci + svaka cast Quote
sixstringer Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Jebote, mora da iz sve te mrznje nastaje neki mnogo dobar death metal... Salim se, ako se coveku ne svidja i to je OK... Samo ne kapiram zasto tako zustro mrzi... Mislim, prijatelju, kakve veze ima dres... Quote
Pajaga Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 A neeeee! Ja stvarno mislim da su broken strings neverovatni! Skoro da su uveli novi prvac u muzici! Kada bi taj pravac imao naziv, pa , verovatno bi se zvao nesto kao snobovski grunge + volite zivot + nosite narandzasti dres. Da, stvarno neverovatno da je neko imao drskosti da tako fino pljuje grunge mozda cak i nesvesno. Divim vam se momci + svaka cast jel to neko slucajno bio na svirci? ...hvala i do slusanja.... @lunja mrzim te! - pogresno mrzim te zato sto imas ruznu frizuru i nosis fensi cvikere! - pravilno jel kapiras sad u cemu je poenta? i jos jedna stvar... mrznja proizilazi iz konflikta, do kog ne verujem da si bilo kako dosao, jer su LJUDI u bggrungeu uglavnom takvi da sa njima nema konflikata... a mrznja isto tako moze da proizidje iz zavisti... nekog treceg uzroka stvarno ne mogu da se setim... Quote
Recommended Posts