:Dea Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ostacemo koliko mozemo, stvarno bih htela sve da cujem, ali mora i na 90e da se ide posle... pa koliko stignemo Pa taj rad, ali ako se pocne tacno na vreme, ja mislim da cemo stici da cujemo bar dva benda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layne_Staley Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 pa ono ludnica, znachi pola vas cje oticji posle drugog benda, a trecji cjemo najverovatnije svirati mi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajaga Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 pa znas kako... ako naterate stringse da pocnu do pola 10, i ako svirate svi po 45 i treci bend krene oko 11/11 i nesto vecina ljudi ce cuti sva 3 benda... onaj bend koji bude posle 12 je najebao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 A sto ti nisi onda tako pocinjao svoje svirke, leba ti... Extra ako dolazite ranije, taman da malo i svima lepo, a plus, sto pre dodju ljudi pre krecemo, uopste nije frka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epitaph Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 when the truth dies very bad things happen', they're being heartless again sutra pa nadam se da se nece ispostaviti da je robbie tej koji je proslavio ovu misao............. Zice > ............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ajde doci cemo ranije, pa vi pocnite na vreme, i da cujemo sto vise bendova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layne_Staley Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ja sam chuo da nema devedesetih , tj da je program kst-a odkazan zbog ovih sranja u crnoj gori.. ozbiljno, pa kad smo nosili flajere u kst da dele, bio je zatvoren.. do daljnjeg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Juce je radio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layne_Staley Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 pa dobro, radi onda, nemam pojma, ali ajde ljudi ostanite do kraja koncerta!! bicje heavy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 otkazani su bili domacica i gothic, radi veceras ma samo vi pocnite na vreme, i cucemo vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epitaph Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 e pa stvarno kako je bilo, pricaj te...... ja anforchnetali nisam mogao da dodje........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Bilo je extra...rekao sam svima iz benda ali evo neka i ljudi ovde znaju........znachi zhenska shutka......prvi put da sam to video.......na bermudama su se zhene poubijale medjusobno.....znachi svaka chast.....stvarno je bilo do jaja..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenn Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Bilo je fantasticno ali mi smo dosli svi u devet!!!Zasto nije pocelo tad da svi cuju i treci bend? Sat vremena smo blejali u hodniku!!! Pozovi je poljubi je oslusni je dotakni je!!!! Extra pesma Djole hvala puno za disk sjajan si lik!!!Nema one pesme koju mnogo volim Kao jutro ja nestajem..... Zzop svima i koji su bili i ne!!!! Ana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 vec sam pisala nesto na temi za svirku, ali evo opet. JA VAS OBOZAVAM!!!!!!!!!!! bilo mi je prelepo sinoc. ali prelepo. nisam mogla da dodjem do vazduha, almost right, toliko zeljena something to tell, rekvijem, vec standardne bermude , ono sa padaju zvijezde je bilo keva, onda ekv, nove pesme - odlicne su stvarno. osecala sam se preporodjeno posle, ne znam kad sam... ma da li sam ikad bila na tako dobroj svirci, stvarno nemam nijednu zamerku. samo ono kasnjenje, ali ajde, nebitno je djole hvala ti jos jednom mnogo za sangriu i cokoladu, mnogo si nam pomogao stavicu neke slike verovatno kasnije. DIVNO!!!!! i da, jedva cekam album i jos neku svirku!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 evo neke koje su recimo najjasnije ispale. mnoge su mutne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layne_Staley Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 koji je car ovaj dzhonson.. likchina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 E da, Djole, hvala za Igle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted January 29, 2006 Author Report Share Posted January 29, 2006 ha ha ha!!!! Samo da se pohvalim da upravo jedem one gumene bombone... m...m...mmmm.... Jedno veliko izvinjenje svima zbog kasnjenja, ali je stvarno bilo planirano da se krene u recimo 15 do 10, ili 10, ali posto maltene niko nije usao unutra, cekalo se na ljude. Sledeci put ce na plakatima stajati pocetak u 20h i lepo pocnes oko 9, polaq 10 i svi srecni!!!! Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 mi smo jeli cokoladu sinoc kad smo se pregladneli vracali kuci ali nikad ti necu oprostiti sto nije bila noisette e da, zar niste trebali oko 9 da pocnete, a ne 10? ma meni svejedno, bilo je savrseno u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 bilo je FENOMENALNO! Zrachite tako nekom pozitivnom energijom i atmosfera ja uvek najjacha!!! "13" me je opet oborila s nogu, Dzonsone CARE! prvo se sharkey otvorio za benzin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 onda je pochelo przenje: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 (edited) pa chuveni vozic za bermude : pa onda devojka koja mi je nekih 7 puta upala u kadar : i na kraju sam imao chast ne samo da se upoznam nego da se i slikam sa dvema ljepoticama , bibili i deom : stvarno , jedna od najboljih svirki na kojim sam bio u poslednjih godinu dana. Broken Strings rulezzz!!! Edited January 29, 2006 by Maiden_Hell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 stvarno , jedna od najboljih svirki na kojim sam bio u poslednjih godinu dana. Broken Strings rulezzz!!! Kako volim sto sam te navukao.... a kad se samo setim one svirke u KST, kako je daleko bilo bilo... komentar na temi o svirci... p.s. ja sam idiot... a i ubicu te... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Dane, daj mi onu sliku iz kola. Na PP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 joj kako sam rumena aj i nije toliko strasna slika, koliko sam mislila da ce biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts