Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aj neku svirku, nije bila dugo... biggrin.gif

kad nisam mogao da dodjem sinoc... u stvari nisam ni znao... sto ne obavestavate o svirkama prijateljskih vam bendova icon_razz.gif

Posted

Pa ja sam bila u Blue Moon-u 1.3.!!!!Nisu valjda svirali nesto?

Znam da sam sedela do 12 ali zashto su svirali bez mene?? icon_cry.gif

(Nemojte pogreshno shvatiti ,ja ne znam da sviram)

Zzop Ana

Posted

@ Stringer- Jos sam na Kopu, prekljuce sam sjebao clanak pa kuliram 5 dana, a do danas net nije radio.

Imam jednu molbu u ime mene i ekipe, da se Bogdan pojavi na forumu kadkad! Pitale su ga moje ortakinje na svirci i rekao ok.mada gotovo da nije imao pojma preterano o forumu. Ajd please da se pojavi s vremena na vreme.

Pa i da se vidimo! icon_rockdevil.gif

Posted

Pa da plati disk,postarinu,kartu za bus do poste ako ne postoji obliznja!!!!Mnogo trazis......

Ali posto je Stringer kul mozda bi to i uradio!!Od mene nije hteo da uzme prazan disk!!!

Zzop Ana

Guest SExuAL HAraSSment PanDAS
Posted

OCU SVIRKUUUUUUU!!!! BILA SAM BOLESNA POSLEDNJE DVE NEDELJE > NEMA ZAREZA JEBI GA

PA SAM ZAREZ ETO ZAREZ PROPUSTILA SVIRKU U DEVETOJ I BLUE MOON U JEBI GA NEMA NI CRTICE

Posted

@ Stringer> Na Kopu je super, ne skijam za sada ali picim counter po ceo dan!

He, he, biggrin.gif pa sta da radimo ako ga ne zanimaju forumi, u principu ih i ja retko posecujem, uglavnom samo kad se radi o pravim stvarima!

ALI JA INSITIRAM DA SE BOGDAN POJAVI NA FORUMU! IMA OD MENE I EKIPE PIVO, MA DVA PIVA AKO SE POJAVI. A I TI BRATE IMAS DVA PIVA! pivopije.gif

Brate, frontmen ima da se pojavi ili nista od piva... evotigana.gif

POZDRAV!

PS. I ja navijam za taj demo za loadovanje...mada vec imam nekoliko snimaka, a i Bogdan je obecao oratkinjama da ce on ili vec neko doneti demo na sl.svirku.

KAD JE SL>SVIRKA DA VAM NAVALIM NOVE FANOVE? icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

javi se bogdane! icon_mrgreen.gif

Posted

Pa to frontmen je rastegljiv pojam kod nas u bendu, tako da si puko za pice!!!!! evotigana.gifpivopije.gif

Sala, mala, ali teeeeeskoo ces ti Boleta videti na necem sto ima veze sa kompjuterima, eventualno da se javne sa mojim nick-om...jbg!!!

Pivo, pivo, pivo, pivo, pivo... pivopije.gif

Vidjamo se, javni kad se vracas! pivopije.gif

Posted

Ona svirka u blue moon-u me ubila u pojam icon_cry.gif

Mislim svirka je bila odlicna, ali “Creep” … rasplakala sam se … icon_cry.gif

Milan Mladenovic bi bio ponosan na vas, i na najlepsu pesmu na svetu, “Zice” wub.gif

Sorry ljudi zbog patetike, morala sam icon_cool.gif