Acid Rain Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Jel` mogu ja da dobijem demo, streber mi obecavao pa nista! Quote
niking Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 aj neku svirku, nije bila dugo... kad nisam mogao da dodjem sinoc... u stvari nisam ni znao... sto ne obavestavate o svirkama prijateljskih vam bendova Quote
niking Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 1.3.2006. Blue Moon... what's the problem... nisu oni svirali, vec Lackawana, ali sam cuo da je na kraju bio performans... Quote
Pajaga Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 pa ne... bilo mi je chudno da sviraju a da nemam pojma o tome... Quote
Buba :) Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 prebila bih ih da su svirali!!!!!!!!! e ozbiljno, kad ce neka svirka. nisam vas slusala preko mesec dana... sto je mnogo, mnogo je... Quote
niking Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 xexe... kako se iscimao... a bio bi fazon... @stringer: a sta vama tacno fali? Izdavac, studio, pesme ? Quote
Buba :) Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 mislim da je prvo to prvo. a onda je malo problematicno i drugo. ali samo pretpostavljam bar pesme nisu problem Quote
Pajaga Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 ma oni prvo treba da nauce da sviraju salkim se... koliko ja znam fali im "izdavac sa studiom" Quote
greenenn Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Pa ja sam bila u Blue Moon-u 1.3.!!!!Nisu valjda svirali nesto? Znam da sam sedela do 12 ali zashto su svirali bez mene?? (Nemojte pogreshno shvatiti ,ja ne znam da sviram) Zzop Ana Quote
~MaX~ Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Jel` mogu ja da dobijem demo, streber mi obecavao pa nista! datju ti bre...... Quote
WRooM Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 @ Stringer- Jos sam na Kopu, prekljuce sam sjebao clanak pa kuliram 5 dana, a do danas net nije radio. Imam jednu molbu u ime mene i ekipe, da se Bogdan pojavi na forumu kadkad! Pitale su ga moje ortakinje na svirci i rekao ok.mada gotovo da nije imao pojma preterano o forumu. Ajd please da se pojavi s vremena na vreme. Pa i da se vidimo! Quote
Stringer Posted March 3, 2006 Author Report Posted March 3, 2006 Bogdan na forumu!!!!! Bole i kompjuteri... Mislim da ti je jasno. Quote
girl-interrupted Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Djole, 'oces da mi saljes postom...??? Quote
greenenn Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Pa da plati disk,postarinu,kartu za bus do poste ako ne postoji obliznja!!!!Mnogo trazis...... Ali posto je Stringer kul mozda bi to i uradio!!Od mene nije hteo da uzme prazan disk!!! Zzop Ana Quote
Buba :) Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 (edited) pa kad jednom bankrotira mi cemo mu biti krivi Edited March 3, 2006 by bibili Quote
zombie eater Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 jel moze neko da okaci broken strings demo na megaupload ili rapidshare? Quote
Guest SExuAL HAraSSment PanDAS Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 OCU SVIRKUUUUUUU!!!! BILA SAM BOLESNA POSLEDNJE DVE NEDELJE > NEMA ZAREZA JEBI GA PA SAM ZAREZ ETO ZAREZ PROPUSTILA SVIRKU U DEVETOJ I BLUE MOON U JEBI GA NEMA NI CRTICE Quote
WRooM Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 @ Stringer> Na Kopu je super, ne skijam za sada ali picim counter po ceo dan! He, he, pa sta da radimo ako ga ne zanimaju forumi, u principu ih i ja retko posecujem, uglavnom samo kad se radi o pravim stvarima! ALI JA INSITIRAM DA SE BOGDAN POJAVI NA FORUMU! IMA OD MENE I EKIPE PIVO, MA DVA PIVA AKO SE POJAVI. A I TI BRATE IMAS DVA PIVA! Brate, frontmen ima da se pojavi ili nista od piva... POZDRAV! PS. I ja navijam za taj demo za loadovanje...mada vec imam nekoliko snimaka, a i Bogdan je obecao oratkinjama da ce on ili vec neko doneti demo na sl.svirku. KAD JE SL>SVIRKA DA VAM NAVALIM NOVE FANOVE? javi se bogdane! Quote
Stringer Posted March 3, 2006 Author Report Posted March 3, 2006 Pa to frontmen je rastegljiv pojam kod nas u bendu, tako da si puko za pice!!!!! Sala, mala, ali teeeeeskoo ces ti Boleta videti na necem sto ima veze sa kompjuterima, eventualno da se javne sa mojim nick-om...jbg!!! Pivo, pivo, pivo, pivo, pivo... Vidjamo se, javni kad se vracas! Quote
greenenn Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 @Stringer>>>Sta je bilo sa Sinapsom?Jel svirate sa njima u Dangubi???? Quote
Stringer Posted March 4, 2006 Author Report Posted March 4, 2006 Ne znam tacno kada je ta svirka, ali ako je ona oko 10. onda ne. Bice nesto drugo, pricao sam ja sa Sanjom. Quote
miss Penny Lane Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Ona svirka u blue moon-u me ubila u pojam Mislim svirka je bila odlicna, ali “Creep” … rasplakala sam se … Milan Mladenovic bi bio ponosan na vas, i na najlepsu pesmu na svetu, “Zice” Sorry ljudi zbog patetike, morala sam Quote
Stringer Posted March 4, 2006 Author Report Posted March 4, 2006 hvala...a jebi se, ne znam sta da ti odgovorim na tako nesto... Quote
Recommended Posts