:Dea Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Evo dobio sam dopunu sto se tice svirke u petak u 10. gimnaziji. Pored nas, sviraju i Aggressive Silence, Samostalni referenti, Irish Stew i jos jedan gimnazijski bend. Pozdrav, i nadam se dase vidjamo tamo U petak 24og? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dodjavola, zasto? 25og imam neki proklrti kolokvijum. Zelim da vas cujem. I samostalne referente OBOZAVAM. Life is a bitch! Quote
Mr. Jack Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Evo dobio sam dopunu sto se tice svirke u petak u 10. gimnaziji. Pored nas, sviraju i Aggressive Silence, Samostalni referenti, Irish Stew i jos jedan gimnazijski bend. Pozdrav, i nadam se dase vidjamo tamo A kako ide ulaz i tako to? Hteo bih da cujem. Video sam na TV metropolis nesto na kratko, nisam posteno ni cuo pesmu. Quote
niking Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 A kako ide ulaz i tako to? Dodjes, platis kartu na ulazu, kao neki luk te pretrese i pusti te unutra... mis'im stvarno ne kapiram pitanje... Quote
greenenn Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Stvarno sad u petak????Au pa doci cu nekako!!!!!Imam goste preko skole iz Kosovske Mitrovice pa ko zna sta slusaju!!!!!A isto vece idemo na operu!! U koliko sati pocinje??? Zzop Ana Quote
Mr. Jack Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Dodjes, platis kartu na ulazu, kao neki luk te pretrese i pusti te unutra... mis'im stvarno ne kapiram pitanje... Ja se izvinjavam... Mislim, koliko je ulaz i kad pocinje? Quote
Stringer Posted March 21, 2006 Author Report Posted March 21, 2006 Eto vidis, ja reci mo to nisam imao pojma...stvarno. Mi imamo probu bas u petak vece i pravo odatle dolazimo na svirku. Bas do jaja za referente, nisam ih slusao ne pamtim od kad, a ovo sto je bilo pre dve nedelje nisam mogao da idem. Bice bas onako "zajebantsko vece", svirkica, djuskica... ...i tako Quote
*nitro* Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 e ljudi jbg nece svirati Samostalni Referenti. razlog: basista nece da svira ako ne dobiju neki kesh , a svirka je inache humanitarnog karaktera. Bice uskoro tema o svirci na Koncerti&okupljanja pa cete videti ko ce svirati umesto njih. Pozdrav i vidimo se tamo, bice zezanje Quote
*nitro* Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 dakle umesto njih nastupice Burning Desire (hard rock) Quote
*nitro* Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 pa svirao je ranije sa njima, ne znam da li josh uvek. nisam ih video/chuo brdo... Quote
~MaX~ Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Moj bivshi bubnjar...do jaja,taman i njega da chujem..... Quote
greenenn Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Jedva chekam!!!!!!!!Ali mnogi idu u SKC!!!Fuck it!!! Pa da on je beshe svirao u ACID RAIN u???Vishe ne svira?Shto? Quote
~MaX~ Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 prichatju ti na svirci ako te zanima....netju da trujem temu......ali dobro..nije losha svirka ni u skc-u......jedva sam prelomio gde tju...... Quote
greenenn Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Pa na Stringse Maximuse!!!Nego gde ???? Bozhe Quote
Stringer Posted March 24, 2006 Author Report Posted March 24, 2006 ...duuhh... Vidimo se veceras!!! Quote
miss Penny Lane Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 (edited) stringeru, mislim da sam te videla u blue moonu... ceka te poklon za rodjus od mene i deJe Edited March 24, 2006 by moni-zvonchica Quote
greenenn Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Bash mi je bilo lijepo!!A vama??? (Na svirci u X ako neko ne zna o cemu govorim) Zzop Ana Quote
~MaX~ Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 I meni je bilo super.....koliko mogu da se setim....... Quote
niking Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 (edited) bilo je... no comment... cela svirka (osim Irish Stew-a ) samo je bilo malo ljudi... @devojke koje su sa mnom vikale STATE: a bedak za vozic... Edited March 25, 2006 by niking Quote
~MaX~ Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 jebote meni je svaka pesma Irish Screw-a ista.....ubili su boga i oca..... a oni prvi su bili jako simpatichni.....ali riba da peva maidene Quote
niking Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 ne slusam maidene, pa nemam neku privrzenost prema njihovoj muzici... to je Maxo zato sto smo mi metalci pa ne kapiramo njihovu muziku steta sto nije bilo ljudi za onaj poslednji bend, bili su xtra! Quote
Recommended Posts