*nitro* Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 ali kolko ste me odushevili sa Foo Fightersima Quote
niking Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 a, pa da ti nisi bio u Bloo Moon-u... meni se ne svidja toliko kako zvuci... Quote
~MaX~ Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 meni je super......sad mi je u playeru non-stop...... Quote
*Annie* Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 ali kolko ste me odushevili sa Foo Fightersima aaaaa majkemi i Jeremy-em Quote
Pajaga Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 "koliko mi znacis... reci ne poznajem..." Quote
niking Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 joj, nemoj, jezim se... osobu koja je izmislila dvoglas treba eshumirati i reanimirati da bih mogao da je... nesto... btw, thnx za cd! Quote
Mr. Jack Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 A sta su svirali oni likovi posle Broken Strings? Ja otisao. Quote
*nitro* Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 stari rock, samo hitici i svi smo djuskali (chak i tetkice ) Quote
greenenn Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 A ti Maiden Hellu sto si se osisao? Quote
niking Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 (edited) EDIT: nista, nista, moja greska Edited March 27, 2006 by niking Quote
Stringer Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 Hvala!!!!! Mi smo malo osrednje zvucali, jbg, krenulo je lepo, pa smo se spetljali oko State-a i zasrali ga skroz, i posle je bilo onako. Ali je makar bilo zezanje sve vreme. Hvala svima, pozdrav!!!!! Quote
*nitro* Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 A ti Maiden Hellu sto si se osisao? ma puklo me jedno jutro ispred ogledala i... ostalo je istorija btw jel se mi znamo? ma djole brate vi takvu atmosferu napravite na svakoj svirci da greshke chak i ako su dzinovske ostanu neprimecene ! svi uzivaju kad vi svirate, a uostalom nobody's perfect . sad samo da snimite album, svirate na exitu i mi budemo srecni . pozdrav Quote
niking Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 i Beer Festu... i mom rodjendanu (tj nasem Dane, ako budemo slavili zajedno, ali znam da nista od toga) Quote
greenenn Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 btw jel se mi znamo? Ma ne!!Videla sam na BS u negde sliku tebe sa Bibili i Deom kojih btw nema nesto!!I onda sam te prepoznala u Agressive silence u i izvalila da ti nema kose!!Eto to je cela pricha!! Moj ortak je prisluskivao u basu pevacha tj Bogdana da ne kazem Rashu i on je prichao kako ce snimiti uskoro albumi neki spot za Shity records!!! Stringy jel to tachno???? (Znam da nije lepo to shto je radio ali bar nekako da saznamo neshto kad Djole cuti) Zzop Ana Quote
bogi Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Evo idealne prilike da se konacno i ja umesam u ovaj forum. @greenenn_da istina je a cudi me da tvoj drug nije rekao i sa kim sam pricao. U pitanju je Mile Kitic, sa kojim planiram duet za njegov novi album. On je pristao (posto se privatno druzimo) da mi pozajmi njegove kozne lone i cvike, a Stringsi ce za uzvrat da urade neki aranzman. Inace ovaj forum je extra, pojma nisam imao sta se sve ovde pise. Hvala za Fighterse, jer otpevati tu pesmu kao Dave Groll moze samo da bude pokusaj, ali u svakom slucaju, to je jace od mene. Preporucio bih svima da ponekad otpevaju tu pesmu- mnooogo je dobro za zivce, ako nista drugo. POZ SVIMA! Quote
Dznsn Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Boze Bogi je spoznao internet... nachi ode swe u q... Quote
greenenn Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 @greenenn_da istina je a cudi me da tvoj drug nije rekao i sa kim sam pricao. U pitanju je Mile Kitic, sa kojim planiram duet za njegov novi album. On je pristao (posto se privatno druzimo) da mi pozajmi njegove kozne lone i cvike, a Stringsi ce za uzvrat da urade neki aranzman. Ok ovo bi trebalo da znachi neshto loshe zar ne??? Shto se mene tiche super si otpevao The best of you!!! Quote
greenenn Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 A gospodin Mile Kitic se redovno vozi autobusom 96???Sa sve cvikama i lonama!!! U svakom slucaju Dobrodosao!!!!!! Quote
bogi Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 E, ljudi bolje vas nasao! @greenenn- Nemoj pogresno da skapiras, samo sam se zezao, jer je ta prica nesto sto sam i sam prvi put cuo. Poz. Quote
greenenn Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ma opushteno!! Vidim da si se navukao na ovo cim ovako brzo ostavljas postove!!!!!Tako treba!!! Ali gde je Stringer nestao??Nije se valjda na;jutio na pevacha shto mu krade posao informisanja fanova??Zaludjenika netom?? Zzop Ana Quote
Recommended Posts