Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@ Girl - ajde videcu da izmajmunisemo nesto, ali bi mozda trebalo da se udje u studio, kao snimanje i stuff...pa zbog toga nije sigurno.

Btw. Ne mogu da verujem odakle jebena prica oko tog spota icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif Nije mi jasno kako je neko mogao to da poveze, posto znam da ovaj blentavi...sorry Bole, pusa, kissic... laugh.gif nije sigurno to pricao, posto to ne da nema veze sa istinom, nego ne moze biti dalje od istine.

Nagadjam da je spominjao nesto vezano za gitarijadu, pa na konto toga ko je trebalo da izda pobednika gitarijade...pa bla bla bla...ali od toga FALA NEBESIMA NEMA NISTA NITI CE BITI!!!!!!!!!!!!!!!

Jos nije sve sigurno, ali se stvari malo kristalisu vezano za snimanje i album, ali posto jos nije sve gotovo, necu nista da pricam. Cim bude sve sigurno i potvrdjeno, obavesticu cenjenu forumsku populaciju.

Vidimo se, pozdrav pivopije.gif

Posted

E Bibili sto godina!!!!!

Ajde fanovi stvarno ste lenji!!!Svaki cas dolazim da vidim sta ima kad ono postovi od pre sto godina!!!

I stvarno kad ce svirka????

Zzo-p Ana wallbash.gif

Posted

ma ne mogu vise da dolazim, previse sam sati provela na ovoj temi icon_razz.gif

a i kakav sam talenat uspela sam da propustim nekoliko svirki...

sad kuliram i cekam sledecu icon_mrgreen.gif

@dane i niking: hvala wub.gif

Posted

Evo i ja konacno da se javim... Znaci, Djordje, jel ja to vas vodim na pivo, poshto se Bogdan pojavio na forumu? laugh.gif

U svakom slucaju kad ce svirka????

Svi bismo na svirku!!!

I naravno opet sam propustio silne svirke jer niasm posecivao forum... wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif Bio sam u nekoj frci oko viza...ma... HOCU SVIRKU... icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

POZ. pivopije.gif

Posted
Evo i ja konacno da se javim... Znaci, Djordje, jel ja to vas vodim na pivo, poshto se Bogdan pojavio na forumu? laugh.gif

U svakom slucaju kad ce svirka????

Svi bismo na svirku!!!

I naravno opet sam propustio silne svirke jer niasm posecivao forum... wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif Bio sam u nekoj frci oko viza...ma... HOCU SVIRKU... icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

POZ. pivopije.gif

Wroom tebi pishe zenski pol u profile u!!!!!

Zato ti stalno spominjes neke drugarice koje idu na svirke i tako neke fore!!!!

Jel neko znao da je wroom zensko ili sam ja nesto utripovala!!!!

I da onaj spot za Tell something iz koje je to godine???

Posted (edited)

ima jedna dobra kafana, zove se beli, prekoputa moje zgrade.

imaju cak i sto za bilijar, mogu da se raspitam icon_smile.gif

Edited by bibili
Posted
Neka bude Cerak, Banovo brdo u najgorem slucaju! icon_smile.gif

Podrzavam ovu ideju samo se bojim da nema bas lokala u nasem kraju gde to moze da se odrzi icon_frown.gif

Posted
Podrzavam ovu ideju samo se bojim da nema bas lokala u nasem kraju gde to moze da se odrzi icon_frown.gif

Ima na Banovom brdu: Pada kisa, Vox... Nacice se nesto! icon_da.gif