niking Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 ja sam cuo da je sad stala i da se razvedrilo... ali ne znam kakve veze to ima sa temom... Quote
Stringer Posted April 4, 2006 Author Report Posted April 4, 2006 Wow, ok, bice svirka, verovatno u narednih mesec dana!!!! Videcemo, sta i kako, ali javicu!!!!! Ko moze i hoce nek bane u Novi Sad...ha ha ha... Bice moguce uskoro nekih novosti oko albuma... Quote
niking Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 (edited) a ti mi dodjes info oko progress-a rada :reSound-a... baci mi PM... EDIT: KAd pre nema veze, ako ima nekih detalja, baci mi PM Edited April 4, 2006 by niking Quote
Buba :) Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 alo alo jedino ako mogu da kuntam kod tebe e, mozda moze u voxu srela sam danas ortaka (svilenog) tamo su stalno neke svirkice - ali bluz, rock fazon ma... ajde ljudi pravite svirku na ski stazi! samo ne znam sta cete za ozvucenje! Quote
WRooM Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 HE, he, ladno sam zensko ispao...A pri tom nisam profile ni pogledao od kada sam join to forum! Sad cu da procitam sve vase profile, ako niste bili nemarni kao ja. A delom i zbog mojih ortakinja (kad si ih vec pomenula), jer su one najvatreniji fanovi! I cesto mi zvocaju dok pisem, nadam se da ce se i one uskoro pridruziti. Eto. Misterija resena. Kad ce stringsi na nasu probu? Quote
Stringer Posted April 5, 2006 Author Report Posted April 5, 2006 Ajde, recimo neki dan sledece ili one tamo nedelje. Do vikenda smo u frci, a u nedelju nismo tu, tako da cim to prodje...dolazimo da vas "deremo" u bilijaru!!!! Quote
greenenn Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 ja sam cuo da je sad stala i da se razvedrilo... ali ne znam kakve veze to ima sa temom... Jao niking pa to je verovatno neki klub !!!!!,,Pada kisa'' Quote
Flight_Of_Icarus Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Shvatio je on to, ona velika kolicina smajlija upucuje na to... Quote
Buba :) Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 izvini letu ikarusa, nisam ti videla post Quote
greenenn Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Shvatio je on to, ona velika kolicina smajlija upucuje na to... Didn`t pay the attention Sorry A i mnogo su nisko smiley i~~~ Quote
niking Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Shvatio je on to, ona velika kolicina smajlija upucuje na to... my protector! Quote
~MaX~ Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Kad gledam u tebe ja ne znam da stojim,hodam i plivam Zato idi, ne okretji se a ja te volim,ne prestajem. Hotju da budem shto dalje od tebe da budem daleko gde zvezde su mlade Ja zhelim da chekam poslednji tren umoran od borbe,suvishe rano je Sad lica kamena kontrolishu svet, vrishte od besa, a samo vetar chuje se. magla se spushta, otvori mi vrata, sklopi mi ochi i vodi me na Bermude ja hotju da zhivim.... jebi ga....predugachko je za potpis......... Quote
:Dea Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 pada kisha?!!!! ma daj...... Renovirano je. Kazu da je uvek puno i na dva nivoa je! Vece od Blue Moona. Svidja mi je ovo sto si sklopio, podsetilo me je na nesto sto sam ja radila sa ekvom. Quote
Buba :) Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 kazu je li??? ali mislim da nema mesta za svirke. nemam pojma, ajd odemo jedno vece da proverimo. Quote
~MaX~ Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 ajde da to proverimo........ @dea-presladak ti je avatar....... Quote
Stringer Posted April 7, 2006 Author Report Posted April 7, 2006 Maxoooo...wow!!!!!!! Vidimo se u nedelju!!!!! Spremi se da te operem tamo u fifi!!!!!! Quote
~MaX~ Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 jao.......pa zar tju morati da te perem u svakom gradu u srbiji?.......jedva chekam....... Quote
niking Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Sad lica kamena ovo samo nikad necu shvatiti... Quote
~MaX~ Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 jebi ga.....morao sam da ubacim koju rech kako bi dobilo bar nekog smisla..... Quote
Recommended Posts