Stringer Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 1. znam...smor... 2. BM je super zato sto mozemo za ekstra kratko vreme da organizujemo svirku, sa minimalnim cimanjem... Jbg, plu je pitanje da li ces u nekom vecem dobiti subotu koju ti hoces, a da ne zakazujes mesec dana unapred. 3. Quote
niking Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 1. 2. to jeste, ali nema mesta za djuskanje (ne bih opet da obaram Dzonsonu mikrofon ) i kao moram da platim pice... 3. Quote
*nitro* Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 shta su buzzcoxi? shame on me... ni meni se ne svidja blu mun al' daj shta dash ko je svetski shampion? barsa, barsa! Quote
niking Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 *khm* *khm* ovo je bila liga EVROPSKIH sampiona, a ne svetskih... Quote
*nitro* Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 to je bilo fogurativno... KHM KHM prirodnjak Quote
niking Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 *khm* *khm* Drustvenjak, kaze se figurativno... Quote
:Dea Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 heh, izadje bogdan i mislimo sad ce neki punk, rock nesto i iz zajebancije viknemo bermude a ono stvarno To mi je najjace bilo. Kao ajde da krenemo da vicemo Bermude posto znamo da su ima dosadile, a ono stvarno! Koma! OBAVEZNO na leto svirka u basti KST-a kao proslog leta! Quote
bogi Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 POLAKO DJOLE! Ne zaboravi ko nam je to rekao. ZNACI LJUDI, SVIRKA U DOMU OMLADINE NIJE JOS 100% POTVRDJENA. cEKAM DA MI SE JAVI U TOKU DANA KOLIKO JE SVIRKA SIGURNA. ZA SADA JE 90%. (a onda se ja zalecem sa informacijama...ccccc). INACE BUZZCOCKS su Mancesterski punk band nastao jos 75. Dakle, legende Mancesterske punk-rock scene. Trenutno su na svetskoj turneji i jeste da su matorci, ali kazu da PRASHE. Vec su bili jednom u Beogradu. Posto predpostavljam da niste culi njihove pesme (nisam ni ja preterano upucen) recimo da su njihovi uzori bili The Stoogies i Velvet Underground. I isli su sa Pistolsima na turneju. Ostali slicni bendovi su The dead boys, Generation X, UK Subs, New York dolls itd.Nemojte misliti da sam sad ja neki doktor za rnr,prosto sam otiso na net da upoznam bend sa kojim cemo mozda svirati. Inache, karta za cert je 1000 din. @Dea - mogu ti reci sto se tice Bermuda bilo je pravo osvezenje slusati Maxa za bubnjevima i Paju i Leta (Dzonsone jbg.). Tako da mi i nije dosadila pesma. Pozdrav! Quote
niking Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 realno, mislim da svi znaju barem Ever Fallen In Love od njih... Quote
bogi Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Najsvezija informacija je da definitivno sviramo kao jedina predgrupa Buzzcocksima! Quote
greenenn Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 A 24.juna svirate na promociji Metal Sounda??? Quote
Stringer Posted May 21, 2006 Author Report Posted May 21, 2006 Niko nam to jos nije javio da potvrdi, znam da je bila prica za kraj juna, ali jos ne znamo tacno kada je. Mada evo ima ko zna... Quote
greenenn Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Idi na Esgarothovu temu!Videces da je Morgan napisao da svirate vi,Rain Delay,Esgaroth....A inache Morgan je valjda jedan od urednika Metal Sounda!!!Super ako ce biti svirka! Zzop Quote
Stringer Posted May 21, 2006 Author Report Posted May 21, 2006 Sad sam i ja pogledao, ako bude tako bice Jedva cekam tu svirku u Domu... Taman da cujete nove stvari!!!! Quote
niking Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) dupli... Edited May 21, 2006 by niking Quote
zombie eater Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Super sto ce BS svirati kao predgrupa legendama punk scene Buzzcocks-ima...Bend je imao veliki uticaj na danas velike bendove poput Pearl Jam i RHCP koliko znam....Nastupali dosta puta sa Pearl jam kao predgrupa,cak i izvodili zajedno neke pesme... Sjajan bend...smor mi je sto necu biti tu da odem na cert.. Quote
niking Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 haha... sta sam ja naso... http://www.myspace.com/brokenstringsbg steta sto ste ga zapostavili... Quote
bogi Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 www.broken-strings.com Nas zvanicni, bice uskoro! Quote
greenenn Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Svidja mi se index sajta!!!Bice opak zar ne?? Quote
bogi Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Svidja mi se index sajta!!!Bice opak zar ne?? Ono sto sam za sada video - extra je...mislim to smo negde mi...Ali necu da pricam...videcete uskoro. Quote
anchy rox Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 JA "LADNO NE MOGU DA DODJEM NA SVIRKU U DOMU!!! I love the velvet underground... fuckin' prome night!!! Quote
Stringer Posted May 22, 2006 Author Report Posted May 22, 2006 Nisi valjda luda da propustis maturche...Ionako cemo svirati zajedno 20-tak dana posle toga, tako da srecice uzivaj, a znam da ces biti prome queen Quote
Rain delay Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Jebote, nisam ni znao da ima tema Broken Strings na YuMetalu... Vrh. Quote
Recommended Posts