Jump to content

Recommended Posts

Posted

1. znam...smor...

2. BM je super zato sto mozemo za ekstra kratko vreme da organizujemo svirku, sa minimalnim cimanjem... icon_biggrin.gif Jbg, plu je pitanje da li ces u nekom vecem dobiti subotu koju ti hoces, a da ne zakazujes mesec dana unapred.

3. icon_mad.gif

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
heh, izadje bogdan i mislimo sad ce neki punk, rock nesto i iz zajebancije viknemo bermude a ono stvarno icon_mrgreen.gif

To mi je najjace bilo. Kao ajde da krenemo da vicemo Bermude posto znamo da su ima dosadile, a ono stvarno! icon_mrgreen.gif Koma! icon_smile.gif

OBAVEZNO na leto svirka u basti KST-a kao proslog leta! icon_da.gif

Posted

POLAKO DJOLE! Ne zaboravi ko nam je to rekao.

ZNACI LJUDI, SVIRKA U DOMU OMLADINE NIJE JOS 100% POTVRDJENA. cEKAM DA MI SE JAVI U TOKU DANA KOLIKO JE SVIRKA SIGURNA. ZA SADA JE 90%. (a onda se ja zalecem sa informacijama...ccccc).

INACE BUZZCOCKS su Mancesterski punk band nastao jos 75. Dakle, legende Mancesterske punk-rock scene. Trenutno su na svetskoj turneji i jeste da su matorci, ali kazu da PRASHE. Vec su bili jednom u Beogradu. Posto predpostavljam da niste culi njihove pesme (nisam ni ja preterano upucen) recimo da su njihovi uzori bili The Stoogies i Velvet Underground. I isli su sa Pistolsima na turneju. Ostali slicni bendovi su The dead boys, Generation X, UK Subs, New York dolls itd.Nemojte misliti da sam sad ja neki doktor za rnr,prosto sam otiso na net da upoznam bend sa kojim cemo mozda svirati.

Inache, karta za cert je 1000 din.

@Dea - mogu ti reci sto se tice Bermuda bilo je pravo osvezenje slusati Maxa za bubnjevima i Paju i Leta (Dzonsone jbg.). Tako da mi i nije dosadila pesma.

Pozdrav! pivopije.gif

Posted

Idi na Esgarothovu temu!Videces da je Morgan napisao da svirate vi,Rain Delay,Esgaroth....A inache Morgan je valjda jedan od urednika Metal Sounda!!!Super ako ce biti svirka!

Zzop

Posted

Super sto ce BS svirati kao predgrupa legendama punk scene Buzzcocks-ima...Bend je imao veliki uticaj na danas velike bendove poput Pearl Jam i RHCP koliko znam....Nastupali dosta puta sa Pearl jam kao predgrupa,cak i izvodili zajedno neke pesme...

Sjajan bend...smor mi je sto necu biti tu da odem na cert..

Posted
Svidja mi se index sajta!!!Bice opak zar ne??

Ono sto sam za sada video - extra je...mislim to smo negde mi...Ali necu da pricam...videcete uskoro.

biggrin.gif