Stringer Posted June 12, 2006 Author Report Posted June 12, 2006 eeeeee...znam... Ja pokusavam da proturim prvo jednu da odsviramo, pa da vidimo dal' ide ili ne... Npr. Daleki put... Elem, svirka 24. juna, subota, Dom omladine...podrobnije uskoro... Quote
IRA Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 svirka konacno Ako se ne varam vi ste jednom svirali Elesdi se vraca kuci , tako? I koliko me secanje sluzi to je extra zvucalo... Quote
Acid Rain Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Mogu li ja da dobijem demo 24. na svirKi? Quote
Stringer Posted June 13, 2006 Author Report Posted June 13, 2006 jao srecice... Naravno, bice demoooa za sve... @ IRA - nazalost ne. jbg. Quote
WRooM Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ma kakvi Goblini, ne stoji to vama-iskreno. Nego, usresredite se vi na autorske stvari. A ako bas mora obrada nek bude EKV. Bogdan je to jednom prilikom obecao... Quote
WRooM Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Naravno, bice demoooa za sve... Nadam se dva demoa za nas... Quote
IRA Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 @ IRA - nazalost ne. jbg. ipak mozda, previse alkohola za jedno vece Quote
IRA Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Ma kakvi Goblini, ne stoji to vama-iskreno. Nego, usresredite se vi na autorske stvari. A ako bas mora obrada nek bude EKV. Bogdan je to jednom prilikom obecao... Kvariso Mi ovde navijamo za Gobline a ti tako Quote
niking Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 sve, sve samo ne EKV! moze i Fit sto se mene tice Quote
People before Profits Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 I jedna preporuka za sve vas- posle buzzcocks-a sam banuo na Akademiju, jer je ortakov bend imao svirku- bend se zove MASTA BASTA, sviraju rege, sa primesom dub-a...i to je jedna od najboljih svirki na kojoj sam ikad bio! Autorske su im super, obrade...dosta improvizuju. Ima ih 12 u bendu- 2 gitare, klavijature, bongosi, saks, truba....ekstra muski vokal i preteci vokal im je cica na koju svi otkinuli, dodjite da vidite zasto. e ljudi, tako je ispalo da je bilo poprilicno nemoguce da i ja ispratim vas nastup pred buzzcockse, ali hvala puuuuuuuuuno na dolasku u demiju i podrsku, zaista nam znaci drago mi je da vam se dopalo...sad u nedelju snimamo jos jednu pesmu (dan; balada, svirali smo u drugom bloku), pa sledece subote sviramo u smederevu...tako da javljajte se na pp ako je ko zainteresovan da putuje sa nama, mislim da je ufur za dz, ali provericu tokom vikenda cisto da vam sad ne spamujem temu elem, drzim vam fige za to snimanje, vec je vreme da vam se osmehne neka sreca sve najboljIJe!!! Quote
Stringer Posted June 15, 2006 Author Report Posted June 15, 2006 @ IRA - @ Niking - @ Primeval - kako si samo palamudio u Sanjicinom filmu... Vidimo se 24. u Domu, sviracemo i nove stvari. Quote
:Dea Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Vidimo se 24. u Domu, sviracemo i nove stvari. YES! Nove stvari! Koliko cete dugo svirati? Jao, jedva cekam, nisam vas cula 100 godina. Quote
Stringer Posted June 15, 2006 Author Report Posted June 15, 2006 Jos nam nisu javili koliko se svira, ali posto ima 6 bendova, kapiram da imamo sigurno 30 - 45 minuta, sto bi znacilo otprilike 7-8 stvari, jedna gore dole. Videcemo. Quote
IRA Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Ekipa sa kojom svirate je bas ... zanimljiva ... Bice znimljivo pasmatrati publiku . Tacno ce se znati ko je dosao koga da slusa Quote
People before Profits Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 hahahahaha, pa ovo je fenomenalno!!!!! opet sviramo istog dana Quote
Stringer Posted June 20, 2006 Author Report Posted June 20, 2006 Daaaa, jeeeebiiigaaaaa!!!!! Srecno na svirci, zavisi kad zavrsimo, mozda se i vidimo to vece!!!! Quote
People before Profits Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 (edited) gde u smederevu? lol lepo svirajte, nadam se da se sledeci put necemo poklopiti, nisam vas chuo od blue moona, a to bejashe daaaavno Edited June 20, 2006 by Primeval_JAH_Guardian Quote
Stringer Posted June 23, 2006 Author Report Posted June 23, 2006 Sutra svirka u Domu!!!! Sviramo prvi, tako da dodjite na vreme, a mi vam garantujemo do jaja svirkicu...bas nismo dugo!!! Pozdrav, vidimo se sutra Quote
niking Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 e, bolje bi vam bilo da svirate Slomljenu Zicu sutra i... znas ti sta... Quote
greenenn Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Da i Iza staklenih ociju!Ja sam mrtva bolesna i imam Anginu ali cu doci da bih vas slusala a i sve zarazila!Haha!!Ovo bolobanje je odvratno ljudi!!! Znaci Iza staklenih ociju?I Almost right? Unapred zahvalna Ana Quote
bogi Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 @ Primeval JAH Guardian- Bili ste sinoc odlicni! I podrzavam svaku Oliverovu rec (ma koliko on bio pijan...ili vec). Neka bude tako dobro i u Smederevu. @ Greenen- nece biti te dve pesme...ali ce biti novih stvari, POTPUNO NOVIH...nemoj da brines, mislim da su barem podjednako dobre... Quote
:Dea Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Ja jedva cekam veceras! Nisam vas slusala od februara. Mislim uzivo. Ovako vas slusam svaki dan. Joj, jedva cekam! Quote
Stringer Posted June 24, 2006 Author Report Posted June 24, 2006 Ne mogu vam objasniti koliko jedva cekam vecerasnju svirku, a isto je sa svim clanovima benda. Iskreno, ljudi...najebali ste veceras... Vidimo se Quote
Recommended Posts