Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eeeeee...znam...

Ja pokusavam da proturim prvo jednu da odsviramo, pa da vidimo dal' ide ili ne...

Npr. Daleki put...

Elem, svirka 24. juna, subota, Dom omladine...podrobnije uskoro... pivopije.gif

Posted

pivopije.gif svirka pivopije.gif

konacno icon_biggrin.gif

Ako se ne varam vi ste jednom svirali Elesdi se vraca kuci ph34r.gif , tako?

I koliko me secanje sluzi to je extra zvucalo...

Posted

Ma kakvi Goblini, ne stoji to vama-iskreno. Nego, usresredite se vi na autorske stvari. A ako bas mora obrada nek bude EKV. Bogdan je to jednom prilikom obecao... icon_redface.gif

pivopije.gif

Posted
Ma kakvi Goblini, ne stoji to vama-iskreno. Nego, usresredite se vi na autorske stvari. A ako bas mora obrada nek bude EKV. Bogdan je to jednom prilikom obecao... icon_redface.gif

pivopije.gif

Kvariso icon_razz.gif

Mi ovde navijamo za Gobline a ti tako icon_frown.gif

Posted
I jedna preporuka za sve vas- posle buzzcocks-a sam banuo na Akademiju, jer je ortakov bend imao svirku- bend se zove MASTA BASTA, sviraju rege, sa primesom dub-a...i to je jedna od najboljih svirki na kojoj sam ikad bio! Autorske su im super, obrade...dosta improvizuju. Ima ih 12 u bendu- 2 gitare, klavijature, bongosi, saks, truba....ekstra muski vokal i preteci vokal im je cica na koju svi otkinuli, dodjite da vidite zasto.

pivopije.gif

e ljudi, tako je ispalo da je bilo poprilicno nemoguce da i ja ispratim vas nastup pred buzzcockse, ali hvala puuuuuuuuuno na dolasku u demiju i podrsku, zaista nam znaci icon_biggrin.gif

drago mi je da vam se dopalo...sad u nedelju snimamo jos jednu pesmu (dan; balada, svirali smo u drugom bloku), pa sledece subote sviramo u smederevu...tako da javljajte se na pp ako je ko zainteresovan da putuje sa nama, mislim da je ufur za dz, ali provericu tokom vikenda icon_mrgreen.gif cisto da vam sad ne spamujem temu icon_biggrin.gif

elem, drzim vam fige za to snimanje, vec je vreme da vam se osmehne neka sreca icon_da.gif

sve najboljIJe!!! icon_rockdevil.gif

Posted
Vidimo se 24. u Domu, sviracemo i nove stvari.

YES! Nove stvari! biggreens.gif

Koliko cete dugo svirati?

Jao, jedva cekam, nisam vas cula 100 godina. biggreens.gif

Posted

Jos nam nisu javili koliko se svira, ali posto ima 6 bendova, kapiram da imamo sigurno 30 - 45 minuta, sto bi znacilo otprilike 7-8 stvari, jedna gore dole. Videcemo.

Posted

Ekipa sa kojom svirate je bas ... zanimljiva ...

Bice znimljivo pasmatrati publiku . Tacno ce se znati ko je dosao koga da slusa icon_biggrin.gif

Posted

Da i Iza staklenih ociju!Ja sam mrtva bolesna i imam Anginu ali cu doci da bih vas slusala a i sve zarazila!Haha!!Ovo bolobanje je odvratno ljudi!!!

Znaci Iza staklenih ociju?I Almost right?

Unapred zahvalna Ana

Posted

@ Primeval JAH Guardian- Bili ste sinoc odlicni! I podrzavam svaku Oliverovu rec (ma koliko on bio pijan...ili vec). Neka bude tako dobro i u Smederevu. musik19.gif

@ Greenen- nece biti te dve pesme...ali ce biti novih stvari, POTPUNO NOVIH...nemoj da brines, mislim da su barem podjednako dobre... pivopije.gif