Pajaga Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 ma ajde sad ce to Bogi da spichka ko od shale.. jel superheroj ili ne?! Quote
miss Penny Lane Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 krajnje je vreme za svirku Quote
WRooM Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Krajnje je vreme da jedan takav bend snimi nesto i pokaze konacno pravu stvar!!! Drzimo vam pesnice! Nadam se da ce se na albumu naci TI SI, Somthing to tell i Iznad vode i moja omiljena Rekvijem, jer su to najbolje pesme!(da ne kazem na svetu! )jooooj i da ne zaboravim SAAAAAAMMMM. Cekajuci svirku! PoZ! Glupo pitanje, ali da li ima sanse da svirate negde za novu godinu? [/font] Quote
Stringer Posted November 29, 2006 Author Report Posted November 29, 2006 Uh... za neke od stvari moram da kazem da ce se tesko naci, a to su uglavnom starije stvari, ali bolje da nista ne pricam...jbg... Uuuuuu, bilo bi do jaja da sviramo negde za Novaka, ali se to nazalost nece desiti... imali smo u nedelju probu posle nekih mesec dana... ...joj nasta je to licilo... Pozdrav Quote
Шарки Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 (edited) (Хммм, овај, ставио сам лого ПГП-а, а форум ми је затворио слику? Ццц, боље да су задржали онај стари скрнави форум... Углавном: ) Edited November 29, 2006 by sharkey Quote
:Dea Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 (edited) Ne verujem da ce se naci pesme na engleskom na albumu. To je veliki bedak jer je Almost right divna pesma. A, ja cu ubiti nekog ako ne bude Ti si na albumu jer je meni to omiljena. Posto necete svirati nigde za Novu godinu onda da svirate negde pre Nove godine! Edited November 29, 2006 by dea Quote
Stringer Posted November 29, 2006 Author Report Posted November 29, 2006 PAzi, Almost mora biti i bitje na albumu sigurno... Ali Ti si... jebigaaaaaa..... Quote
niking Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 (Хммм, овај, ставио сам лого ПГП-а, а форум ми је затворио слику? Ццц, боље да су задржали онај стари скрнави форум... Углавном: ) :) :) koji si ti kralj... nije ti forum "zatvorio" sliku, nego ne mozes sa PGP-a da vuces sliku ovde (prosto receno) Quote
Шарки Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 ЈЕБЕМ ИМ ПАСУЉ. Нема везе. Сконтали су људи поЈенту. Quote
IRA Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 PAzi, Almost mora biti i bitje na albumu sigurno... Ali Ti si... jebigaaaaaa..... Nema Ti si?! E bedak ... ima li nade da saznamo barem otprilike koje se planiraju? Quote
miss Penny Lane Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 IRA red je da popijemo pivo... i osnujemo fan club Quote
:Dea Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 PAzi, Almost mora biti i bitje na albumu sigurno... Ali Ti si... jebigaaaaaa..... Uvek mora biti jedna dobra i jedna losa vest. Nadam se da ceti onda barem svirati na svirkama Ti si. Quote
Pajaga Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 ne znam, Dea, ne verujem.. cuo sam da ce Stringsi kad izdaju album da pocnu da sviraju samo obrade.. Quote
IRA Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 IRA red je da popijemo pivo... i osnujemo fan club Sjajna ideja Uvek i u svakom momentu sam raspolozena za takve akcije Quote
niking Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Veels geluk met jou verjaarsdag! Maogmang Pagkamundag! Til hamingju med afmaelisdaginn! Janam din diyan wadhayian! Ilanga elimndandi kuwe! Quote
miss Penny Lane Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 ajde pre sledece svirke , lepo bi bilo weeee... i tako, bs fanovi uvek na jednom mestu... Quote
Stringer Posted December 2, 2006 Author Report Posted December 2, 2006 Jebeno ne verujem... Hvala, milion puta, ti si covece car... jebote... Quote
:Dea Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 ne znam, Dea, ne verujem.. cuo sam da ce Stringsi kad izdaju album da pocnu da sviraju samo obrade.. I to samo ekv obrade. Quote
WRooM Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Kakva je ono prica na vasem sajtu za svirku 20-og? Povodom cega U svakom slucaju- idemooo! Quote
miss Penny Lane Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 mooooooooooooolim??????? 20.decembra je svirka? awwwwwwwwwww.... Quote
Stringer Posted December 9, 2006 Author Report Posted December 9, 2006 20.decembar, Hala 1 na sajmu!!!!!! Svirka je nemam pojma povodom cega, kao "tradicionalni" prednovogodisnji koncert na sajmu... Prvi put cuo, ali jedva cekam posto nismo odavno svirali!!!!!! Nadam se da se vidimo!!!!! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 20. To je opet neki radni dan ? I to posle slave . Valjda cu nekako uspeti da dodjem. Quote
:Dea Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :veseli: Konacno! Briga me koji je to dan. Necu ici na fax. Jeeeeeeeeeeeeeeeee A, koliko cete dugo svirati? Quote
miss Penny Lane Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 i mene boli uvo za fax, ima da dodjem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts