Stringer Posted July 13, 2008 Author Report Posted July 13, 2008 E pa super ako je tako! Elem, 20. jula smo u Uzicu, pa ako je nekom blizu... Quote
Шарки Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Ми свирамо недељу дана после вас у Ужицу. Quote
niking Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Jea, izreklamirao si se... gde u Uzicu svirate? Quote
Шарки Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Клуб 208. А што да се не рекламирам, а, а? Quote
niking Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 zahvaljujem... btw, Broken Strings 26.7. u Dangubi Quote
Joe Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Hej Stringsi!!! Evo recenzije za vas prvi album: http://www.rockserbia.net/recenzije/broken-strings.html Quote
rockstarBS Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 (edited) sta vredi bubi kad mi i kad imamo svirku tebe nema 21.Septembar, Danguba, Broken Strings i Aetar!!!! Najverovatnije 7. Septembar Kraljevo ali to jos nije potvrdjeno, javicemo naknadno. Joe, hvala puno!!!!! Edited August 25, 2008 by rockstarBS Quote
Buba :) Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 jesam ja kriva??!?! prosli put demonstracije. sad!! 21og svirka, ja 20og na hladnom pivu u zagrebu. jebigal... bibi ce u kraljevo samo da nadje nekoga da putuje s njom Quote
Rüzgar /değişik/ Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Najverovatnije 7. Septembar Kraljevo ali to jos nije potvrdjeno, javicemo naknadno. Aj dodjite da malo razbijete monotoniju. Evo, publiku cu ja da obezbedim. Zna li se gde svirate, tj. s kim ste u pregovorima? poz Quote
niking Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 dajte neku obavijest, da se javi fanovima Quote
rockstarBS Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Nazalost svirka u Kraljevu je otkazana i izvinjavamo se ljudima koji su hteli da dodju na svirku. Bice prilike nadam se uskoro!! Prva svirka ce biti 21. septembra u Beogradu,klub Danguba sa Aetrom kao sto je vec najavljeno, a u planu su i niz svirki po Srbiji do kraja Oktobra. Da ne bi pricali u prazno kad sve bude potvrdjeno bice na vreme i objavljeno. uzivajte Quote
niking Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 kao prijatelj (da, sa majspejsa, al opet, prijatelj) moram da napomenem da ona reklama koju je vaš pjevač uradio za VIP nije, al uopšte, lepa... i dalje ste mi super, al reklama je kapitalistički nastrojena mašinerija koja jede sve sveto i interesantno... eto. kritika. prijateljska, još jednom napominjem. : ) Quote
Liberali_ante_portes Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 moze neki link za tu reklamu? Quote
bogi Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Dragi Nikinze, Zamisli svet u kome bismo svi tako pljuvali po sistemu, kapitalizmu, braneci svoje vrednosti i nacin razmisljanja... To bi bas bilo lepo. I tako mi, ciste savesti jer znamo da smo u pravu, kritikujemo sve sto je deo globalizma i zla do kraja zivota, hranimo se suncem i pijemo izvorsku vodu, jer nama nista drugo ne treba... Ne nosimo odecu, sta ce nam!? Ne koristimo telefon, pogotovo mobilni, jer bi tek to bilo onako bas trulo kapitalisticki... Ne zivimo u stanu, jer racune treba placati, a to je cist kapitalizam! Ne radimo, sta ima da radimo za tamo neke trule kapitaliste!? Jednom recju, tako bi mi mogli uzivati godinama, decenijama... Zamisli samo, nema TV-a, ne treba nam, nema interneta (cist kapitalizam!), nema dopuna, reklama, ma uzivancija! Valjda sam u nekom trenutku, dragi Nikinze, prestao da zamishljam... :icon_ne: Quote
Dznsn Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Mozda sam ja istripovao ali mislim da je Niking citirao nekog Bole... A mislim i da je to stavio zato sto je interesantno da neko tako razmislja... A mozda i ja samo gresim Quote
niking Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 hahahaha, da Dzonson je dobro skapirao, ovo je fan-mail koji je stigao na vasu adresu (meni ) pa sam resio da ga podelim sa vama ovde jer mi je bio jako zanimljiv Quote
Dznsn Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Dakle, dragi Nikinze, izvinjavamo ti se u ime celog naseg malog kolektiva GO WITH A FLOW Quote
bogi Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Dragi Dzonsonze i Nikinze, Video sam da je u pitanju citat. Samo je stavljen, bez komentara. Obicno kad nekog citiras, ili se s tim slazes, ili hoces da prokomentarises suprotno. ??????? :uhoh: Ooovaj... Zbog cega se izvinjavas...? Quote
Dznsn Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ooovaj... Zbog cega se izvinjavas...? zato sto sam mrtav ozbiljan!!! Quote
Fapril ethereal Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 samo da dodam da lik mnogo falsira... ma svih tih nekoliko reklama su idiotske...pogotovo oni rege-necro-satanic-sodomizing the holy virgin marry-butchers budi bog s' nama...zasto se neko onoliko kretenise nije mi jasno... Quote
Recommended Posts