Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
A U K...C!!!!!! STA SE DESAVA SA DISKOVIMA... wallbash.gif

Mozda je zbog kodeka nekog, ili verzije media player-a...ako ne, javni se poslacu ti ja disk sa spotom i drajverima i kodecima!!!!!

Pozdrav

Jesi li raspolozen meni da rezes?

Posted
Samo jedno malo obavestenje:

Upali smo na Gitarijadu.

pivopije.gif

WOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Pa tachno bi im jebo mamu da niste otishli.......najiskrenije chestitke.......

Danas Zajechar.....sutra Ostrvo Snova a prekosutra sveeeeeet!!!!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Hotje li biti shta od one majice?

Posted

potrudicu se, malo je frka sa vremenom, ali cu da sklepam makar jednu!!!

A sto se "carapa" za beer fest tice...nemoj da izadjes tamo pa da se utremis, pa da ti i "natikaca" bude dovoljna...ha ha ha !!!!!! icon_wink.gifpivopije.gif

Posted
potrudicu se, malo je frka sa vremenom, ali cu da sklepam makar jednu!!!

A sto se "carapa" za beer fest tice...nemoj da izadjes tamo pa da se utremis, pa da ti i "natikaca" bude dovoljna...ha ha ha !!!!!! icon_wink.gifpivopije.gif

hahahahahah icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
hahahahahah icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

A sto se "carapa" za beer fest tice...nemoj da izadjes tamo pa da se utremis, pa da ti i "natikaca" bude dovoljna...ha ha ha !!!!!!

hehehehehehe... loodi ste! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Srdacne cestitke kolegama iz Broken Stringsa!! pivopije.gif

Kakav je osecaj biti pobednik? biggrin.gif Jel to sad znaci da vise necete da se druzite sa nama? icon_wink.gif Uspevate li da se odbranite od maloletnica?? biggrin.gif Gledao sam vas jutros na dnevniku RTS1, nije lose, nije lose icon_rockdevil.gif A posle je bio isecak u emisiji posle dnevnika, pevali ste Bermude. + Gratis bonus track Djoloa sa svojom izjavom icon_wink.gif

Ukoliko imate vremena, mislim da vam je sada pravo vreme za turnejicu. Usteqjte koji kes i pravac studio!

Posted

cestitam momcima iz Broken Stringsa iako ih ne znam licno.Nisam nazalost gledao nikakav prilog o svirci.Sledece sto treba da urade je da odu u studio pa da navataju nekog malo veceg domaceg izdavaca sto verujem da nece biti problem

Posted

upravo sam saznao da ste pobedili i jel znate sta? ulepsali ste mi dan, majke mi! znaci strasno! verovao sam u vas! svaka cast, stvarno! najjaci ste likovi! veliki pozdrav od mene i od ostale ekipe iz UNDERDEATH-a! znaci, stvarno bravo...