ALEXIE_AIC Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Bravo, svaka cast za Gitarijadu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRA Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 E znaci VEEEELIKI RESPECT!!!!!!!!!!! Svaka cast! Pokazali ste koliko ste dobri!!!!!!!! Broken Strings > pobednici zajecarske gitarijade! Cestitamo! Nisam ni sumnjala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BS]wllada Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Dakle ljudi jedino što mogu da vam kažem je hvala svima! I još jednom hvala svima! Ja lično još nisam svestan toga da smo pobedili. Mislim jesam samo je nekako čudno! Pre svega moram da kažem da je bilo super zezanje i da smo se svi do jaja zajebavali! Dakle stvarno je atmosfera među bendovima bila više nego prijateljska!!!! Što se nastupa demo bendova tiče samo bih rekao to da su me likovi i benda WINK oduševili svojim pesmama!!! Svi ostali su bili super i ne bih sada pojedinačno komentarisao svakoga ponaosob! Ja nažalost nisam ništa ni video ni čuo o gitarijadi na TV-u pa ako neko sazna za neku emisiju ili tako nešto neka napiše! Hvala svima još jednom i nemogu da se setim šta sam još hteo da napišem! pozzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Pa nista drugo se nije ni ocekivalo. SVAKA CAST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Danas mi je Dzoni javio.......i shta da kazhem osim..... PA SHTA SAM REKAO?!!!!!!.........PA BOLJI SAM OD ZORKE PROROCHICE!!!!!!!!!!! I'm so proud of you guys....... My baby's all grown up now..... Ala tje ovo morati da se zalije......JAO shto tje ovo morati da se zalije....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-LI Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) MOMCINE, SVAKA CAST, DANAS SAM SAZNAO I ODUSEVIH SE! OVO MORA DA SE PROSLAVI PRVOM PRILIKOM!!!!!! Pozdrav od Hatredovaca! Edited August 21, 2005 by Chuck_Billy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Plague Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Super ste svirali, ali mislim da niste zasluzeno pobedili.... Antologija iz Apatina je po meni bila najbolja..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Who gives a fuck?..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Max je juce bio kod mene kada su mu javili da ste pobedili! Upiskio se od srece! SVAKA VAM CAST! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 NE MOGU DA VERUJEM DA STE POBEDILI JEBENE GAYBANGERSE!!!!! JEBENO SVAKA ČAST! Ostavljam vam parče rođendanske NoYz? torte na svirci, što naravno znači da vas zovem da dođete da vam lično čestitam!!! B-RA-VO!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebel_grunge Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Chestitam,prochitao sam u Blicu da ste pobedili, i da cete snimiti album za City Records... U svakom sluchaju, svaka chast !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 City records... ...Pa, valjda mora od neceg da se pocne, a i to se ocekivalo(Pink, blah...)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magua Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 momci svaka cast,skroz ste zasluzili hope to see ya soon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Plague Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Ne znam po cemu svi vi znate da su zasluzili, kad verujem da bar polovina vas, mada moguce i vise nije bila na gitarijadi i cula ostale bendove..... sa mnom se slaze jos jako puno ljudi koji su bili na gitarijadi da je bilo bar 3 benda koji su bili bolji od njih...... toliko..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magua Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Ne znam po cemu svi vi znate da su zasluzili, kad verujem da bar polovina vas, mada moguce i vise nije bila na gitarijadi i cula ostale bendove..... sa mnom se slaze jos jako puno ljudi koji su bili na gitarijadi da je bilo bar 3 benda koji su bili bolji od njih...... toliko..... oh dodjavola smaracu..... zasto sam morao da budem na gitarijadi da bih znao kako sviraju ako sam u proteklih godinu dana bio na gomili njihovih svirki i ako su na svakoj bili prilicno dobri u svakom aspektu....zbog cega bi gitarijada bila izuzetak???tj. da je bila izuzetak onda ne bi pobedili.... za ostale bendove ne znam(tj. neke sam imao prilike da slusam)ali u ostalom to je sve subjektivno..... kazem da su zasluzili ne zbog toga sto mi se svidja ili ne svidja ono sto oni sviraju niti zbog toga sto mi jesu ili nisu prijatelji nego zbog toga sto znam da su dosta rada i zelje ulozili u bend i to su zaista radili....ako je neki bend bio bolji od njih,ok to ne znam i u to ne ulazim(zali se ziriju) ali posto su pobedili iz onoga sto znam ponovo kazem zasluzili su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 Kao prvo, veliko i ogromno hvala svima na podrsci, nikako nece biti zaboravljeno!!!!!!!!!!!! Drugo, veeeeeliki pozdrav svim bendovima koji su svirali u Zajecaru, stvarno je bilo divno ova tri dana i veliko hvala za super zezanje tokom gitarijade. Sto se tice toga da li smo ili nismo zasluzili pobedu - jebiga. Smatram da nije moje da o tome pricam, a ne pada mi na pamet da nas nesto hvalim i uzdizem u nebesa. Ja sam od pocetka pricao, i svim onim novinarima koji su nas sve tamo zajedno cimali tri dana svaki put govorio da smo dosli da se izezamo i da nam je cilj da udjemo u finale, a posle sta bude bice. Licno smatram da nijedan bend od subote nije nezasluzeno usao u finale. Ko god sta mislio, i kakav god ukus da ima, tih 6 bendova je zasluzilo ulazak u finale. U subotu, tj. finalne veceri svaki bend je imao neverovatno dobar i nastup i zvuk, i ja licno nisam nikada cuo bilo koga od njih u boljem izdanju, a sve njih sam cuo i pre gitarijade i to nekoliko puta. E sad, to sto se potrefilo da smo mi pobedili, ja ne znam sta da kazem na to. Da mi je drago, jebiga jeste, ali i da je neki drugi bend pobedio a ne mi, apsolutno ne bi imao problem sa tim, jer ne bi bilo nezasluzeno, a ja bi bio prvi koji bi prisao i cestitao. I mozda i najbitnija stvar!!!!!! 99% SU SANSE DA JE PINK I SHITY RECORDS ISPALIO!!!!!!!!! Neko je pominjao PGP, ali to i nije toliko bitno, vazno je da nemamo nikakve zeze sa onim smradovima!!!!!!!!!!!! Veliki pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 eeee rece mi Deki malopre da ste pobedili......cestitke......bravo, bravo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggyslap Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 !!!SVAKA CAST!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Msungo Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Chestitke na pobedi, odlichni ste... vi i paprichice ste najbolja dva mlada benda koje sam chuo u skorije vreme... al ipak dodatne simpatije idu ka vama jer imate Nikolicu... ujedno i pozdrav za istog od Tijaninog burazera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted August 27, 2005 Author Report Share Posted August 27, 2005 ha ha ha, hvala u njegovo ime!!!! Bice uskoro (sredina septembra) neka svirka u malom klubu SKC-a, ali o tom potom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Plague Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 za ostale bendove ne znam(tj. neke sam imao prilike da slusam) To je kljucno, nisi cuo(la) ostale bendove i ne mozes nista tvrditi, ko kaze da ostali nisu ulozili mnogo rada i truda..... No, bitno da "Stringer" nije naduvan i da je ok lik...... Pozdrav!!... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Pevaca u kazan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajaga Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 (edited) No, bitno da "Stringer" nije naduvan i da je ok lik... e to je tacno... lik samo cirka, droga ne... jel tako, Stringeru? (znas zasto te ovo pitam... kad ce opet neka svirka u 3.? (hint: )) e zaboravih da napisem: koga ne mrzi da ostaje dugo veceras, Stringsi sviraju na jutarnjem programu rtsa ujutru, oko 7, pa ko hoce da gleda... Edited August 27, 2005 by Pajaga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted August 27, 2005 Author Report Share Posted August 27, 2005 @ Pajaga - stvarno dugo nije bilo ... bolje je tako!!!! ha ha ha !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-LI Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 To je kljucno, nisi cuo(la) ostale bendove i ne mozes nista tvrditi, ko kaze da ostali nisu ulozili mnogo rada i truda..... Ne znam sta da ti kazem, ja mislim da ti je jedino ostalo da se zalis ziriju sto nisu ispunili tvoja ocekivanja, ali glavu gore, bice bolje sledeci put! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts