NeSa Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Ja ne mogu da dodjem na svirq........oh well..... P.S. 13 je keva....... zato ti ides na sonatu,bole te pisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 I to je tachno. .....ajde pomerite svirq za koji dan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted September 14, 2005 Author Report Share Posted September 14, 2005 Jebiga Maxo... Ne boj se bice uskoro nesto opet...a do tada ce i 13 biti definitivno gotova!!! Lep provod!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Thanx..... Ne znam da li ti je Dzoni rekao ali 13 se do jaja chuje na onom snimq shto sam pravio......vokal je jedino tih ali mozhe da se prezhivi....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Ja ne mogu da dodjem na svirq........oh well..... ma idemo "pocetkom ili sredinom oktobra" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 smaracu, odgovori mi na sonata koncert temi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Kako je bilo na svirci?Koja je bila set lista?Koliko je bilo ljudi?Da chujem raport.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted September 19, 2005 Author Report Share Posted September 19, 2005 Playlista: 1. Bermude 2. Tonovi 3. Break on through 4. Rekvijem 5. Zice slomljene 6. Enjoy the silence 7. Iznad vode 8. Sam 9. Like a stone 10. Almost right Bilo extra, a koliko ljudi je bilo nemam pojma. Ja sam jedino video da su ljudi skakali i da je bilo zezanje. Malo sam ranije krenuo sa tako da je meni sve bilo do jaja. Bolje pitaj ostale...ili Boleta, on je bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 jel 7og svirate samo pearl jam? I kada ce posle toga neka svirka ako se zna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 Pa verujem da se niko nece naljutiti ako budemo odsvirali nesto nase...letnje...debelo...bezbrizno... A za svirke posle toga... ma bice sigurno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 nesto nase...letnje...debelo...bezbrizno.. i bez grudnjaka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajaga Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 jel 7og svirate samo pearl jam? Djole, ne ides na Prodigy?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 jel 7og svirate samo pearl jam? I kada ce posle toga neka svirka ako se zna? a sta je 7-og? nisam u toku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRA Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Pa verujem da se niko nece naljutiti ako budemo odsvirali nesto nase...letnje...debelo...bezbrizno... A za svirke posle toga... ma bice sigurno!!! Zar niste mogli da sredite da bude neki drugi dan ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 (edited) ja sam imao cast da ovaj bend vidim u jutarnjem programu gde su se posteno obrukali svirajuci neku tupavu pesmu u akusticnom aranzmanu.... kakve bermude kakva muda nista meni tu nije jasno cemu rusenje granica losih tekstova.... a, da, gitarijadu nisam pomenuo iako ih videh i tamo....za to nemam snage za komentar..... Edited September 27, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 ja sam imao cast da ovaj bend vidim u jutarnjem programu gde su se posteno obrukali svirajuci neku tupavu pesmu u akusticnom aranzmanu.... kakve bermude kakva muda nista meni tu nije jasno cemu rusenje granica losih tekstova.... a, da, gitarijadu nisam pomenuo iako ih videh i tamo....za to nemam snage za komentar..... decko retardiran si.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 popusi ti kurchinu retardiranom, ne secam se da sam te prozvao pa nemas pravo da mi seres.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 @Blacksunray Verb Delikvent: ti gde god da se pojavish, samo pljujesh i prozivash... choveche imash li ti pozitivno mishljenje o bilo chemu na ovom svetu? neko ti malo neshto zameri ti ga omah pljujesh zhestoko... izgleda ti popustili zhivci... zamisli se malo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 Pazi vamo, nisi prozvao Boleta pa on nema prava da ti kenja. Ali zato po toj logici ja imam...al' me boli bas kurac da tebi nesto serem posto sam video gde si i sta si sve pisao. Najtuznije od svega mi je sto tebe ljudi na ovom forumu uzimaju za ozbiljno. @ IRA - jebiga nas su pozvali, mi prihvatili. Toliko o nasem uticaju na datum svirke. nije ni bitno, makar ce svirki biti. @ Bibili - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epitaph Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 popusi ti kurchinu retardiranom, ne secam se da sam te prozvao pa nemas pravo da mi seres.... Jaaadaaan....... decko se uzbudio......... razumem ja to dnevnik, ratovi, sankcije....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 delikventa nema potrebe prozivati, sam sebi je dovoljna bruka @zombie eater: na promociji demo masters diska u skcu. @pajaga: kakav bre djole???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 @ stringer: @pajaga: a ja idem na prodigy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-LI Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 ja sam imao cast da ovaj bend vidim u jutarnjem programu gde su se posteno obrukali svirajuci neku tupavu pesmu u akusticnom aranzmanu.... kakve bermude kakva muda nista meni tu nije jasno cemu rusenje granica losih tekstova.... a, da, gitarijadu nisam pomenuo iako ih videh i tamo....za to nemam snage za komentar..... Liku, idi bre leci svoje komplekse kod psihijatra, a ne ovde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebel_grunge Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Ja mislim da sve svi vi ludi, vi shto pljujete (iliti ti shto pljujesh), jer pljujete, a ne objasnjavate zashto pljujete, a i vi shto pljujete ove shto pljuju, jer valjda svako ima pravo na svoje mishljenje iliti pljuvanje... Dakle, pljujte se vi, ja sam ovde najpametniji, dok ne dodje neko i dokaze suprotno! :smajlikojipljuje: i, tek da ne bude offtopic: BS su do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts