Stringer Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 Hvala, nama je bilo mnogo dobro. Jedino sto smo se nacekali posto smo svirali pretposlednji, ali je ostalo dosta ljudi i atmosfera je bila mnooogo dobra. Hvala jos jednom, bilo je super. Veliko hvala svima koji su se na kraju popeli na binu!!!!! Svirali smo: 1. Zice 2. Tonovi 3. State of love and trust 4. Rekvijem 5. Bermude Veliki pozdrav svima, i vidimo se 28.!!! jos se ne zna redosled sviranja, bice javljeno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 rekvijem je prelepa! tonovi i bermude klasika odlicno je bilo. pogotovo ono penjanje na binu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Ja stvarno ne znam shta vishe da vam kazhem a da vi vetj to ne znate.......jbg,ja netju motji da dodjem 28-og zbog ispita.....ali zato sam se sinotj iskakao za sve pare..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*SweetPoisonGirl:)* Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Sinoc je bilo extra... guzvanje, skakanje, penjanje na binu... Pesma Rekvijem je bas super, mnooooogo mi se svidja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Veliko hvala svima koji su se na kraju popeli na binu!!!!! hahaha taj momenat je bio highlight. (azal i ja smo zagrlili dzeta drugi put.) keep on rockin' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Broken Strings is a Christian Rock Band out of the small town of Glen Rose, Texas. They perform for many venues, churches, festivals. http://www.brokenstringsmusic.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (azal i ja smo zagrlili dzeta drugi put.) Bas mi je krivo sto nisam bila sinoc. 28og dolazim 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenn Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Call me neprosvecenom ali gde moze da se nadje muzika vaseg benda na disku>U bilo kom formatu? U SKC u je bilo fenomenalno.Ja sam ostala samo zbog vas.Stvarno ste sjajan bend koji treba da se pojavi u svetu a da pritom se zna da potice sa ovih prostora. Puno pozdrava sjajnom bendu.......Naucila sam refrene na svirci.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 @ Tinea - da znam, ja kad sam to video pre nekih dve godine otprilike, vristao sam od smeha. Inace, ja sam naleteo na jos otprilike 5 bendova koji se isto tako zovu, i to su jedan ili dva iz Australije. @ Greenenn - hvala puno za pozitivne komentare, a za cd nije frka, ponecu ti u dom omladine 28. ako budes mogla da dodjes. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 jao, nemate pojma kako mi je krivo sto sam propustio tu binu na bermudama... bilo mi mnogo vruce, pa rek'o malo da se ohladim napolju, a za to vreme na bini: "vodi me na bermuuDEEEEEEEE!!!!!!"... bar je djiga odradio posao, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 a djole, mogu li ja ikako da dobijem rekvijem??? i nije bila nijedna od one dve koliko cete svirati 28og? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajaga Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 e, pa, Djole, ja imam 28. kolokvijum i posle toga dolazim da pijemo, pa se ti snadji :drinkerz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Momci, prvi put sam vas slusao 14. i mogu vam reci da ste me odusevili i pesmama i nastupom, jednostavno atmosferom! Svaka cast, samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 Hvala puno, ja ne znam sto ste se vi toliko istripovali da vam je svirka bila losa. Ja sam vas takodje prvi put slusao, i skroz je dobro bilo. Mada ok, drugacije cujes na bini a drugacije dole. pozdrav. @ Bibili - dobijas update demo-a, plus jos nesto... Sto se tice starijih pesama, to smo skoro i prestali da sviramo, ali ajd' opet da ti kazem, pokusacu da ih nagovorim. Ali ne obecavam @ Pajaga - iako znas da mi bas i ne pijemo, ali ajde, da ti ucinim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajaga Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 @ Pajaga - iako znas da mi bas i ne pijemo, ali ajde, da ti ucinim... e, fala, matori, bas si LAF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 @ Bibili - dobijas update demo-a, plus jos nesto... Sto se tice starijih pesama, to smo skoro i prestali da sviramo, ali ajd' opet da ti kazem, pokusacu da ih nagovorim. Ali ne obecavam sad mogu da idem na miru da spavam @ Pajaga - iako znas da mi bas i ne pijemo, ali ajde, da ti ucinim... divan si kako se zrtvujes zbog prijatelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 Pazi, u nevolji se prijatelj poznaje. A ja bi za Pajagu i bure piva ako treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 broken strings...??? SMECJE. BIG TIME. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 @stringer: to se ceni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 broken strings...??? SMECJE. BIG TIME. Evo ga ovaj, smartass! Brate, iskreno, ja mislim da nikoga ovde na zanima sta "vase visocanstvo" misli o bendu! A ako si vec osecao zelju da nesto kazes mogao si to mnogo lepse! A cucemo tvoj bend, ako ikad budes negde i sa nekim svirao, a sa takvim mnogo-sam-pametan-naslusan-i-najjaci-sam-lik stavom moci ces da sviras samo u svojoj sobi! Manje se druzi sa Sunrayom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 @ Darijus - ok. Svakom po volji. Sad ce opet pljuvka po nekoliko strana. Iskulirajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Nadam se da cete svirati prvi 28og, da posle stignemo i na 90e! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajaga Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 e, ako paralelni svet bude svirao 2. to ce biti razlog vise da ih cujem... (if you know what i mean) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Evo ga ovaj, smartass! Brate, iskreno, ja mislim da nikoga ovde na zanima sta "vase visocanstvo" misli o bendu! A ako si vec osecao zelju da nesto kazes mogao si to mnogo lepse! A cucemo tvoj bend, ako ikad budes negde i sa nekim svirao, a sa takvim mnogo-sam-pametan-naslusan-i-najjaci-sam-lik stavom moci ces da sviras samo u svojoj sobi! Manje se druzi sa Sunrayom! bitno da ti imas savrseno izgradjen stav prema ljudima koje u zivotu nisi video... jel te neko pitao nesto...??? jel sam o tvom bendu rek'o nesto lose...??? evo stringer lepo napis'o...pametnom coveku ne treba mnogo da shvati ovo kao zezanje pre svega...ne uvredu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticija Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 evo stringer lepo napis'o...pametnom coveku ne treba mnogo da shvati ovo kao zezanje pre svega...ne uvredu... m da stringe je car. svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts