Buba :) Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 ma dunja ne ide - ivin rodj - a meni bedak da idem sama, onda ova jebena prehlada, i tako neke stvari... znas i sam koliko mi se islo makso, idete li vi u kragujevac? Quote
:Dea Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 ma dunja ne ide - ivin rodj - a meni bedak da idem sama, onda ova jebena prehlada, i tako neke stvari... znas i sam koliko mi se islo makso, idete li vi u kragujevac? Da, da uvek sam ja kriva za sve! Meni se kao uopste nije islo! Uglavnom, Maxe, ako idete u Kragujevac ili gde god 22og, idemo sa vama! Quote
Buba :) Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Da, da uvek sam ja kriva za sve! pile nisam tebe krivila, nego sam samo navela razloge mog odustajanja! pa zar bi ja tako baticu? Quote
~MaX~ Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Da, da uvek sam ja kriva za sve! Meni se kao uopste nije islo! Uglavnom, Maxe, ako idete u Kragujevac ili gde god 22og, idemo sa vama! Mi idemo u Kg ali setjash da se Olga zamislila kada smo je pitali mozhete li da idete pa je rekla da u Mol mozhete........pitanje je da li isto vazhi i za Kg........ I chisto da ne bude kompletan spam.........shta se deshava kod Stringa?....jel imate dovoljno pesama za album ili tje se praviti josh neke?...... Quote
Buba :) Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 sad ce te djole ubiti! - ta tema se ne spominje Quote
Stringer Posted October 12, 2005 Author Report Posted October 12, 2005 zasto... Ajd pricacemo u petak ili subotu. Quote
:Dea Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Mi idemo u Kg ali setjash da se Olga zamislila kada smo je pitali mozhete li da idete pa je rekla da u Mol mozhete........pitanje je da li isto vazhi i za Kg........ Idemo u KG, makar ja vozila (polazem za koji dan) Iscimacemo se da idemo! Quote
rebel_grunge Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 ljudi, ne znam da li ste znali, ali imate ovde opciju PP, odnosno private post, shto znachi da mozete nekome od korisnika sa foruma poslati privatnu poruku. Toliko. Hvala i Vama. Prijatno. Dovidjenja. Quote
Stringer Posted October 14, 2005 Author Report Posted October 14, 2005 I sad ce da krene pljuvka... Malo spama nikom nije skodilo...sve u svemu sve je cool. Verovatno ce negde sredinom novembra biti svirka u KST-u, ali okacicu potvrdu uskoro. Quote
Гера Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 evo, da krene pljuvka: rebel grunge Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 reci cu nekim studentima psihologije koje poznajem da posete ovu temu mesto shto idu na praksu sa faksom.... Quote
zombie eater Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 e da jel planirate vi broken strings da uradite neki site i kada ce da snimate neki album? Quote
Stringer Posted October 16, 2005 Author Report Posted October 16, 2005 Sajt je trenutno u fazi izrade Sto se albuma tice, jos se ne zna nista konkretno, pa bolje da ne pricam da ga ne izbaksuziram. Cim se bude znalo nesto tacno, javnucu. Pozdrav Quote
Гера Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 bilo je super u molu, drugari! vidimo se! Quote
~MaX~ Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 KAKO JE BILO DOBRO SINOTJ!!!!!!!!!!!!!!Svaka chast ljudi,extra svirka bila...... Quote
NeSa Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 KAKO JE BILO DOBRO SINOTJ!!!!!!!!!!!!!!Svaka chast ljudi,extra svirka bila...... Dobro,to si vec rekao na ostalim temama Quote
Bole Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Dobro,to si vec rekao na ostalim temama a sta se ti potresas.... Quote
Dznsn Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Pa bilo je dobro ali sam se ja neshto smorio Quote
Stringer Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 Pa ko sa decom spava, popisan se budi... Quote
Recommended Posts