Buba :) Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Pa ko sa decom spava, popisan se budi... e maxo maxo Quote
Stringer Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 O kako se ljudi sami prepoznaju...i to onda kad nije bilo njima namenjeno... Kakvi ste obojica, pravi maloletnicki san!!!!! Quote
Pajaga Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 hm... stringeru... vuk dlaku menja, ali cud nikada... (iz iskustva ti govorim ) Quote
rebel_grunge Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Ne prichaj sa njim, nabodi gaaaaaaaaa, nabodi gaaaaa... E, da, bili ste dobri... tako sam chuo. Quote
~MaX~ Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 O kako se ljudi sami prepoznaju...i to onda kad nije bilo njima namenjeno... Kakvi ste obojica, pravi maloletnicki san!!!!! Quote
NeSa Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 a sta se ti potresas.... neko mora... Quote
Stringer Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 hm... stringeru... vuk dlaku menja, ali cud nikada... (iz iskustva ti govorim ) Quote
Siouxsie Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 a sta je sa mojim kolegom(ali izgleda da vise nije to) Bogdanom,koji je navodno upisao Etnologiju???jel odustao? hehe..dobar je onaj filmic sto je V.snimao,sa Bogdanom u glavnoj ulozi....ubishe coveka ni kriva ni duzna Quote
Dznsn Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 (edited) Pa ko sa decom spava, popisan se budi... ma tjuti ti i idi vezbaj neke solaze da ne stoi u biografiji i "poneka solaza" Edited October 27, 2005 by Dznsn Quote
Stringer Posted October 28, 2005 Author Report Posted October 28, 2005 a sta je sa mojim kolegom(ali izgleda da vise nije to) Bogdanom,koji je navodno upisao Etnologiju???jel odustao? hehe..dobar je onaj filmic sto je V.snimao,sa Bogdanom u glavnoj ulozi....ubishe coveka ni kriva ni duzna Pa upisa on to, ali posto je na jos jednom faxu, onda nije mogao da bude na budzetu, i nista od toga. A otkud ti znas za Vojin filmic? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Sajt je trenutno u fazi izrade Sto se albuma tice, jos se ne zna nista konkretno, pa bolje da ne pricam da ga ne izbaksuziram. Cim se bude znalo nesto tacno, javnucu. Pozdrav album bi mogao da se zove - bermudski trougao - tamo 'de zdrav razum nestaje.... Quote
Siouxsie Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 A otkud ti znas za Vojin filmic? pa ,poznajem vojina,pa mi je on pricao o svemu tome... Quote
~MaX~ Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 album bi mogao da se zove - bermudski trougao - tamo 'de zdrav razum nestaje.... Ajde iskreno.....koliko si puta bio tamo?....... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Ajde iskreno.....koliko si puta bio tamo?....... poslednji put kada je bila zajecarska gitarijada, ja menjam kanale na tv-u, kada ja tamO, a oNo medjutim.... Quote
~MaX~ Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 (edited) Gde ste Stringe?..... Nema vas bre nigde......idemo li zajedno u NS..? Edited November 4, 2005 by Maximus Quote
Stringer Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 ne znam, mislim da se ide 19, ako je tako onda verovatno idemo. Btw. sviramo 17.11.2005. u KST-u zajedno sa OSKAR TOMAS-om!!!!! Quote
:Dea Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Vidjen vam je pevac sinoc na ekv tribjutu u skc-u! Quote
Stringer Posted November 5, 2005 Author Report Posted November 5, 2005 @ dea - pa naravno, to mu je omiljeni bend!!! I taj drugi iz tvog potpisa!!! @ Jaymz - See ya!!!!! Quote
~MaX~ Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Btw. sviramo 17.11.2005. u KST-u zajedno sa OSKAR TOMAS-om!!!!! Znam imam pun qrac flajera kod qtje....... Nikako da ih izdelim...... Quote
Buba :) Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 e pa mene nema u kstu! kolokvijum u petak Quote
People before Profits Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 e, jedno pitanje....pre neki dan mi je gajbi bio jedan lik marko da namesti bajk koji su moji kupili mojoj sestri za rodj....i pricajuci sa njim doznao sam da je on brat od strica od vaseg drummyja....koji je u americi.....i meni sad nista nije jasno Quote
Stringer Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 E, to je Cuki. Jedan od osnivaca benda, koji je zapalio na studiranje u Ameriku pre nekih ~2-3 god. On kad je zapalio, zajedno smo nasli novog bubnjara (mister Tajlandjanin), i to je to. Kad ovaj dodje na raspust, odradimo koju svirku, i tako...svima lepo. P.S. Vidimo li se u cetvrtak? I kad ce neka vasa svirka??? Quote
Recommended Posts