Jump to content

Recommended Posts

Posted

ah tako znaci....sad mi je jasnije icon_mrgreen.gif

elem, samo da se dogovorim sa ljudima, da vidim ko ide pa dolazim u cetvrtak...u planu mi je icon_biggrin.gif

a sto se tice nase svirke, pa toga verovatno nece biti u neko skorije vreme....novi gitarista, spremamo se za neki ozbiljniji snimak i tako....bice valjda nesto posle nove godine..aj uzdravlje!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

e, stringsi, jel znate da je svirka u novom sadu pomerena za petak? cisto da znate da se ne zajebete! zovite i olgu da potvrdite, posto mi se cini da ona nema telefone bendova, a sale je otisao! eto, ja cisto da pomognem! :pivopije;

e, da, jel mozete da mi date telefon tog studija na novom beogradu gde vi imate probe? jel vi pravite probe tamo zato sto znate vlasnika, ili moze bilo ko? icon_confused.gif

bas sranje sto niste isli sa nama u svinjac, ovaj svilajnac, bilo je extra! (ne racunajuci johnsona)! icon_smile.gif bilo extra pecenje posle! icon_da.gif

vidimo se! pivopije.gif

Posted

Superishka ste bili u NS-u!!! biggreens.gif

Najveseliji nastup te vecheri. icon_biggrin.gif

Wow, kako loodo zvuchi Bajaga u vashem izvodjenju! icon_cool.gif

I ipak su bile i "Beeermuuuudeee"! mhihi.gifbiggreens.gif

I Pearl Jam i mnogo dobro uradjen "Enjoy the Silence". icon_da.gif

Poz! pivopije.gif

• 1 month later...
Posted

posto se DZNSN pokazao kao covek koji voli da cugne, predlazem da izvedemo jedan DRINKING CONTEST 30.! icon_smile.gif tu ce verovatno ucestvovati ovi alkosi iz OSKAR TOMAS-a, max, ATP-ovci... icon_smile.gif

dodjite da upoznate championa! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

user posted image

Posted

@ Bibili - znas i sama da to nije izvodljivo, posto ne pamtim kad smo je zadnji put svirali, a kad god im to predlozim, svi su iz fazona :evo ti ga na:

@ Jaymz - Pazi, posto smo tu i mi i Oskarovci...ne znas u sta se upustas...m...m...mmm!!!

Jedva cekam!!!

Posted

prijatelji moji, srecna vam nova godina, da ste mi zivi i zdravi, da napokon dobijete snimanje tog dugo ocekivanog albuma, da vam krene i da postanete i ostanete najbolji alternativni bend u srbiji i sire, sto i jeste! zelim vam stvarno sve najbolje, i da se oparite! icon_smile.gifpivopije.gif

PS: i da napokon odete na te bermude! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif