Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stringeri, nisam napisao: sad u subotu ste imali najlepsi zvuk od kad vas slusam! Sve pohvale! i Djole, nauci vise od 2 takta iz igala... 2 takta se ne ubraja u kradju, pa jos uvek ne mogu da te tuzim, uzmem pare i snimim kompakt ce de icon_razz.gif

Posted (edited)

Zao mi je sto sam propustio ovu svirku wallbash.gif , ali sta ces.... obaveze. Bice jos svirki (nadam se). Drago mi je da cujem da ste dobro zvucali, a po fotkama vidim da je i atmosfera bila na nivou icon_rockdevil.gif .

Sto se tice ovog Sharkeya, pa njega stvarno treba banovati. Lik je neverovatan, stalno prica kako ce da se skoloni sa teme, a jos uvek je tu icon_confused.gif . Budala!

Edited by Histeric
Posted

i na kraju sam imao chast ne samo da se upoznam nego da se i slikam sa dvema ljepoticama biggrin.gif , bibili i deom :

user posted image

jao,jao,jao,na sta licite vas dve icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Rekla mi je Dea za ovu sliku ali nisam je ni priblizno ovako zamislila icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

@ Dea - iako deluje tako nije. Mada nije losa ideja za predstavu, a drugi deo pesme je nastavak prvog i govori o istoj stvari.

@ Bibili i Moni - Hvala za Sam. U principu tekstove pisemo Bogdan i ja, a i Nikola sada ima svoju 13. Konkretno "Sam" je skroz moja stvar...jebiga.

@ Moni - icon_cry.gif nikako!!!!!

Posted

@ Dea - iako deluje tako nije. Mada nije losa ideja za predstavu, a drugi deo pesme je nastavak prvog i govori o istoj stvari.

@ Bibili i Moni - Hvala za Sam. U principu tekstove pisemo Bogdan i ja, a i Nikola sada ima svoju 13. Konkretno "Sam" je skroz moja stvar...jebiga.

@ Moni - icon_cry.gif nikako!!!!!

Posted

Nikola je mnogo lepo otpevao 13 icon_da.gif

djole, koliko si ti morao lose da se osecas da napises Sam? mene i kad sam vesela, skroz ubije dok je slusam... bas mozes da je osetis.

Posted

E pozdrav ne znam koja devojka ali ona kovrdzava od onih Bibili i Dee mi je mnogo poznata!!!!

Izvinjavam se ako je daleko od istine ali mi se cini kao da su Djole i ona bili u vezi?Jel to istina ili mi se samo cini?

Pozdrav za sve vas meni drage ljude!!!!!!!!!!! biggrin.gifmusik20.gif

A za Epitapha>Pokusavala sam da ti posaljem jednu poruku i kao nece nesto.Mail nesto ne radi i sta znam kad ukapiram da si sigurno kod sebe ukljucio da ne primas poruke od mog nicka!!!! violent.gif

Bas ti hvala.............Sve one poruke na postovima i ostalo ...sad sam sigurna da si gay i to pravi...pena bla bla!!!!Jadan Matija pored tebe!!!!!!!!!!!!!

Puno pozdrava svima osim Vladi!!! icon_cry.gif

Posted

Vlada gay... laugh.gificon_smile.gif ...valjas se u peni sa tamo ko zna kakvim stvorovima...ha ha ha....suze mi teku... laugh.gif

@ Greenenn - ne znam odakle ti je Bibili poznata, ali nismo bili u vezi. Ovo dodje kao demanti nekog traca...osecam se tako kompromitovano...ha ha ha, do jaja!!!! Ana nema ljutis, nije zajebavanje. Sad mogu kao i ostali da se ukljuce i kao nastane prica... laugh.gif

Posted

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

djole wub.gificon_wink.gif

@greenenn: ja sam kovrdzava, ali ne znam odakle bih ti mogla biti poznata icon_mrgreen.gif

hvala ti sto si me razveselila, bilo mi je potrebno tako nesto icon_mrgreen.gif ali ozbiljno...

Posted
Nikola je mnogo lepo otpevao 13 icon_da.gif

ova pesma je fenomenalna, chuo sam kad je prvi put odsvirana na svirci (u KSTu) i oborila me je s nogu.. Bukvalno sam najezen od pochetka do kraja kad je slusham!

Jbg stringsi mozete samo da zalite shto u ovoj zemlji ne moze da se zivi od muzike jer biste vi to sigurno mogli da nam je drzava iole normalna icon_da.gif

poz za sve na temi pivopije.gif

Posted
Jbg stringsi mozete samo da zalite shto u ovoj zemlji ne moze da se zivi od muzike jer biste vi to sigurno mogli da nam je drzava iole normalna icon_da.gif

Slazem se! Vi ste meni trenutno najbolji domaci bend. Bez preuvelicavanja.

Nemam cak ni sta da vam zamerim. Muzika, tekstovi, vokal, atmosfera koju pravite. Sve je FENOMENALNO! icon_rockdevil.gif

Posted

Wow...

Sad sam otis'o u k...c pred spavanje...

Ok zvucace mnooogo pateticno, i jbg krivo mi je zbog toga ali: Nemam reci zahvalnosti za takvo misljenje i podrsku. Pogotovo od ljudi, koji nisu "ortaci", vec smo se upoznali ili ne negde along the way. I jos od ljudi koji u principu vise slusaju neke druge zanrove. To stvarno znaci...neverovatno. I ovo govorim u ime svih u bendu.

Hvala, hvala, hvala milion puta. pivopije.gif

Ok, ovo je stvarno bilo pukeface.gif tako da prestajem. Laku noc!!!! icon_biggrin.gif