~MaX~ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Vlada gay... ...valjas se u peni sa tamo ko zna kakvim stvorovima...ha ha ha....suze mi teku... @ Greenenn - ne znam odakle ti je Bibili poznata, ali nismo bili u vezi. Ovo dodje kao demanti nekog traca...osecam se tako kompromitovano...ha ha ha, do jaja!!!! Ana nema ljutis, nije zajebavanje. Sad mogu kao i ostali da se ukljuce i kao nastane prica... Ovde vidim materijal za novi broj Skandala.......odmah pored chlanka o novoj bubuljici Goce Trzhan...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Ok, ovo je stvarno bilo nije, bilo je divno mene jos drzi stanje od sinoc jer rock'n'roll je kriv za sve, zivimo brzo, dani prolaze... @max: ako pocnu novinari da te uhode, samo demantuj, demantuj SVE!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Slazem se! Vi ste meni trenutno najbolji domaci bend. Bez preuvelicavanja. Nemam cak ni sta da vam zamerim. Muzika, tekstovi, vokal, atmosfera koju pravite. Sve je FENOMENALNO! hehhe... potpuno se slazem... samo meni je i underdeath super p.s. to sto sam plakala uz sam, znaci da je pesma divna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 (edited) @max: ako pocnu novinari da te uhode, samo demantuj, demantuj SVE!!!!!!!!! Jel ovo ima veze sa Tanjinim rodjom ili sta? Biljana, Biljana... jer rock'n'roll je kriv za sve, zivimo brzo, dani prolaze... Sta si se sad prosrala? to sto sam plakala uz sam, znaci da je pesma divna Udara, udara! Edited February 3, 2006 by dea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Mislim da bi vam super “lezalo” da obradite pesmu Johnny Casha – Hurt E, sad to je moje skromno misljenje kao fana i nekoga ko nikad nista nije svirao(izuzev nesto malo sviruckanja basa ) … Mislim da bi super mogli da je preobratite u vas fazon evo texta … Johnny Cash - Hurt I hurt myself today to see if I still feel I focus on the pain the only thing that's real the needle tears a hole the old familiar sting try to kill it all away but I remember everything what have I become? my sweetest friend everyone I know goes away in the end and you could have it all my empire of dirt I will let you down I will make you hurt I wear this crown of thorns upon my liar's chair full of broken thoughts I cannot repair beneath the stains of time the feelings disappear you are someone else I am still right here what have I become? my sweetest friend everyone I know goes away in the end and you could have it all my empire of dirt I will let you down I will make you hurt if I could start again a million miles away I would keep myself I would find a way @dea udara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epitaph Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Vlada gay... ...valjas se u peni sa tamo ko zna kakvim stvorovima...ha ha ha....suze mi teku... : .......... eto vidis matori kuda ide ovaj svet......... ..... pozdrav za sve pa i za greenenn............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epitaph Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Mislim da bi vam super “lezalo” da obradite pesmu Johnny Casha – Hurt BTW to je pesma Nine inch nails-a koju je Cash prepevao........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 hhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa dojaja psihodelija se shiri po forumu, ja sam samo svratio da posaljem pozdrave i da se izvinim sto u skorije vreme nisam bio po vasim certovima, malo ovi ispiti i ta sranja...nego onda vidim da me uzimaju u usta i to sa onim gore Vladimirom pederom u istoj recenici; pa ko je prvi setao pred punim skc-om tablu vlada je gay?? ko??? i onda jadan ja...greenen, sestro, iskuliraj malo sa tim svojim tripom.....ozbiljan sam sad, preteraces...to sta bi ti htela ili ne da imas sa nasim drugom vladom resi sa sobom i sa njim...a ne ovako po forumu i to jos na temi benda u kom ne svira i taman sad kad sam hteo da otkrijem veliku istinu da je hurt original od nin-a (za verziju od cash-a sam cuo od VLADE pre dva dana ), ovaj me pretekne...pih.....sto ne znaci da ne bi mogli da je svirate...sta vise uzivajteeeeeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted February 3, 2006 Author Report Share Posted February 3, 2006 Pun SKC, tabla na kojoj pise sta pise, i broj telefona!!!!!! To mi reci!!!! Za svirke je skroz opustencija, bice ih jos dosta, mada ni vi niste imali nista u skorije vreme. Moglo bi nesto!!!!! Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 mi smo se zaboli u studio i treba da sredimo jos par stvari pa na snimanje...e onda ce biti nesto od proleca valjda...do tada, medijska tishina...aj sledecu ne propustam, obecavam...docicu sa vladom poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Jel ovo ima veze sa Tanjinim rodjom ili sta? prebicu te! ma bilo kakve pouzdane informacije a ovde sam konkretno mislila na mene i djoleta. tj, na ono sto...nije bilo Sta si se sad prosrala? ugnjavicu te kad te vidim bre! slusala sam fit, pa mi se uklopio nekako taj stih. a moji tripovi, znas mene udara pesma, udara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted February 3, 2006 Author Report Share Posted February 3, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebel_grunge Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 bash ste cakani (wub) bs ima dobar zvuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted February 3, 2006 Author Report Share Posted February 3, 2006 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenn Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 E zdravo evo vaseg paparazza!!!! Dobru sam vam temu dala!!! Ja bih volela da se niko od vas ne ljuti na mene i da vas pozdravim!!!Sve i naravno Broken Strings!!! A za MAtiju Izvini sto sam ti napala druga!!!Mozda on ne svira u BS-u ali ovo nije forum samo za one koji sviraju u njemu vec i za njegove fanove...A ja ih obozavam kao i Vladimir sto sam sigurna!!!! Za Epitapha Izvini zaista se kajem zbog onog svega ....I ne zelim da se iko ljuti na mene kao sto sam rekla a posebno ne ti!!!I am trully sorry!!! Samo da pohvalim Djoleta Super Rasu i Johnsona jer sva trojica imaju fenomenalne glasove!!!! Zzop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 hahaha, ma chill bre, samo nemoj odmah da zakljucujes stvari (jos na taj nacin pred gomilom ljudi) pre nego sto ih proveris....uzivajte ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 bash ste cakani (wub) bs ima dobar zvuk. Dobra rima! Samo da pohvalim Djoleta Super Rasu i Johnsona jer sva trojica imaju fenomenalne glasove!!!! Super Rasha sa ostrva snova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theativac Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Broken Strings je trebao da bude glavni bend ali je ispalo da su ostali u senci svoje predgupe... Zapravo meni nije jasno ni sta to oni sviraju... Gradski rock sa heavy elementima... Ali je sve to zvucalo jako pocetnicki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted February 4, 2006 Author Report Share Posted February 4, 2006 Zapravo meni nije jasno ni sta to oni sviraju... A ni meni... Bas je veceras pao neki dogovor i najverovatnije sviramo 17. u 9. gimnaziji. Potvrdicu jos koliko u toku sutrasnjeg dana. Eto, svirka!!!!! Jos u gimnaziji.... Thanks Dane!!!! Pozdrav... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted February 4, 2006 Author Report Share Posted February 4, 2006 E da, slickice su super ispale, hvala puno!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 A ni meni... Bas je veceras pao neki dogovor i najverovatnije sviramo 17. u 9. gimnaziji. Potvrdicu jos koliko u toku sutrasnjeg dana. Eto, svirka!!!!! Jos u gimnaziji.... Thanks Dane!!!! Pozdrav... nema na chemu i drugi put! bice nam chast da delimo binu sa vama big pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticija Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 bs ima dobar zvuk. ima,ima i te kako! ono sto sam cula u domu bilo je super. I dalje me nervira super rashaaaaaaaaa,uh... ali sta ces... verujem ja da je gotivac lik, ali cant help it. A i kapiram da sam u manjini, tako da ...nebitno. Poenta- super zvucite, svaka cast ++drago mi je da niste vise BGG+samo napred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnostic_dario Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 bio sam u domu na preporuku jedne poznanice i mogu vam reci da sam ostao otvorenih usta. RESPECT za BS!!!!!!!!!!! momci stvarno ste odlicni, usvirani. svaka vam cast zaista. samo napred! RESPECT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! neeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! samo ne 17og!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja imam 18og ispit iz mehanike... e mogu li onda da dodjem na neku probu, posto vidim da primate druge ljude? idem sad da pogledam slike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 weeeee... svirka ja cu da snimam i slikam ako dobijem dozvolu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts