:Dea Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Svirka! Samo se nadam da cete svirati vise od pet pesama! Quote
*nitro* Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 e mogu li onda da dodjem na neku probu, posto vidim da primate druge ljude? ne moze Quote
niking Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 A ni meni... Bas je veceras pao neki dogovor i najverovatnije sviramo 17. u 9. gimnaziji. Potvrdicu jos koliko u toku sutrasnjeg dana. Eto, svirka!!!!! Jos u gimnaziji.... Thanks Dane!!!! Pozdrav... Quote
Stringer Posted February 4, 2006 Author Report Posted February 4, 2006 @ Bibili - a jeste i onda bude..."a bila im je i na probi...hmmm...cudno je to..." Svirka 17. u 9. gimnaziji je sredjena. Bice verovatno i neka svirka, verovatno u klubu Blue Moon 22., to su mi danas nesto javili, tako da cu i to potvrditi. Eto, za sve koji ne budu u prilici 17. bice i popravni 22. @ Dario - hvala @ Moni - slikanje... Quote
Buba :) Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! koji &*%&*$%%^&ac?!?!?!?!? sta ne zeli da ja dodjem na vashu svirku?!?!?!?!?!?!?!? vec imam karte za shine koje gledam 22og! ma maskiracu se, nebitno je, aj daj bar neku jadnu probu kad mi se nece da dodjem na svirku evo donecu i klip kad bogdan krece da skache i obara mikrofon na poplavela polja Quote
:Dea Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Bice verovatno i neka svirka, verovatno u klubu Blue Moon 22., to su mi danas nesto javili, tako da cu i to potvrditi. Eto, za sve koji ne budu u prilici 17. bice i popravni 22. Zar nije Blue Moon u Pancevu? ma maskiracu se, nebitno je, aj daj bar neku jadnu probu kad mi se nece da dodjem na svirku Mogu da ti pozajmim periku i one muva naocare sto prekrivaju pola face! Quote
Buba :) Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 savrsena ideja!!!! ajde dogovoricemo se do detalja da ne bi znali ljudi ostatak, da me ne prepoznaju Quote
Stringer Posted February 4, 2006 Author Report Posted February 4, 2006 Blue moon je pored Lotus bara. Iz Knez Mihajlove se skrene u ne znam koju ulicu i tu je. Pitajte bilo koje musko za Lotus, sigurno znaju Quote
Buba :) Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 @dane: posle tebe, niko mi ne da Quote
Dznsn Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Nikola je mnogo lepo otpevao 13 Hvala bibili puno mnogo mi znachi ta pesma... Quote
Dznsn Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Hvala, hvala, hvala milion puta. Ljudi stvarno ne znam shta da vam kazem tako da cu citirati djoleta... i da dodam da bez vas ne bi bilo ni nas Quote
Buba :) Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 @Dzonson: stvarno mnogo lepo pevas. iznenadila sam se jer uvek pevaju ova dvojica pa nekako to nisam ocekivala ni od koga drugog jeste li snimili 13? ja je imam, ali samo na onom raspalom maxovom snimku... ako moze neko, ajde da mi posalje na pp tekst. Quote
miss Penny Lane Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 bibi idemo li zajedno na svirku? Quote
miss Penny Lane Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 bibi idemo li zajedno na svirku? Quote
miss Penny Lane Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 ja necu moci sreco... e izdajo... mada, mozda ubedim nekog da ide sa mnom ... Quote
Buba :) Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 ako ces ti sutradan da radis mehaniku umesto mene, idem... ma dunja ide provereno, nemas zbog cega da se cimas! Quote
miss Penny Lane Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 znam, icicemo zajedno... ali ja bi da ide i moja visnjica sa mnom da slusamo zajedno sam... ali visnjica me vise ne voji Quote
Buba :) Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ko te bre ne voli nenormalni stvore?!?!?!?!?!? kako bih te sad... uf. prebicu te! bre! he he... visnjica... nece svirati sam ajde necemo da spamujemo vise. DJOLE!!!!!! PROBA!!!!!! JA!!!!!! nisi mi odgovorio nista Quote
miss Penny Lane Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ko te bre ne voli nenormalni stvore?!?!?!?!?!? kako bih te sad... uf. prebicu te! bre! he he... visnjica... nece svirati sam ajde necemo da spamujemo vise. DJOLE!!!!!! PROBA!!!!!! JA!!!!!! nisi mi odgovorio nista sto nece svirati sam>???? mora da krene visnjica with me ... Quote
Buba :) Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 pa nikad ne sviraju. nisu ni 28og, a onda su bas mnogo stvari svirali... bice bermude, rekvijem, iznad vode, tonovi, mozda zice i neke obrade... ma nema apsolutno nikakve sanse da mogu da dodjem nemoj josh i na muku da mi stajes... Quote
Buba :) Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 (edited) vishak Edited February 5, 2006 by bibili Quote
Stringer Posted February 5, 2006 Author Report Posted February 5, 2006 A mozda i bude Sam...ako se izbedacimo dovoljno. Salim se, ne znam koliko cemo imati vremena za svirku, ali moguce 22. da odsviramo bas dosta toga posto sviramo sami. Videcemo... Proba, sta god, kad god... Dzonsone, koja ti je ta nesrecnica u potpisu, gledaj na sta jadna lici!!!! Cim nije Jenna, nista ne valja. Quote
Recommended Posts