:Dea Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Salim se, ne znam koliko cemo imati vremena za svirku, ali moguce 22. da odsviramo bas dosta toga posto sviramo sami. Videcemo... Svirate sami! To mi reci! E, sad posto smo ustanovili da je svirka u BG-u - kada ce pocne? Posto smo mi vec kupili kakrte za pozoriste za 22i. Ako ce svirka da pocne ranije da znam da idemo da zamenjujemo karte i da dolazimo na svirku! @Moni - idemo zajedno 17og! @Bibi - idemo svi 22og, iscimacemo Duju da nas vozi! Quote
miss Penny Lane Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 kako smo se samp sludele oko pozorista za ovaj mesec bla, dea ... vodimo visnjicu p.s. znam da sam neopisivo dosadna Quote
:Dea Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 kako smo se samp sludele oko pozorista za ovaj mesec bla, dea ... vodimo visnjicu p.s. znam da sam neopisivo dosadna Vodimo je 22og, ali 17og, nema sanse kada ujutu ima kolokvijum ili sta vec. Nisi dosadna! Ja se iskreno nadam da ce ima svirka 22og poceti sto kasnije, pa da stignemo i u pozoriste da odemo, ali u tom slucaju akcju FLAMINOGOS odlazemo za neki drugi put. Quote
Stringer Posted February 5, 2006 Author Report Posted February 5, 2006 Pazi, ladno bi otkazali pozoriste zbog svirke... Ja kapiram da ce krenuti oko 10, zato sto je sreda i radni je dan, trebalo bi da zavrsimo u neko dogledno vreme. Mada nemam pojma ni koliko cemo svirati. Cim nesto saznam detaljnije, javicu. Quote
:Dea Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Pazi, ladno bi otkazali pozoriste zbog svirke... Pa, kad vredi, a i necemo bas da otkazemo vec samo da promenimo karte za drugu projekciju... Quote
Buba :) Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 projekciju mozda izvodjenje, ali projekciju... ali ne zelim da otkazem FLAMINGOS akciju, pa tome se najvise radujem... ali ipak i stringsi... aaaaa!!!!! Quote
miss Penny Lane Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 projekciju mozda izvodjenje, ali projekciju... ali ne zelim da otkazem FLAMINGOS akciju, pa tome se najvise radujem... ali ipak i stringsi... aaaaa!!!!! jbg, iskreno vise mi se ide sa visnjicom na svirku... flamingos akcija moze skoro svaki dan kad ima predstavu idemo na koncert stringsa Quote
:Dea Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Idemo na Shine, pa tricmo na svirku, a FLIMINGOS akcija se odlaze! Quote
Buba :) Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ako nateramo duleta da nas vozi, vazi Quote
WRooM Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 E, ovako-jedini razlog sto sam na ovom forumu ste vi. Bio sam na vasoj poslednjoj svirci i mogu da kazem da ste super. Imate jako zrelu muziku, ortakinje su dosle do vaseg dema, odusevio sam se, ali uzivo ste-sta da kazem, znate sami! Cuo sam da neki vasi fanovi dolaze na probu,pa...Ako moze,moje dve ortakinje bi dosle,a i ja sa njima.Takodje,njih zanima da li clanovi benda imaju devojke?(haha)Interesuje me samo i ko je pisao tekstove za onu pesmu Pozovi je,poljubi je,pronadji je, Bermude i onu neku koju ste prvi put izveli...te pesme su Bermude rules! Pozdrav! Quote
Buba :) Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ajde idete onda sa mnom na probu da ne idem sama dzonson i djole (gitaristi) imaju devojke. mislim i bogdan (pevac). a za drugu dvojicu ne znam "pozovi je poljubi je oslusni je dotakni je" je Rekvijem. a nova je poplavela polja. a nemam pojma ko je napisao e pa stringsi, kako sam krenula, mogu PR da vam budem najbolji deo u rekvijemu mi je "dok trazim kompas 20 stepeni levo nesto nesto, gde je samo vedro nebo..." tad je najlepsa muzika Quote
*nitro* Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Cuo sam da neki vasi fanovi dolaze na probu,pa... znachi ne verujem, za ovo je chulo pola grada jbt @bibi - idem ja s tobom Quote
greenenn Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Na kraju ce u studiju biti vise ljudi nego na svirkama!!!! Evo ja necu traziti da idem na probu....Samo cu pozeleti!!!! Salim se..... U pravu ste bolje sada da se slihtate nego jednog dana kad postanu mega popularni pa vas guraju njihovi telohranitelji!!!! E da i mene interesuje ko pise pesme? 13 je JOhnsonova!!A ostalo? Zzop Ana Quote
Buba :) Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 U pravu ste bolje sada da se slihtate nego jednog dana kad postanu mega popularni pa vas guraju njihovi telohranitelji upravo tako!!! zajebi muziku, bitna je popularnost ja moram na probe jer me nece ni na jednu svirku da dodjem juce sam saznala da 25og imam jos jedan kolokvijum napisao je vec djole da pesme pisu on a bogdan, i da je on napisao Sam. @dane: jeeeeeeeeeee Quote
greenenn Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Ok nisam se setila toga za textove!!!E draga Bibili ja ti zelim puno srece na tim ispitima kad zbog njih moras da odlozis Broken Strings spektakle!!!!! Zzop Ana Quote
Buba :) Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 sad sam saznala iz proverenih izvora, svi imaju devojke!!!!! NNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! Quote
miss Penny Lane Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Evo ovo sam sinoc pisala, dok sam slusala Stringse, pa evo da okacim … Bas ste bre inspirativni … "So, I lay awake , in a trance I just want my chance But only with you Only with you… " Pijem. A nisam ni zedna. U drustvu sam. A bila bih najradije sama. Smejem se. A tuzna sam Hodam. A tako bih stajala. Pricam. Cuti mi se. Pusim. A nemam apsolutno nikakvu potrebu za nikotinom. Muzika svira. Ja zelim tisinu … Svi vodimo monologe. Niko nikog zaista ne slusa. Skarabej. Stoji na mojoj ruci. Buba koja donosi srecu. Meni srecu moze da donese samo prelazak u svet gde postoji dijalog. patethique ali morala sam Quote
Buba :) Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 @greenen: hvala @moni: visnjica u potpisu Quote
WRooM Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Ej, Bibili bas ti hvala! To je stvarno mnogo informacija. Ali mi jos niko nije odgovorio ko je napisao one pesme. Valjda ce se neko oglasiti. Rekvijem je najbolja! Pozdrav Stringsima. PS. Mi smo samo mislili da su te probe otvorene za sve fanove. Tako smo nekako skapirali iz konteksta sa foruma. Pa ako jesu-jos uvek smo zaintresovani(za sad nas je petoro, necu da zovem jos ljudi, keve mi). Quote
Stringer Posted February 7, 2006 Author Report Posted February 7, 2006 Evo ovako: Pesme pisemo svi. Tekstove uglavnom Bogdan i ja, ali je recimo 13 skroz Dzonsonova. Sto se muzike tice, ili neko dodje sa kosturom pa dopunjujemo, ili razradjujemo neciju ideju, ili pravimo celu stvar na probi, tako da oko muzike nema pravila. Sto se proba tice, samo je poenta da se ne gomilamo, zbog prostora u studiju, a ne znam koliko ce naredne biti interesantne posto cemo sredjivati stvari za neko eventualno snimanje, tako da ce biti maltene vise price nego svirke. U principu su nam probe otvorene, i maltene uvek nekog ima. @ Moni - divno...ako smo mi makar malo uticali na inspiraciju, onda je super. Mnogo mi je drago, samo napred. bez obzira sto teksk i nije bas "optimistican", bitna je emocija. @ Bibili - provereni izvori = Max Pozdrav Quote
Buba :) Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ma nama nije problem da se gomilamo u krajnjem slucaju, ja pristajem na neki privatan performans i da, nije max ali je od njega doslo Quote
WRooM Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Necemo da vam pravimo probleme...ako je problem ne moramo da dodjemo, mi smo mislili da je opusteno. Ako moze, brate, reci kad bi i koliko nas mogli da dojemo. I jos jedna stvar. Ko je bre napisao BERMUDE? I onu poljubi je, ...je? To mi niko ne odgovara... I to za devojke...pitaju ortakinje da li ste slobodni da varate devojke, narocito pevac! A i ritam gitarista... Bermude rules! Quote
WRooM Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Tamo nemaaa grudnjaka! Tamo nema..... Vodi me na Bermude! Quote
Buba :) Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 zaboravio si najbitniji deo: i svi su tako debeli a tako tako bezbrizni!!! p.s. mislim da su sve osim dzonsonove duge veze Quote
Buba :) Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 zaboravih. a koliko su stabilne, to je pitanje Quote
Recommended Posts