Pajaga Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 (edited) p.s. mislim da su sve osim dzonsonove duge veze jer, ipak, nemoguce je da ti veza bude duza nego zivot, khm, devojke ps: Sorry, Dzonsone, nisam mogao da odolim edit: Izvini stvarno! bilo je jace od mene... imas pivo za ovo... edit2: Tek sam sad video sta je greenen napisala dole... ovo je prozivka samo i iskljucivo za Dzonsona... i jos jednom napominjem (da ne dobijem pljuvanje posle): nisam mislio nista lose... Edited February 7, 2006 by Pajaga Quote
greenenn Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Nemojte dirati Johnsona i NAdu!!!Najbolje da rastavimo super Rashu???? Jel se slazu sve devojke sa foruma? Quote
IRA Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Nemojte dirati Johnsona i NAdu!!!Najbolje da rastavimo super Rashu???? Jel se slazu sve devojke sa foruma? Kada bi ste rastavili super Rashu ovde bi nastao pravi chick - fight. Bilo bi krvi do kolena i kose na sve strane Zato bolje covek da se drzi svoje devojke i to veoma cvrsto! Gde ce biti svirka 22.? Mrzi me da gledam sve strane. To ne smem da propustim posto sam vec poslednju propustila... Dovela bi vam i nove obozavateljke ... Quote
:Dea Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Gde ce biti svirka 22.? U Blue Moon-u! Jbt, sta ste uradili od teme! Quote
niking Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 U Blue Moon-u! Jbt, sta ste uradili od teme! Jebarnik Quote
*nitro* Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ma nama nije problem da se gomilamo u krajnjem slucaju, ja pristajem na neki privatan performans oduvek je imala interesantne ideje i vrati stari avatar Quote
WRooM Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Hvala Bibili! (video sam ti fotku...pa se nadam da cu te videti i 22 na svirci). Ma te veze koje dugo traju, smore coveka! Ne deluju meni ti likovi kao da se drze dugih veza. Pozdrav za Bibili. I Stringera koji nikako da mi odgovori na silna pitanja i molbe. Quote
Buba :) Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 jer, ipak, nemoguce je da ti veza bude duza nego zivot, khm, devojke kako si losh! jesam li ja jedina koja se ne lozhi na super rashu sa ostrva snova ili kako vec? Dovela bi vam i nove obozavateljke koliko josh? oduvek je imala interesantne ideje i vrati stari avatar necu. sklonila sam ga jer su ga svi pogresno shvatali i onda sam se ja lose osecala a moras da priznas da su mi ideje pravo dobre! @WRooM: ma nema me 22og jedino ako ces da polazes materijale umesto mene mi cekamo i cekamo, sve se nadamo, a te duge veze njih nikako da smore... cudo pravo a da bi ti djole odgovorio moraces jos koju put da pitas i da naglasis moram da nabijem kondiciju za sledecu svirku, proslu sam jedva izdrzala, vec sam bila pri izdisaju na rekvijemu Quote
greenenn Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 koliko josh? oduvek je imala interesantne ideje i vrati stari avatar necu. sklonila sam ga jer su ga svi pogresno shvatali i onda sam se ja lose osecala a moras da priznas da su mi ideje pravo dobre! @WRooM: ma nema me 22og jedino ako ces da polazes materijale umesto mene mi cekamo i cekamo, sve se nadamo, a te duge veze njih nikako da smore... cudo pravo a da bi ti djole odgovorio moraces jos koju put da pitas i da naglasis moram da nabijem kondiciju za sledecu svirku, proslu sam jedva izdrzala, vec sam bila pri izdisaju na rekvijemu @Bibili> Jedina si!!!!! Salim se...Ja im svima zelim puno srece!!!! Ne znam da li ste primetili koliko Tonovi lice na Blokove od Euforie!!!!??????? @Stringer> nema te nesto se retko pojavljujes!!!Stavila sam Almost right na phone i pustam svima po skoli!!Odusevili se...Drug mi pao u trans!! A jel mozes da mi napises text celog Rekvijema ali samo ako je dozvoljeno!!Ne moras ovde mozes na pp da znam samo ja sve.....Ha ha Zzop svima Ana evo sta ja razumem >>>>Koracam pravo lica stoje,kao statue u noci, ja ne odustajem,dok trazim lik koji stoji pored mene,jedan pogled vise i on nestaje Oblacimoblak sumoran od vlage lica kamena svetlo ozivljuje dok trazim kompas od 20 stepeni levo i za strah?gde je samo vedro nebo Ne mogu da ti kazem tajnu ljudi ostavljam ? budan sam previse sklopim li oci oci i kipove?? Odsviraj rekvijem noc kao beskucnik rasipa svetlost guta me POzovi je poljubi je oslusni je dotakni je Ne mogu da ti kazem tajnu ljudi Budan sam previse.. Odsviraj rekvijem........ Ovi ??? znace da te reci tu ne znam?? Unapred zahvalna Ana Quote
WRooM Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Stringeru, jel sam pozvan sa jos par ortakinja na probu? I ko je pisao text za Bermude, Rekvijem i onu polja(vidim da ljudi traze text, ako moze, baci ga na forum). I da li bi mogao da dobijem demo sa Rekvijemom i ta polja. Brate, odgovori! Respect! Quote
Pajaga Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 koracam pravo, lica stoje, kao statue u noci ja ne odustajem dok trazim lik koji stoji pored mene jedan potez vise i on nestaje... oblacim oblak sumoran od vlage lica kamena svetlo ozivljuje dok trazim kompas 20 stepeni levo iza straha gde je samo vedro nebo ne mogu da ti kazem tajnu ljudi ostavljam mitove budan sam previse, sklopi mi oci ozivi kipove odsviraj rekvijem... noc kao beskucnik rasipa svetlost i guta me pozovi je, poljubi je, oslusni je, dotakni je... ovo sam ja skapirao, ali mislim da je to to... nego, Rekvijem i Almost Right su mi omiljene stvari od Stringsa... dvoglas na kraju Rekvijema... za svrsavanje Quote
Buba :) Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 (edited) @ana:ne znam kako zvuce blokovi od euforie ajd sad cu da pustim rekvijem pa da probam da skapiram @WRooM: mislim da poplavela polja jos nisu snimili imam ja klip sa svirke kad bogdan krene da skace i obori mikrofon definitivno trebam pr da budem. edit: stavio je pajaga vec Edited February 8, 2006 by bibili Quote
Buba :) Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 (edited) vidis nikad ne bih izvalila ovo "...20 stepeni levo iza STRAHA..." dushu sam izgubila pogusavajuci da shvatim Edited February 8, 2006 by bibili Quote
Stringer Posted February 8, 2006 Author Report Posted February 8, 2006 Ovako, VIRUS mi je zahvatio komp i ne mogu da idem na net, zato i ne odgovaram, posto ne mogu od kuce pa se snalazim kod drugih ljudi,jos do vikenda, pa cu da ga sredjujem celog. Jbg, sorry ljudi. @ Wroom - Bermude su Bogdanove, Rekvijem je njegov tekst i kostur za mjuzu, a ostalo smo sklepali zajedno. Za probe se dogovaramo za sledecu nedelju, recimo, ako ti odgovara. Ili mozda bolje za posle svirke 22. posto ce biti malo frka do tada. Javljam ti u svakom slucaju. Veceras cu znati sve sto se tice svirke 22. u Blue Moon-u i trudicu se da potvrdim sve sutra. @ Pajaga - toooooooooooooooo!!!!!!! Kralju najveci...godine, godine... @ Bibili - pr...hmmm...mogli bi se dogovoriti, plata bi bila recimo "all you can drink" Pozdrav, pisemo se Quote
IRA Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Veceras cu znati sve sto se tice svirke 22. u Blue Moon-u i trudicu se da potvrdim sve sutra. Ljudi, gde je Blue Moon? Ja prvi put cujem za to mesto Nadam se da je u Bg-u... Quote
*nitro* Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 u centru BGDa, mislim da je u jednoj od onih ulica shto seq knez Quote
IRA Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 u centru BGDa, mislim da je u jednoj od onih ulica shto seq knez Cekaj, jel to ono mesto gde je ranije bio Lotos ili Lotus bar? Quote
Stringer Posted February 9, 2006 Author Report Posted February 9, 2006 Blue moon je pored Lotusa, da ne dodje do zabune! Quote
IRA Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) Pa... ce da nadjemo ... vazno da znam barem orjentaciono gde je ... Edited February 9, 2006 by IRA Quote
WRooM Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 HVAAALA BRATEE ZAA PROBEEE! Ortakinje su odlepile od srece! Ti reci kad ti god odgovara! Meni u principu odgovara pre 20-og jer idem na skijanje. Ali ti reci, ako su ove devojcice sa foruma zaintresovanije od mene, neka one idu prve, pa cu ja kad se vratim. SAmo mi javi. Sve pohvale za bend, bicete vi veliki bend! Imate sve predispozicije- dobre muzicare i frontmena verovatno najboljeg kog sam video u poslednjih 15 godina. I pitanje, kako je i kada nastao bend? Quote
Buba :) Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 ovo mi je cudno,pitanja koja stvarno imaju veze s temom @ Bibili - pr...hmmm...mogli bi se dogovoriti, plata bi bila recimo "all you can drink" nisi mogao bolju ponudu da das Quote
Stringer Posted February 10, 2006 Author Report Posted February 10, 2006 @ Bibili - pa znam ja kako se pregovara. A pitanja stvarno imaju veze sa temom... Ovako: Svirka je definitivno potvrdjena i sigurno sviramo 22. februara u Blue Moon-u. Za sve koji nisu sigurni gde je mesto, BM se nalazi pored Lotus bara u ne znam tacno kojoj ulici, ali jedna od onih sto seku Knez Mihajlovu. Sviracemo dosta, posto sviramo sami, a ulaz bi trebalo da bude VEOMA PRISTUPACAN!!!!! Jedino jos ne znamo da li cemo svirati jedan veliki blok, ili iz dva puta po nekih 45min. do sat vremena. Pozdrav Quote
*nitro* Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 jbg necu moci na ovu svirq...18. idem na Kop da boardujem ali vJerujem da ce biti stringsa i posle ... a onda na leto gledamo vas na EXITu i Beer Festu Quote
Spleen Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Jel pevac Broken Stringsa vodi jednu od onih emisija "pritisni 4, sad 6, pa 2... 2, 2!!!"??? Quote
Recommended Posts