niking Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 jbg necu moci na ovu svirq...18. idem na Kop da boardujem ali vJerujem da ce biti stringsa i posle ... a onda na leto gledamo vas na EXITu i Beer Festu AHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHHA!!!!!! in your face cekaj, a s kim cu onda ja da idem Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 BM se nalazi pored Lotus bara u ne znam tacno kojoj ulici, ali jedna od onih sto seku Knez Mihajlovu. zmaj jovina ulica, ne znam koji br....mala pomoc... propustila sam dom omladine prosli put, valjda necu i ovo.... Quote
*nitro* Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 ako propustish i ovo - rokni se Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 ako propustish i ovo - rokni se da znas da hocu.... prosli put mi je bilo bas krivo Quote
Buba :) Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 @spleen: da super rasha s ostrva snova ili tako nesto Quote
Stringer Posted February 10, 2006 Author Report Posted February 10, 2006 Super heroji sa ostrva snova E jes' Zmaj Jovina. Kad se udje iz Kneza onda je pasaz sa leve strane. Bas je malo to parce tako da ne mozete omasiti. @ bibili & crew - bice u principu sve sem Something to tell... Vidjamo se... Quote
Spleen Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 @spleen: da super rasha s ostrva snova ili tako nesto Pa sto? Evo ja nista ne znam o muzici Broken Stringsa, niti sam ih ikada video uzivo, i kada vidim da im je pevac u jednoj takvoj maloumnoj televiziskoj emisiji sa jos maloumnijom "postalasamslavnasamozbogortakinjeanemiihajlovski" ne postoji nikakva sansa da ga shvatim ozbiljno. Pricam bez ikakvih predrasuda i iz najbolje namere. Koji ce mu to qurac? Zar ne moze drugacije da zaradi? Diskvalifikuje bend kao ozbiljan u startu. Quote
Buba :) Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 @ bibili & crew - bice u principu sve sem Something to tell... ...ali something to tell sam vec cula i za to ti mnogo mnogo hvala sviracete cak i Ti si?!?!? sa jos maloumnijom "postalasamslavnasamozbogortakinjeanemiihajlovski" i on je obozava Quote
Stringer Posted February 11, 2006 Author Report Posted February 11, 2006 @ Spleen - Ne znam zasto bi to diskvalifikovalo bend u pogledu ozbiljnosti. On je dobio ponudu da radi tu emisiju ne znajuci ko ce jos raditi sa njim. Plus je emisija za decu, seti se kad si bio klinac, da li bi ti takva emisija bila maloumna? Uostalom, bani na svirku, odslusaj pa proceni sam. pozdrav Quote
niking Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 sa majom? A, da @ stringer: ako te pljuju, nateraj ih da ti dodju na koncert... sad mi je jasno otkud toliko publike kod vas... Quote
greenenn Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 @Spleen===Borise nemoj da dobijes batine!!!!Broken Strings ne sme niko da dira!!!!! @Stringer >>>>A koja je to pesma Somethig to tell!!Moze neki deo da se podsetim!!Zasto nece biti nje??? Sta ima novo kod vas josh???? E jeste malo debilna emisija ona!!!Ali Rasha je cool forever!!Iskreno ja da sam sada mala ne bih je gledala nikako...A u ono vreme i nije bilo tih gluposti osim Huga!!!Salim se malo offtopic!!! Zzop Ja idem u 9. a takodje i u Blue Moon!!Ali trebace mi neki razlog to da uradim!! Koliko cete pesama svirati u gimnaziji????? Quote
:Dea Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Sta cete svirati 17og u devetoj? Dosla bih samo zbog vas, a posto dolazim 22og 100% ne znam da li da se cimam do IX ako cete svirati tri ipo pesme + to isto vece ima bon jovi tribjut! Sto se tice Super heroja sa ostrva snova stvarno ne vidim sta je tu maloumno. Simpaticna decija emisija. Samo me ona riba nervira, neko se ne ponasa lepo prema onoj decici :" Rekla sam ti da pritisnes 4, nisi me poslusao!" Kucka! Dok je Bogdan bas kul uvek kaze nesto da fazon bice bolje! Deca su to! Quote
WRooM Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 @ Spleen> Ne kapiram kakve veze ima cime se neko bavi u zivotu!? Jebote, u Srbiji smo, ljudi dolaze do kinte kako znaju i umeju...Mozda bi ti bilo lakse da dodjes na svirku da radi kao racunovodja, profesionalni sportista...jebes ga A ta svirka u devetoj!? Dolazimo! Stringeru, znam da sm smor, ali ocigledno nisi procitao....moja pitanja i molbe...Za probu... Pozdrav! Quote
niking Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 @Spleen===Borise nemoj da dobijes batine!!!!Broken Strings ne sme niko da dira!!!!! @Stringer >>>>A koja je to pesma Somethig to tell!!Moze neki deo da se podsetim!!Zasto nece biti nje??? Sta ima novo kod vas josh???? E jeste malo debilna emisija ona!!!Ali Rasha je cool forever!!Iskreno ja da sam sada mala ne bih je gledala nikako...A u ono vreme i nije bilo tih gluposti osim Huga!!!Salim se malo offtopic!!! Zzop Ja idem u 9. a takodje i u Blue Moon!!Ali trebace mi neki razlog to da uradim!! Koliko cete pesama svirati u gimnaziji????? Ima spot za nju... ono kad rade grafit... kako drugacije da ti objasnim? Zato sto je prastara i "jednostavna" je i... Quote
greenenn Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 @Niking>>>Znas neki deo texta????? Mozda tako ukapiram koja je??/A ja i nisam nikad gledala njihov spot ili jesam?? Jel to ono kad im neki lik radi grafit a oni se polivaju??? Sta je bilo sa njihovim albumom za city records?? Quote
Spleen Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 (edited) @ Spleen> Ne kapiram kakve veze ima cime se neko bavi u zivotu!? Jebote, u Srbiji smo, ljudi dolaze do kinte kako znaju i umeju...Mozda bi ti bilo lakse da dodjes na svirku da radi kao racunovodja, profesionalni sportista...jebes ga Pa ne znam, emisija nije nimalo simapticna, jako je neprijatno gledati je, i da sam dete sigurno je ne bih voleo kao sto nisam voleo ni huga (koji je neuporedivo bolji). A inace mislim da ako neko ima bend, kome je posvecen, treba da bar malo pripazi o svom imidzu. Mislim, kad se sve stavi na papir, nema nista lose. Decko vodi deciju emisiju i ima bend, nista cudno, nista lose. Ali kada vidite tu emisiju, njegove facijalne ekspresije i glupaste recenice tesko je shvatiti ozbiljno njegov bend. Posebno jos ako svira grunge (tako cuo, i video na nekim plakatima). Ne zelim da naljutim ljude ni da pljujem i bacam hejt po Broken Strinsima. Samo zelim da skrenem paznju na to da mogu da pocu da vas dozivljavaju kao bend voditelja ostrva snova. -e, znas onaj bend Broken Strings? -jok. nikad cuo. Sta je to? -znas onog lika sto vodi Heroja sa ostrva snova -aha -e pa njegov bend - sta sviraju? neko zezanje, ko Blaza? -ma ne bre, sviraju grandz, i do jaja su, super su im tekstovi -mars Edited February 12, 2006 by Spleen Quote
greenenn Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 @Spleen>>>>Nemoj da nisi dosao u Devetu gimnaziju da se uveris ili razuveris! Quote
niking Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 @Niking>>>Znas neki deo texta????? Mozda tako ukapiram koja je??/A ja i nisam nikad gledala njihov spot ili jesam?? Jel to ono kad im neki lik radi grafit a oni se polivaju??? U spotu nema Dzonsona... "I wanna tell you something, but I just can't say, JEJ I JEEJ I wanna tell you something baby, but you're so far away I wanna tell you something, It's too hard I explain (???), I wanna tell you something baby, but you're so far away" Quote
Buba :) Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 we went out twice, i wanna make it right, but i just can't do it, my touch was fucking tight. we're good friends now, but i want something more, to kiss you baby, that would be the score... ili tako nesto Quote
WRooM Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 @Spleen>>>> Jebes mi sve ako ja kapiram ljude...Pricas o kaljanju fazona benda...Ozbiljan bend? Poznajem mnoge ljude koji imaju ozbiljne bendove i niko ne zivi od toga(ni ja). Bilo bi super kad bi mogli. Iskreno brate, dodji na svirku u devetu i opusti se, veruj mi promenices misljenje. Ne treba tako jebeno ketegorisati ljude...ali to nije samo tvoj problem, vec globalno sranje. Ko zna da mi kaze kad pocinje svirka u devetoj? Quote
Гера Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 alo stringsi, jel istina da i vi svirate u beloj crkvi? ako jeste, vidimo se! mislim, vidimo se i ranije u devetoj, ali i tada! Quote
greenenn Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Ej fala svima!!!!!! Sad sam se stvarno setila kako ide pesma!!!! Spleen spleen nemoj da nas ovde okreces jedne protiv drugih!!Salim se..mi se razlikujemo od sveta zar ne?? Quote
*nitro* Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 @Wroom - u 20:30h pochinje svirka, stringsi nastupaju drugi Quote
:Dea Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Ima spot za nju... ono kad rade grafit... kako drugacije da ti objasnim? Zato sto je prastara i "jednostavna" je i... Jao, gledala sam. Mnogo sladak spot! Quote
Recommended Posts