Stringer Posted February 12, 2006 Author Report Posted February 12, 2006 @ Jaymz - nije jos sigurno, ali vrlo verovatno idemo i mi. Bice do jaja. Vidjamo se u devetoj. @ Spleen - kapiram ja da neka javna pojavljivanja nevezano od muzike mogu da pomognu ili odmognu bendu, ali kapiras i ti da ti je geografski polozaj takav da bas i nije moguce biti izbirac sto se poslova tice. Za Bogija znam da bi on najradje bio pomorski biolog, posto mu je to u neku ruku i struka, ali kako...? Jebiga... 17. se svira oko pola sata, tako smo dobili informaciju, pa cemo pokusati da zbudzimo sto vise, koliko je to izvodljivo. 22. sviramo baaas dosta, za sve one koji su izabrali da to vece gledaju nas a ne NAJBOLJU UTAKMICU OVE SEZONE CHELSEA - BARCELONA!!!!!! GLUPA SVIRKA JBM TI SVE... Bice super, dodjite u sto vecem broju, da zajedno ne razmisljamo o fudbalu... Quote
agnostic_dario Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 (edited) pametni ljudi ce odvojiti muziku i privatan zivot. uostalom, ne pricamo ovde o pojavljivanju na tvu kao sto se pojavljuju haski optuzenici ili serijske ubice. ovde se govori o EMISIJI ZA DECU UZRASTA (otprilike) OD 5 DO 8-9 GODINA!!!!!!! Ako ce neko smatrati bend neozbiljnim, jer pevac zabavlja decu na nacin koji je najprijemciviji DECI, onda ! Necemo detetu koje nije ili je tek krenulo u skolu servirati politicke aforizme. Ili mozda da dovucemo njihove vrsnjake na tv za koje necemo moci da kazemo 'ala se ovaj/ova srozao/srozala', jer cemo smatrati da to odgovara njihovom mentalnom sklopu. ````````````````````````````````````````````````````````````````` BS, pokusacu da dovucem neku vecu ekipu 22og. POZ Edited February 12, 2006 by agnostic_dario Quote
WRooM Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Ja cu gledati tekmu. pa dolazim....Brate, kad pocinjete, ne pre 11!? Quote
niking Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 @stribger: aj kao 22. pocnite ranije i zavrsite do 24h posto se 23. ide ujutru u skolu... Quote
:Dea Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Ja sam isto za to da pocnu kasnije! Moni i ja dolazimo cim zavrsi predstava... Quote
Stringer Posted February 13, 2006 Author Report Posted February 13, 2006 Pretpostavljam da necemo poceti pre 10, ali ne znam i za kasnije... Poenta je da je sutra radni dan svima tako da ne bi trebalo zaglavljivati. E sad, za sve one koji dodju malo kasnije, verovatno cemo svirati iz dva bloka. Quote
greenenn Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Aj pisite ljudi nesto!!!Imam mesec dana neta a nemam sta da radim!!Ovo mi je omiljena tema!! Zna neko text Almost right? Pesma je vrhunska!!! Pajaga jesi li ti pevac OSkar Thomasa???? Zzop Ana Quote
Pajaga Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Pajaga jesi li ti pevac OSkar Thomasa???? prvo moram da te ispravim da se pise Oskar Tomas... a onda da ti kazem da sam gitarista... Quote
Гера Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 sto se mene tice, nek pocne svirka kad hoce, ja nemam radne dane! Quote
Гера Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 "postalasamslavnasamozbogortakinjeanemiihajlovski". e nju bih odvalio, a znam da se sa mnom slaze i dusan iz rain delay-a! Quote
miss Penny Lane Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 bibi hvala za potpis ja dolazim sa deom prvi red pozz Quote
Buba :) Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 nemas na cemu da mi zahvaljujes Quote
greenenn Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 prvo moram da te ispravim da se pise Oskar Tomas... a onda da ti kazem da sam gitarista... Ok hvala na odgovoru!!Zao mi je sto se ne secam tacno ko si ipak sam vas slusala pre sto godine na Invaziji!!!! Zzop ANA Quote
WRooM Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Ljudi! Hoce li mene Stringsi dovesti na probu, sele mi ortakinje na kicmu. Ako me vi ne pozovete, banuce ce vam ortakinje, saznale su gde i kad probate. A vi stringsi, samo obecavate probe, a vidim ja da nista od toga....samo lozana! Quote
rebel_grunge Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Ljudi, shta se tripujete, i Branko Kockica je zabavljao decu, pa je bio i uspeshan muzichar elem, celzi ? barselona ? jel' se to jede ? Srecno na svirci. Quote
Dznsn Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 ps: Sorry, Dzonsone, nisam mogao da odolim edit: Izvini stvarno! bilo je jace od mene... imas pivo za ovo... edit2: Tek sam sad video sta je greenen napisala dole... ovo je prozivka samo i iskljucivo za Dzonsona... i jos jednom napominjem (da ne dobijem pljuvanje posle): nisam mislio nista lose... Ok Pajaga nema ljutish.... Naletetjesh i ti meni na volej.... a ondak te netju shtedeti... A naibolje je kad se udruzite vas vishe.... da ne pominjem kad te neko iz "blizine" sabije isto.... zna on ko je.... Ma opushteno.... ne ljutim se ja.... samo vi tovarite.... mogu ja dosta da podnesem... Quote
Dznsn Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Mislim da je "jebarnik" veoma blaga rech.... Jeste da ja ovdi svratim veoma veoma chesto.... ali jbt ovo je vrh svih vrhova... ne... mislim da je ovo vrh svih vrhova na najvishem vrhu.... jebarnik za sve pare.... ROFL!!!!!!!!! doletetju ja o5 za neko vreme... kad se natipkate.... Quote
greenenn Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 E JOhnsone i ti si mi neka mustra!!!Tako prica moja baba!!! Ma opusteno ti i Nada ste preslatki!! A ljudi ona Deveta je mnogo daleko danas sam dobila instrukcije i poludecu!!! Jel neko zna ima li koji nocni odatle do Trga?????I kada?? Quote
:Dea Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 ja dolazim sa deom prvi red Jedva cekam! @Bibi - ne bi ni znala da nije bilo mene! Quote
Шарки Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 E JOhnsone i ti si mi neka mustra!!!Tako prica moja baba!!! Ma opusteno ti i Nada ste preslatki!! A ljudi ona Deveta je mnogo daleko danas sam dobila instrukcije i poludecu!!! Jel neko zna ima li koji nocni odatle do Trga?????I kada?? Imaš 15icu oko pola 1 i pola 2 a možda i posle još jedna. Staje tačno iza IX gimnazije. Dakle škola je toliko dobro povezana sa gradom i obrnuto da to nije normalno. (Paviljoni, rođaci ) Quote
miss Penny Lane Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 nemas na cemu da mi zahvaljujes samo drugi deo me ubi u pojam ta pesma, dobri prijatelji, treba je zakonom zabraniti nego, jer se zna setlista ? Quote
Recommended Posts