~MaX~ Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Vidim(a i chujem) da su od sad devojke zaduzhene za shutq na Bermudama.......hahaha Quote
:Dea Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 joj deo bice krosa do blu muna Bice, bice! Vidim(a i chujem) da su od sad devojke zaduzhene za shutq na Bermudama.......hahaha Kad se samo setim prosli put! Quote
WRooM Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 @ Stringer> NEeeee, onaj Kop o kome sam ti vec pisao je definitivno u igri. Palim 22 ujutru. Cim se vrnem javljam se da se izdogovaramo za druzenje. A sad, sta mi ostaje- da vozim bord i slusam BS na mp3. Zavidim vam sto cete ici na svirku! Ali, bez brige - saljem vam nekoliko ortaka i vase obozavateljke(stalne ne svirkama).Cuvajte ih se! Ajd, pa se lepo provedite! Quote
miss Penny Lane Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Bice, bice! Vidim(a i chujem) da su od sad devojke zaduzhene za shutq na Bermudama.......hahaha Kad se samo setim prosli put! mislim da moramo da pijemo trceci usput ... sto se mene uvek moze sutka, da se setim beer festa i hladnog piva u skcu... bibilice necu ti oprostiti sto ne dolazis ... p.s. sala mala Quote
~MaX~ Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 koliko je ufur?zaboravio sam.....a mrzi me da trazhim po temi..... Quote
Buba :) Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 @moni: ne dolazim ali zato jebem keve na fakultetu!!!!! bice svirki Quote
:Dea Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 mislim da moramo da pijemo trceci usput ... Necemo! Isla sam na site JDP-a - predstava traje oko sat ipo! Stizemo opusteno! koliko je ufur?zaboravio sam.....a mrzi me da trazhim po temi..... Mislim da niko nije ni spomenuo. Samo je napisano da ce biti pristojna cena! Quote
greenenn Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Ja sam otisla u jedan!!JBG!!!! Drugarica kaze da se smorila!!A vece je bilo tako lepo!!Super ste svirali!!Osecam da je zavrsnica fenomenalna!!!Odsad dolazim sama !!! @Djole>>Nisi mi ispunio obecanje!!!Si video onog lika????Sto se bacaka!! @Epitaph>>>Mogao bi stvarno da se javis!!! I tako..... Kao jutro ja nestajem................ Ana Quote
girl-interrupted Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 E bre ljudi,tolikkkkkkkkkko mi je zao sto sam ovde na sivom ostrvu i nisam mogla da vas slusam veceras...a veceg fana nemate...pretpodstavljam da ste bili najbolji,kao i uvek...xxx Nina-Republic of Ireland Djoletu specijalan pozdrav Roknuce nas Mina i Marko...Zile,izvini... Quote
People before Profits Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 svirka je bila mnogo dojaja!!!!! svaka cast ljudi na atmosferi, dugo mi nije bilo ovako lepo! inace, na zice sam odlepio na prvo slusanje i insistiram (djole) da dobijem snimak.... isto tako i na ekv/block out - soba....covece, toliko ste me sjebali u mozak bas na ovaj divni dan da sam hteo sve da vas pobijem sa srecom vise sa tim albumom i gledamo se na prvoj sledecoj svirci! poz!!! PS: ZICEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sece_vene_i_krvari_po_stolu_i_po_malo_po_podu: Quote
Epitaph Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 bas vas nisam dugo slusao i moram reci da sam uzivao......... (a zar nisu svi?! )............. jos jednom: ZICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uh............ cujemo se uskoro........... Quote
Epitaph Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 PS: ZICEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sece_vene_i_krvari_po_stolu_i_po_malo_po_podu: hahaha............. UPRAVO!!!!!!!!!! Quote
~MaX~ Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 ...a veceg fana nemate... hmmmm....diskutabilno....... sinotj je bilo do jajeta......i imam 14 pesama snimljeno........ TI SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nova verzija je super mada mi stara ipak ima neki shmek...nebitno,vazhno je da se svira ta stvar......jao,ko tje sad u subotu opet da vas slusha Quote
niking Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) STATE! ako nista shvatio sam da nisam dobar fotograf... ili da prostor ne valja... da, bice da je to... nema veze, evo svirke po fazama: nambr van, sam pocetak, atmosfera nula ali onda, nasi junaci se bude (i pocinju da se skidaju) i pocinju da prase i naravno kulminacija! STATE! Edited February 23, 2006 by niking Quote
Stringer Posted February 23, 2006 Author Report Posted February 23, 2006 Ljudi, hvala, hvala, hvala za atmosferu i strpljenje, stvarno je mnogo znacilo. Nama je sinoc bilo super, i mislim da je ispalo kako valja, ali jbg, teze je da budem objektivan tako da... @ Greenenn - Sorry, ja sam te video tek posle pauze, a ti ode pre kraja svirke. Bice jos svirkica, i nemas frke nisam zaboravio. @ Primeval - hvala matori, ali moram te razocarati, mi zice jos uvek nemamo snimljene ni u kakvoj verziji. Nadamo se uskoro, tako da ces dobiti sigurno snimak. Btw, ta pesma je nastala na 'certu Block Out-a prosle godine. @ Niking - Dzaba ti i aparata i prostora kad su ti modeli njesra... Hvala puno za fotkice, ajde cucemo se ako mogu da ti maznem sve slicke sa svirke. @ Girl - eeee Ninche...kiss me I'm Irish... Bice svirkica i svirkica, a ja ti obecavam neku cim dodjes ponovo. Pozdrav Quote
niking Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) @Stringer: OK @ Maximus: Ja imam 1 i po... Edited February 23, 2006 by niking Quote
People before Profits Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 chovek nast'o od majmuna ljubi ga majka onda se vlada istripovao posto mi je rekao da imaju i zice snimljene.....ulivach laznih nada....elem, pade mi na pamet, aj bar onda okacite txt za zice ovde negde (sinoc sam polu-pijan orobljavao ovu temu ali ga nisam nashao ) i eventualno akorde u kojima svirate posto volim ja to tako malo da se patetisem sam sa sobom u mracnoj sobi uz akustaru, a pesma me je sjebala na keca.....ili ako ne zelite da otkrivate svoje umetnicke dojmove, salji na pp poooooooz! Quote
Theativac Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 E Djole to se zove svirka!!! Zabod,pivo i Stringsi ti sviraju na uvce...raj... Samo steta sto je Lionel Messi nekima malo pokvario vece Quote
dushmanin Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Iako sam se iskreno ranije na vasim svirkama smarao, sinoc mi je bilo FENOMENALNO...svaka cast...super ste....like a stone....jeremy...soba....bilo mi je apsolutno super...a i vase pesme su me unistile...moram vec jednom da izadjem iz bedaka....cheers...od sada vas ne propustam... Quote
Buba :) Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 @belgarat: lepo sam govorila ja ranije, ali neces ti da me slusas... Quote
:Dea Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) Iako sam se iskreno ranije na vasim svirkama smarao, sinoc mi je bilo FENOMENALNO...svaka cast...super ste....like a stone....jeremy...soba....bilo mi je apsolutno super...a i vase pesme su me unistile...moram vec jednom da izadjem iz bedaka....cheers...od sada vas ne propustam... E, Dushane, bas mi je drago! Bilo je zaista fenomenalno. Mi smo otisli tokom almost right-a. A, koliko sam uspela da procitam sa spiska propustili smo Bermude i State of love and trust sto i nije toliko strasno posto to uvek svirate! Cetiri pesme ekv-a! Najsavrsenija obrada enjoy the silnce! Creep! Better man! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pa, onda Sam, Ti si... Uh! nova verzija je super mada mi stara ipak ima neki shmek...nebitno,vazhno je da se svira ta stvar..... Slazem se! Dolazim ovih dana da ti maznem sve to sto si snimo! Edited February 23, 2006 by dea Quote
~MaX~ Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 @ Maximus: Ja imam 1 i po... Ja sam snimio zhice,13,sobu,pored mene,zazhmuri,ti si,state,better man,jeremy,almost right,like a stone,poplavela polja,enjoy the silence..... zvuk je relativno losh ali tju ga odneti kod ortaka da probamo da sredimo zvuk pa tju ti dati......a i svakome ko hotje..... Quote
Recommended Posts