Sarah_Key Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Zdravo ljudi! Čula sam samo pohvale o vašem bendu(a evo i ovde isto čitam)mada još uvek nisam imala priliku da vas čujem Zanima me hoće li u skorije vreme biti neka svirkica i gde,pošto bih rado svratila da vas čujem konačno! Pozdrav i sve najbolje Quote
greenenn Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Samo reci placi mala placi!!!! Vase pesme su najbolje za to!!Doduse nisam isprobala ali osecam da bi u nekom talasu tuge,falila mi samo jos vasa pesma da umrem na podu.....Od dehidriranja!!!! Vam se svidja konstrukcija moje rcenice?? Salim se.. Zzop Ana Quote
*nitro* Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 (edited) me like it pa da, kapiram kad bi me sjebala neka riba i kad bih pustio "sam" da bih crk'o u trenutq Edited March 4, 2006 by Maiden_Hell Quote
Dznsn Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 OK Bole i kompijuteri nekako.... Bole i net... NIKAKO!!! on zna da otvori pasijans i mozda majnsviper.... jbg Bole ako ovo vidish puko sam ali poshto..... ajd pa uzdravlje Quote
WRooM Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Pa vi momci ili ste ljubomoriska ili bas ne volite vaseg frontmena. He, he sala! A to sto rekoh frontmen, sorry ali kada gledate bend uzivo, pitajte bilo koga da se jasno vidi ko je frontmen, jbg, ali ne mislim to samo ja, lik definitivni ima mnogo dobru pojavu na stgeu. Pricam vam to zato sto mi u bendu imamo lika koji super peva ali def. nije front man! (Pitajte Bogdana da li hoce da predje u nas band, imamo pivo, sto za bilijar, nismo nesto, ali su nam grupi najbolje na svetu) POZDRAV PA SE KUCAMI I POSECUJEMO! Quote
greenenn Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 To se samo u inostranim bendovima pevaci cene za fronmane!!!Kod ovih nasih mladih bendova su svi jednaki!!To ja smatram!! U svakom bendu se otprilike primeti...po spotovima,na koncertima,pevac i samo pevac ali ovde npr. ja uvek imam vecu zelju da upoznam gitaristu nego ludog pevaca!!!(Ludog=nista negativno)!!! Jeste da sam trazila od Djoleta da me upozna sa Bogdanom ali to je bilo cisto radi komunikacije sa svim ljudima iako je on malo posebniji!!Ali stub Broken Stringsa po meni su Djole i Johnson jer sam sigurna da su oni kompozitori svih pesama!!!Da Bogdan pise text...ali mnogi ljudi mogu da ti sloze recenice...... Bez dobre muzike nista od benda!!! A kada se to postigne da bi bend bio savrsen treba samo i dobar pevac sa dobrom pojavom...kao sto je Bogdan!!! Tako da...Dosta od mene.. Zzop Ana Quote
WRooM Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 @Green- Pazi i ja imam band, sviram bubanj, a gotovo sam sve pesme napisao i odradio mjuzu, sviram bas bolje od basiste i uvek sam u drugom planu. kapiram o cemu pricas...Ali veruj mi da imamo supre mjuzu, za koju su bili zaintrsovani i likovi iz inostranstva,ali kada sviramo uzivo- svi konstatuju da nam je pevac smor(i ovi iz inostranstva). I promenili smo do sada 6 pevaca, a postojimo godinu i 2 meseca, pa ti vidi...i dao bih sve za nekog lika kao Bogdan. A sto se teksta tice,,Svako moze da napise,,pa mislim da je to povrsno gledaje na muziku i text kao sastavni deo...jbg.onda bi slusala instrumentale. A koliko ja znam, ispravite me taj Bogdan je napisao cele Bermude(koje su najveci hit), Rekvijem...mislim nije da bas samo peva. I da oni su BAND, znaci da bez Sttringera kao i bez Bogdana nema Stringsa. Ti si me pogresno shvatila i naglasila da je neko bitniji, ja ne mislim da jeste! Samo mislim da im peva moj pevac, veruj mi da bi tesko toliko volela ovaj band i da im ne bi isla na svirke. PS.Moje ortakinje su ga upoznale na svirci u Blue Moonu i odusevile su se, kazu da je lik do jaja. A ja bih voleo da ih upoznam sve.Poz! @Stringer/ Kad sam rekao mojima iz banda da kad se vratim, dolazite na probu, rekli su da su se odsekli od straha, kao,,Jbt, Stringsi kod nas na probu, sta tu nije ok?,,Tako da ne budete prestrogi! Quote
miss Penny Lane Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 hvala...a jebi se, ne znam sta da ti odgovorim na tako nesto... nista ne moras da kazes... ceka te iznenadjenje Quote
:Dea Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Milan Mladenovic bi bio ponosan na vas Neces mi verovati, ali i ja sam o tome razmisljala i apsolutno se slazem! Quote
:Dea Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Milan Mladenovic bi bio ponosan na vas Neces mi verovati, ali i ja sam o tome razmisljala i apsolutno se slazem! Quote
greenenn Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 QUOTE (moni-zvonchica @ 4. 3. 2006, 16:44) Milan Mladenovic bi bio ponosan na vas Neces mi verovati, ali i ja sam o tome razmisljala i apsolutno se slazem! Quote
WRooM Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 @GEEEEN- Rasoitaj se malo, nisu kompozitori svih pesama njih 2, to ti pise i na forumu ranije. Nego meni deluje da ti poznajes njih licno, pa zato...a i oni su jedini koji se pojavljuju ovde na forumu. Zato sam i zamolio da i neki drugi kazu po nesto. Recimo, ortakinje su mi rekle da kada su pricale sa Bogdanom na svirci dosta su pricali o EKV-u, i one su trazile da obrade jos nesto, a Bogdan im je rekao da se on pita obradili bi SVE. Stringeru, jel izvodljivo jos obrada EKV, vidis da vam dobro ide? ........................................................................................................ Jedva cekam da se vratim... Quote
miss Penny Lane Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Neces mi verovati, ali i ja sam o tome razmisljala i apsolutno se slazem! eto, duki, sa nama se slaze i zelena dama ... nego ovo me skroz podsetilo na svirku ... I know you miss the way I saw you And cold You're so cold You're so cold You're so cold Quote
:Dea Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Mene zivo zanima ko je pisao tekst za Iznad vode. Zato sto mi je totalno u Milan Mladenovic fazonu. Tu su svi motivi koje je on koristio u pesmama. Quote
Stringer Posted March 7, 2006 Author Report Posted March 7, 2006 Evo ovako. Normalno da je Bole frontmen, jesmo mi svi ostali zajebanti, ali kada dodje do kontakta sa publikom, Bole je Bole. Plus sto je on ili autor ili idejni tvorac velikog broja pesama, posto nemamo nikakav sablon po kojem nastaju pesme, tako da ima tu dosta njegovog udela. Ista je prica i sa tekstovima. Sto se tice pesme Iznad vode, bolje da ne znas o cemu je zapravo pesma... EKV - radimo na tome, samo polako...bice jos obradica. Pozdrav, vidimo se Quote
niking Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 EKV - radimo na tome, samo polako...bice jos obradica. Nooooooooooo... Why? Quote
WRooM Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 @ STRINGER> Samo da znas da kada su devojke u pitanju, Djordje, Djole, vec kako da te zovem, je tkdj. primecen! Da me brate pogresno ne razumes, ne od strane mene... POZ Quote
WRooM Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 STRINGER> A sad kad si vec brate rekao, o cemu govori IZNAD vode...Jel to ono- ruke su mi prljave, krvave... Uh, dobra je stvar! Quote
Buba :) Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 ima neke slicnosti sa onom pesmom kylie i nick cavea where the wild roses grow??? Quote
~MaX~ Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 AHAHAHAHAHAHAHAHAHA...... Djole's not gonna like this........ forza juve... Quote
niking Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 (edited) a, da... i zamalo da zaboravim citat godine: "Kao na Play Station-u" No hard feelings Edited March 7, 2006 by niking Quote
Dznsn Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 a, da... i zamalo da zaboravim citat godine: "Kao na Play Station-u" kekekekeke jbg Djolu sha da ti kazem.... Quote
Dznsn Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 BTW da li je vazhno ko je frontmen... Ma Bogi je legendetina sho se tiche stagea ali i ovako... Meni iskreno nie bitno koe frontmen koe po strani nego mi je bitnije kako se ljudi provedu... ja sviram za publiku... ako je ona raspolozena ja sam u totalnom elementu ako nie ondak se trudim da budem u elementu... A sho se tekstova i muzike tiche nema pravila kao sho je Djole reko... Nekad dodje Bogi sa muzikom nekad Djole nekad ja i tako... Quote
Recommended Posts