niking Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Sta? Jel ima nekih problema? Jesi bio sa mnom na Stringsima? Nisi, sedi... Quote
greenenn Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 A kome je bio rodjendan iz Theativa??? Quote
*nitro* Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Sta? Jel ima nekih problema? Jesi bio sa mnom na Stringsima? Nisi, sedi... ne seri Quote
Stringer Posted March 14, 2006 Author Report Posted March 14, 2006 Hey hvala za Foo Fighterse ! Nema frke, ja se iskreno nadam da cu uspeti da ih nagovorim da bide toga jos... Quote
Stringer Posted March 14, 2006 Author Report Posted March 14, 2006 @ Greenenn - bio je rodj. Dzoniju, bubnjaru Theativa!!! @ Niking - Ne znam da li ja imam ceo text za 13 posto je to Dzonsonova stvar, ali cu videti da ga iscimam i da dobijes to. Quote
~MaX~ Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Bila je dobra svirkica.......bash mi je prijala...... @Stringer-samo da odradim ispit pa te zovem na jedno prashenje bulje u fifi........ Quote
WRooM Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Ne seri da je bila svirka, a ja nisam saznao. A Foo foghtersi, sta ste to od njih svirali. Daj ljudi javite kada su svirke, da vam dovedem nove fanove. Pozdrav. Quote
greenenn Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 @Wroom>>>>Ha ha ...Tebe Djole ne voli!!!Njanjanja njanja!!! Znam za Djoleta iz Theativa danas sam saznala!!Mercy for informations... Zzop Ana Quote
WRooM Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Djole, sto me ne volis? HEEEEEHEEEE.... Jel zato sto sam kazooo da je Bogdan frontman... evo necu nikad vishe. I baci raspored tih svirki na forum, ne znam na koji drugi nacin da saznam. I da, kad ce svirka???!!! Quote
WRooM Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Kad ce Bogdan na forum? Moramo da ga ispitamo stosta...Ajde bre ljudi!!! Quote
Stringer Posted March 15, 2006 Author Report Posted March 15, 2006 @ Wroom - pa ja ti poslao pp, tako da nemoj da kukas nego proveravaj postu!!! Ajd' ako dolazis u nedelju u Fest na svirku Oskara, pa se dogovaramo za probice i ostalo!!!!! Quote
WRooM Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 AAAAAAAAAA< PA JA CU DA SE UBIJEM!!!!!!!!! BRATE, UGLEVNOM RETKO PROVERAVAM PP I NA FORIMIMA.... jjjjjjjbbbbbbgggggg!!! SAD SAM SE SMORIO! A TAD SAM SE BAS VRNUO....JEBOTE, NISTA MI U ZIVOTU NE IDE! Quote
Pajaga Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 brate, nije valjda toliko strasno... pa to je samo jedna svirka Stringsa... bice ih jos puuuno! Quote
greenenn Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Sta bre nije strasno!! @Wroom I treba da se ubijes!!! Just like me Quote
*nitro* Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 pa ima ima..mozda sam ja nekad zvzzzvzzzvzzzzzvvzz al iiima, pogreshi chovek Quote
Stringer Posted March 17, 2006 Author Report Posted March 17, 2006 Evo ovako, za sve koji nisu bili na nasoj svirci, neka dodju u nedelju u Fest!!!!!!! Sad ova nedelja, 19. mart, sviraju Oskar Tomas...bice ludnica!!!!!!! Plus, imacemo svirku u 10. gimnaziji iduci petak, a za vise detalja, pitajte Maiden_Hell-a, posto je ovo sve sto ja znam. Hvala! Ajde Dane okaci i ovde obavestenje oko svirke, ko sve svira, kad pocinje, kol'ko je ulaz... Vidimo se, pozdrav Quote
niking Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 phi bre, ovaj Dane organizuje svirke po raznim gimnazijama... sta ces ti da studiras, nesto vezano za zvuk??? mozes biznis da napravis... Quote
greenenn Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 E evo posto nisam bila tamo slusham sada Almost right (verovatno je niste ni svirali)!!!! A za 10. @Maiden Hell-a? Kako si organizovao svirku ako si ti ????!!!!Gde si iznajmio ozvucenje i koliko para????Posalji mi na pp ako mozes?? Interesuje me kad bi bila svirka u Prvoj gimnaziji ko bi sve doshao??? (Samo me interesujee,posto sam predsednik parlamenta pa da vidimo nesto).... Zzop Ana Quote
Pajaga Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 pitaj svoju muzicarku... ona ce ti sigurno pomoci oko toga... Quote
greenenn Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Pa verujem ja to....I sa njom bih sve organizovala ali ona je na trudnickom(Ako mislis na Snezanu sto je sigurno) pa se vraca u septembru... Ipak hvala na infou Zzop Ana Quote
Stringer Posted March 20, 2006 Author Report Posted March 20, 2006 Vidis sa direktorom i nadleznim profanom, ili profanima i ako se oni saglase sve je cool. Za sve ostale tehnicke detalje pitaj ili Pajagu ili mene, dobices do detalja info. Pozdrav Quote
Stringer Posted March 20, 2006 Author Report Posted March 20, 2006 Evo dobio sam dopunu sto se tice svirke u petak u 10. gimnaziji. Pored nas, sviraju i Aggressive Silence, Samostalni referenti, Irish Stew i jos jedan gimnazijski bend. Pozdrav, i nadam se dase vidjamo tamo Quote
Recommended Posts