Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@ Greenenn - bio je rodj. Dzoniju, bubnjaru Theativa!!!

@ Niking - Ne znam da li ja imam ceo text za 13 posto je to Dzonsonova stvar, ali cu videti da ga iscimam i da dobijes to. pivopije.gif

Posted

Bila je dobra svirkica.......bash mi je prijala......

@Stringer-samo da odradim ispit pa te zovem na jedno prashenje bulje u fifi........

Posted

Ne seri da je bila svirka, a ja nisam saznao. A Foo foghtersi, sta ste to od njih svirali. Daj ljudi javite kada su svirke, da vam dovedem nove fanove.

Pozdrav. pivopije.gif

Posted

@Wroom>>>>Ha ha ...Tebe Djole ne voli!!!Njanjanja njanja!!!

Znam za Djoleta iz Theativa danas sam saznala!!Mercy for informations...

Zzop Ana

Posted

Djole, sto me ne volis? HEEEEEHEEEE.... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.giflaugh.giflaugh.gif Jel zato sto sam kazooo da je Bogdan frontman... icon_biggrin.gif evo necu nikad vishe. I baci raspored tih svirki na forum, ne znam na koji drugi nacin da saznam. I da, kad ce svirka???!!! icon_rockdevil.gif

Posted

@ Wroom - pa ja ti poslao pp, tako da nemoj da kukas nego proveravaj postu!!! icon_mrgreen.gif

Ajd' ako dolazis u nedelju u Fest na svirku Oskara, pa se dogovaramo za probice i ostalo!!!!! pivopije.gif

Posted

AAAAAAAAAA< PA JA CU DA SE UBIJEM!!!!!!!!!

BRATE, UGLEVNOM RETKO PROVERAVAM PP I NA FORIMIMA.... jjjjjjjbbbbbbgggggg!!! SAD SAM SE SMORIO! A TAD SAM SE BAS VRNUO....JEBOTE, NISTA MI U ZIVOTU NE IDE! mad.gificon_wink.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Posted

Evo ovako, za sve koji nisu bili na nasoj svirci, neka dodju u nedelju u Fest!!!!!!!

Sad ova nedelja, 19. mart, sviraju Oskar Tomas...bice ludnica!!!!!!!

Plus, imacemo svirku u 10. gimnaziji iduci petak, a za vise detalja, pitajte Maiden_Hell-a, posto je ovo sve sto ja znam. Hvala! biggrin.gif Ajde Dane okaci i ovde obavestenje oko svirke, ko sve svira, kad pocinje, kol'ko je ulaz...

Vidimo se, pozdrav pivopije.gif

Posted

phi bre, ovaj Dane organizuje svirke po raznim gimnazijama... sta ces ti da studiras, nesto vezano za zvuk??? biggrin.gif

mozes biznis da napravis...

Posted

E evo posto nisam bila tamo slusham sada Almost right (verovatno je niste ni svirali)!!!!

A za 10.

@Maiden Hell-a?

Kako si organizovao svirku ako si ti ????!!!!Gde si iznajmio ozvucenje i koliko para????Posalji mi na pp ako mozes??

Interesuje me kad bi bila svirka u Prvoj gimnaziji ko bi sve doshao???

(Samo me interesujee,posto sam predsednik parlamenta pa da vidimo nesto)....

Zzop Ana

Posted

Pa verujem ja to....I sa njom bih sve organizovala ali ona je na trudnickom(Ako mislis na Snezanu sto je sigurno) pa se vraca u septembru...

Ipak hvala na infou

Zzop Ana

Posted

Vidis sa direktorom i nadleznim profanom, ili profanima i ako se oni saglase sve je cool. Za sve ostale tehnicke detalje pitaj ili Pajagu ili mene, dobices do detalja info.

Pozdrav pivopije.gif

Posted

Evo dobio sam dopunu sto se tice svirke u petak u 10. gimnaziji.

Pored nas, sviraju i Aggressive Silence, Samostalni referenti, Irish Stew i jos jedan gimnazijski bend.

Pozdrav, i nadam se dase vidjamo tamo pivopije.gif