Stringer Posted April 20, 2006 Author Report Posted April 20, 2006 @ Redgirl - hvala... Ne znam da li ce biti nesto uskoro, sljakamo dosta, radimo na novim stvarima, a svi smo uleteli u neku jurnjavu sa vremenom, tako da ne znam kad ce neka svirka...jbg. Svira nam se extra, ali je mozda ovako bolje @ Greenenn - za sad potpuno gotove dve, bice bar jos dve, tri, a jos su u opciji radni naslovi, tako da polako...o tom, po tom... @ Max - Hell yeah...da sam nas ja slusao toliko koliko ti, pozlilo bi mi... Quote
Dznsn Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Maxe nemoi jesti plavog patlidzana kad ti ne odgovara... Btw Maxo hvala za onai APC sho si mi dono... Ochekujem josh toga Quote
~MaX~ Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 naravno......a sutra tju i da ti otpevam jednu pesmicu...... Quote
greenenn Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Vec su pocewli da se ponasaju kao zvezde!!!!!!!!! Quote
Stringer Posted April 26, 2006 Author Report Posted April 26, 2006 Sto vec...mi smo poceli da se puvamo i glumimo rockstarove i pre nego sto smo naucili da sviramo... Jebeni net J?edno malo obavestenje: ne znamo kada ce biti sledeca svirka, posto smo upali u neki bas radan period, jel'te radi se na albumu, tako da moguce da ne bude svirki u neko skorije vreme. Naglasavam skorije vreme... Quote
WRooM Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Bogdane, pogledaj uskoro jbn pp...neko je nestrpljiv... Quote
IRA Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Ako mene to oci ne varaju Bogiju je danas rodjendan! (ako je to taj Bogi ) Pa ako jeste ... SRECAN RODJENDAN Sve najbolje! Quote
greenenn Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Nisam bila jucher tu ali mislim i ja da mu je rodj!!Tako da srecan rodjendan!!! Quote
IRA Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Verovatno su se ljudi zapili negde pa ih zato nema na forumu Quote
:Dea Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Zakasnila sam, ali nema veze - SRECAN RODJUS! Quote
bogi Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 @ ira, greenenn, moni zvonchice, dea... HVALAAA VAM PUUUNOOO! DIVNE STE! Quote
*nitro* Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 jeste planirali da svirate negde ove godine ? uzeleli smo se! i ocemo da chujemo te nove pesme Quote
Pajaga Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 ja sam cuo da nece skoro svirati u Beogradu jer su svi otisli na Bermude... Quote
bogi Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 jeste planirali da svirate negde ove godine ? uzeleli smo se! i ocemo da chujemo te nove pesme Veruj mi,mi smo se uzeleli svirki kao nikad do sad,ali predstoji period bez svirki u Beogradu,bar u nasoj organizaciji,jer jako puno radimo na novim stvarima i pripremi za album.Ako ti nesto znaci,trebalo bi da sviramo na Egzitu,sto jos nije do kraja potvrdjeno,ali....Sad se setih,sviracemo 21og maja u klubu Doma Omladine na promociji nekog novog casopisa...Bice tu jos nekih odlicnih bendova...Nadam se da se vidimo! Quote
*nitro* Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Super! Dobro je znachi nisam za dzabe uzeo chetvorodnevnu kartu za EXIT ! Vidimo se 21. 100% Quote
IRA Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 (edited) Veruj mi,mi smo se uzeleli svirki kao nikad do sad,ali predstoji period bez svirki u Beogradu,bar u nasoj organizaciji,jer jako puno radimo na novim stvarima i pripremi za album.Ako ti nesto znaci,trebalo bi da sviramo na Egzitu,sto jos nije do kraja potvrdjeno,ali....Sad se setih,sviracemo 21og maja u klubu Doma Omladine na promociji nekog novog casopisa...Bice tu jos nekih odlicnih bendova...Nadam se da se vidimo! Zna li se koji dan cete svirati na Exitu? Edited May 1, 2006 by IRA Quote
greenenn Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Pa,za Exit je rekao Bogdan da nije sigurno!!!Ali sigurno je da cu ja doci na promociju tog casopisa!!!! Quote
Buba :) Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 to ona promocija sa acid rainom??? ajde ako bude nesto od tog exita, nek bude treci dan pliiiiz ma znam da ne zavisi od vas, i tako... Quote
Recommended Posts