girl-interrupted Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Gde si Djole,zmaju??? Samo da te pozdravim malo...Ja sam u skoli u biblioteci pa mi je dosadno...Ajde...xxxxxx Nina Quote
IRA Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Pa,za Exit je rekao Bogdan da nije sigurno!!!Ali sigurno je da cu ja doci na promociju tog casopisa!!!! Na promociju i ja dolazim. Taman onako polu-mrtva posle ispita Quote
niking Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 kakvu promociju? kog casopisa? ko sve svira? Quote
*nitro* Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 promociju chasopisa nekog chasopisa verovatno neki super bendovi chitaj malo! zashto si uzeo avatar u fazou - "couldn't be more gay" ? Quote
kur-d-tizana Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Hej, hej... Polako, nemojmo se vredjati... Bambiji nisu gay I jedna vazna stvar: Bambiji se ne seksisu oni vode ljubav Zapamtite to Quote
*nitro* Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 (edited) gay Edited May 3, 2006 by *nitro* Quote
Stringer Posted May 4, 2006 Author Report Posted May 4, 2006 Evo ovako: Nazalost ne idemo u Pirot, posto Bogi ima odbranu diplomskog jutro posle!!! Svirka vezana za promociju novog casopisa je otkazana, usled zajeba ljudi iz Doma Omladine. Pretpostavlja se da ce biti negde krajem juna, ali to jos nije sigurno. Cim se nesto sazna javicemo. P.S. Jos se ne zna da li sviramo na Exit-u, sve je u nekim jurnjavama! Bogdane ne lazi ljude!!!!!!!! @ Bole - idete li u Nis sledece nedelje. Ako idete, vidjamo se tamo!!!!! Quote
miss Penny Lane Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 @ ira, greenenn, moni zvonchice, dea... HVALAAA VAM PUUUNOOO! DIVNE STE! i vi ste svi divni... svirajte treceg dana, pa da bojkotujemo HIM i idemo na Stringse Quote
Dznsn Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 (edited) De ste ljudi shta ima? Ja sam josh davno reko kad je Bogi spozano internet da ce biri kurshlusa... Naravno niko od vas ne obraca paznju na Bogija... nadam se... Btw Nishu dolazimo da te otresemo... Poz svima Edited May 4, 2006 by Dznsn Quote
bogi Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Dobro, dobro, ljudi, upamtite - pa ih podsetite sta su rekli kad budemo svirali na exitu! @Stringeru slusaj me, moja je uvek poslednja i ti to dobro znas, tako da ako kazem da sviramo na Exitu, onda sviramo. Jel to jasno? Quote
miss Penny Lane Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 @monchica: pa ne smemo HIM da propustimo vala ne znam bas ... mora prvo da se kupi 300 pari tangi sa sljokicama na kineskoj pijaci Quote
Buba :) Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 kupicemo, naci ce se nekako para, naci ce se... Quote
miss Penny Lane Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 kupicemo, naci ce se nekako para, naci ce se... za to uvek mogu da se nadju pare... manje pljuga, vise gaca Quote
:Dea Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Joj gace... Sad se setih kada smo bacali na Maxa i paprichice. Koma! Skupice se pare da se kupe gace i za Him-a i za Stringse! Quote
audion Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 EJ, DZONI, KADA CE SVIRKA DA TE PODRZIM? BNDZA Quote
WRooM Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Grupi su prsle...ajmo zene, jel to sve sto znate BOOOGDANEEE, PROVERI PRIVATE !!!!!! LJUDI NEK GA NEKO NATERA DA PROVERI!!!!!! Quote
WRooM Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Djordje i ti proveri pp.... A Bogdane, bre.... Quote
Dznsn Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Isuse ova tema je postala svashtara... Bndza teshko da ce neshto skoro svirka Quote
Recommended Posts