Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
A sta hoces da upises?

dramaturgiju laugh.gif

bibi, naravno da se slavi biggreens.gif

jedva cekam biggreens.gif

p.s. kad ce sledeca svirka? necemo valjda morati exit da cekamo ? no.gif

BILJANA 3 dana slavlja je malo... bez 5 ne razgovaramo icon_razz.gificon_smile.gif

Posted

ej devojke ne mislite li da je vreme da predjete na pp!!!A i verujem da ste dobre drugarice pa da mozete da se cujete sa ostalima!!Mene najvise kad dodjem ovde interesuje sta radi Broken Strings!!A posto znam da sad snimaju neki materijal i nece biti svirki u BG u bolje onda da nema novih postova!!Nego da se utripujem svaki put kad navratim a pishe da ima novih poruka i razocharam se shto su uglavnom glupi postovi!aman!!

Super Zvonchice(BTW iritiras me jos od svirke koju smo davno organizovale) zelim ti da upises fax!!

Eto da se umesham u shuntavi off topic!!

Zzop

Posted

a leba ti nemoj da se nerviras icon_mrgreen.gif

kad bude nesto novo, javicu ti ja na pp pa ti dodji da procitas! jel moze? icon_mrgreen.gif

bolje i ovako nego da se tema zagubi negde tamo...

ma djole je ovde najveci spamer icon_mrgreen.gif

bas bih volela da svirate na exitu wub.gif

Posted
a leba ti nemoj da se nerviras icon_mrgreen.gif

kad bude nesto novo, javicu ti ja na pp pa ti dodji da procitas! jel moze? icon_mrgreen.gif

bolje i ovako nego da se tema zagubi negde tamo...

ma djole je ovde najveci spamer icon_mrgreen.gif

bas bih volela da svirate na exitu wub.gif

laugh.gif

bibilice ipak si ti najveci spamer, ako racunamo i dushmandiu wub.gif

ja sam lepo pitala kad ce svirka...

mogli bi lepo da svirate sa oskar tomasom i svi cemo biti hepi biggreens.gif

Posted
a za exit!!Bogdan je rekao!Ja ga bar drzim za rech!

Ha ha ha ha ha ...... :smajli koji je doziveo epilepticni napad od smeha!!!: laugh.giflaugh.gifbiggrin.gificon_smile.gificon_smile.gifwallbash.gificon_smile.gif

Bogdan rekao.... wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

Za svirke ne znamo, moz' bidne, ali nije sigurno...javicemo, tj. javice neko od nas, KO NIJE BOGDAN!!!!!!!! laugh.gif

Posted

A bre Djole zar tako kolegi iz benda!!C c c!!!

Jel se vi svadjate ponekad u bendu?

Dobro ajde drzim Djoleta za rec da ce svirati na Exitu!!Ako je rekao!

Zzop

Posted
Ha ha ha ha ha ...... :smajli koji je doziveo epilepticni napad od smeha!!!: laugh.giflaugh.gifbiggrin.gificon_smile.gificon_smile.gifwallbash.gificon_smile.gif

Za svirke ne znamo, moz' bidne, ali nije sigurno...javicemo, tj. javice neko od nas, KO NIJE BOGDAN!!!!!!!! laugh.gif

bolje bi vam bilo da svirate uskoro violent.gif

molim vas svirajte na exitu... ionako ce biti malo alternative na drugim stejdzevima... a i ako ima neke alternative to je uglavnom krs ...

dakleM svirajte biggreens.gif

Posted

JBT, bez ozbzira na naklonost prema svim ostalim clanovima benda, ne mogu da ne primetim kako imate los odnos prema Bogdanu, opustite se malo, osvezio je temu i bas je cool sto je neozbiljan... Izgleda da njega gotive svi vise od njegovih bendasa... Ne uzimajte mu za zlo sto je drugaciji...to je glavni adut vaseg benda. A vi ste malo...ponekad se nekiom sa strane cini da ga bas ne volite...Citiracu nekog sa foruma ko je rekao da bi Bogdanu bolje bilo u nekom drugom bendu...hehe.Mi ga primamo laugh.gif I opet mu ponavljam da proveri pp. Djordje, naredi mu...majku mu....

I ne dirajte vise coveka...cu sve da vas bijem.

I by the way...Greenenn- u pravu si za pp. icon_rockdevil.gif A i clanovi benda bi mogli jedni drugima da sibnu pp, da ne citamo ove ljige. laugh.gif

Posted

Jeste ja mrzim Bogdana... biggrin.giflaugh.gif ...svi ga mrzimo...na stranu to da se znamo od neke 8 - 9 godine... icon_mrgreen.gif

Mi se u Stringsima ne svadjamo nikada... icon_biggrin.gif ...buahahahahaha...

Elem, Bogdan je jedno jako simpaticno i spontano stvorenje, ali ima taj problem da cuje ono sto on zeli da cuje, pa tako ako se kaze da bi bilo super da pojurimo da sviramo na Exit-u, to je automatski prevedeno u "mi sviramo na Exit-u"...tako neke stvari...

Sto se svirki tice...JEBIGA...svira se i nama, ali smo u stvarno velikim frkama sada...btw, jos novih pesama, i novih obrada... biggrin.gif

Pozdrav pivopije.gif

Posted

Aman shta je sa mnom!Vecito napravim neku pometnju na temi!!

Svi se volimo(skoro svi) i postujemo i fanovi i clanovi benda!I iz toga se radjaju super svirke!

Koliko ste to pesama napravili bice za dva albuma?A sta se obradjuje?Ako mogu znati!

Ma dobro cucu!!Najvise za mesec dana?Jel tako?Jel tako!!!!!

Zzop

P.S.Budi li mi ona Red girl kenjala za to sto uvek napisem ovo i kako bi mogla da ubacim u signature nek mi pusi q!!

Zzop again

Posted
Jeste ja mrzim Bogdana... biggrin.giflaugh.gif ...svi ga mrzimo...na stranu to da se znamo od neke 8 - 9 godine... icon_mrgreen.gif

Mi se u Stringsima ne svadjamo nikada... icon_biggrin.gif ...buahahahahaha...

Elem, Bogdan je jedno jako simpaticno i spontano stvorenje, ali ima taj problem da cuje ono sto on zeli da cuje, pa tako ako se kaze da bi bilo super da pojurimo da sviramo na Exit-u, to je automatski prevedeno u "mi sviramo na Exit-u"...tako neke stvari...

Sto se svirki tice...JEBIGA...svira se i nama, ali smo u stvarno velikim frkama sada...btw, jos novih pesama, i novih obrada... biggrin.gif

Pozdrav pivopije.gif

Ej , ne pomislih nishta loshe....Samo da sta god imate da kazete jedni drugima, ne mora ceo forum da ucestvuje u tome da li je neko spontan ili ne...Nista loshe, ja samo hocu svirku kao i svi...I uostalom ovde smo zbog muzike, a ne zbog voljenja ili mrzenja. Veliki benovi su uvek slozni, i to isticu...upamtite to.

SSSSSSSSSVVVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRKKKKKKKKKKAAAAAAAA.

Ako Bogdan ne pogleda pp, bacicu taj txt ovde, Djordje, please, reci muuuu.

Posted

@ Wroom - sala mala, sve je ok...btw, ja mislim da je pogledao pp...

I mi hocemo svirku, ali je nazalost neizvodljivo, makar u neko skorije vreme...poslednjih mesec dana radimo samo na novim stvarima, i juce smo iz zezanja krenuli nesto staro...i raspali se... wallbash.gif Jbg...

Bice svirka...makar za kraj ispitnog roka... biggrin.gif

@ Moni - Strokes ??? laugh.gifbiggrin.gif