anchy rox Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 to sam iznad bila ja sa burazovog account-a. uuuuuuuuups... Quote
solomona Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Ima li neke sanse da se sjurite u KG? a super heroji? Quote
Stringer Posted May 17, 2006 Author Report Posted May 17, 2006 Ima, sto da ne...samo da prodje sad frka oko ispitnih rokova i mi smo kao slobodni. Moguce da za leto uletimo u studio na snimanje, ali kapiram da ce nam svaka subota biti blejacka, tako da nije nemoguce da naletimo... Quote
solomona Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ima, sto da ne...samo da prodje sad frka oko ispitnih rokova i mi smo kao slobodni. Moguce da za leto uletimo u studio na snimanje, ali kapiram da ce nam svaka subota biti blejacka, tako da nije nemoguce da naletimo... To bi bilo super..vi momci stvarno znate da napravite atmosferu Quote
greenenn Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ako mene pitash!!!Za Barselonu??? A ako me ne pitash!!Onda nishta!!! Brokeni znate shta bi bilo dobro?Da vi napravite svirku sa Sinapsom i ReSoundom??? Shta mislite o tome?? Quote
Virgo_Intacta Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Gde greenenn, tu i resound! Ili vice versa? Anyway....ja bih volela da napravite svirku sa OT..ne nzam...to je bas lep recept za fino raspolozenje....A resound sam po sebi nosi radost....pa mozete i sa njima.... Quote
greenenn Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Sa oSkarovcima isto !!!Kako sam zaboravila!!??!!! gde ja tu ReSound??Zashto tako mislish?? P.S.Voolela bih da znam da li te znam??? zzop Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Haha... Sheceru MS, smrt te prati od detinjstva... :strajterovsmajli: Nikada vishe onakva svirka kao shto je bila u Dadovu i tachka... Quote
Virgo_Intacta Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 To je bilo tako lepo zato sto je znashvetjkoji shetjer bio tu i putovao sa nama, izgledalo je, zauvek... Sve je isto samo njega (S) nema... Quote
Virgo_Intacta Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 I nemoj me vise zajebavati za gdina bizarnih interasovanja P.S.Posto ces pre videti ovde, nego sot cu te naci offline, imam novosti... Quote
Stringer Posted May 18, 2006 Author Report Posted May 18, 2006 @ Na2SO4 - za Dadov... hvala Bilo bi super da se opet ponovi svirkica kao proslo leto u basti KST-a...ko je bio zna na sta mislim, ajd' videcu sa ostalim blejacima... smrdljiva Barsa... Quote
Buba :) Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 jel to nama neko izgubio u kladionici???? Quote
Virgo_Intacta Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Da i u basti ksta je bilo suuuupeeeer..... Mozete i to da ponovite... Ili da smislite neko putpuno ludacko i bizarno mesto gde niko do sad nije smislio da svira.... Quote
WRooM Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Ej, svaka cast za BERMUDE. Bas smo se obradovali da cas cujermo pa makar i samo 1 pesmu. Koji ste vi ludaci. Htedosmo da vam se javimo....ali nije bila bash dobra prilika...mislim niste bili bas sami, pa da ne smaramo. SVIRRRKKKKAAAA! Quote
niking Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Bilo bi super da se opet ponovi svirkica kao proslo leto u basti KST-a...ko je bio zna na sta mislim, ajd' videcu sa ostalim blejacima... smrdljiva Barsa... samo, ovog puta da dodju ljudi... znam Quote
miss Penny Lane Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Ništa moni, moraćemo nekako da ih ubedimo... pretnja smrću bi upalila i think... ako ces da mi pomognes u pretnji onda ok Quote
Stringer Posted May 18, 2006 Author Report Posted May 18, 2006 jel to nama neko izgubio u kladionici???? Naprotiv, singlao sam na Barsu... Ali sam ipak navijao za Arsenal bez obzira na lovu!!!!! Ladno su svirali Bermude...jebiga... @ Niking - samo da dodju ljudi...nek vas bude i 20 potpuno je isto... Quote
niking Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 (edited) pa toliko nas je i bilo prosli put ako mislimo na onu svirku gde je bila cela BGrunge ekipa... ono kad ste delili promo diskove koliko sam se izbedacio zbog Anrija i Ljundberga, bruka... Edited May 18, 2006 by niking Quote
Buba :) Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 heh, izadje bogdan i mislimo sad ce neki punk, rock nesto i iz zajebancije viknemo bermude a ono stvarno Quote
Stringer Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 Anri kralj...Ljundberg jos veci.. Mislio sam na tu svirku kad smo svi svirali...mada, mozda uleti opet neki Blue Moon, ali cemo gledati da bude vikend. Quote
~MaX~ Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 bilo bi lepo.....dugo nisam bio na vashoj svirci.......uzheleo sam se malo......a i interesuju me nove stvari..... Quote
Stringer Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 Sad mi javili da sviramo kao predgrupa Buzzcocks-ima u Domu Omladine!!!! 3. jun!!!!! Eto i vama i nama svirke!!! Vidimo se!!! Quote
niking Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 1. samo sto ce ulaz biti 500 kinti 2. Bloo Moon smara 3. jbmmtr glupom Lemanu sto je svinja... Quote
Recommended Posts