Stringer Posted May 26, 2006 Author Report Posted May 26, 2006 To mi reci...reci caletu da ima pivo ako odslusa predgrupu... Quote
greenenn Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 HEy Brokeny?Anybody home!Al ste shtreberi!Nema zapostavljanja publike! Hocu novi demo!!!!!! Odma sada odma! Quote
bogi Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 HEy Brokeny?Anybody home!Al ste shtreberi!Nema zapostavljanja publike! Hocu novi demo!!!!!! Odma sada odma! Nije frka da ti donesem demo sa starijim pesmama, ali ove novije bas nisu najkvalitetnije snimljene uz to ni mi ih nemamo skroz u audio formatu. Da ti ne objasnjavam...jednu od novih pesama cemo svirati na sl.svirci, a nadam se uskoro i ostale. Quote
greenenn Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Ja imam stari demo koji mi je Djole dao sa pet pesama: Tonovi Rekvijem Almost right Bermude Iza staklenih ociju Ali tako zelim Zice slomljene.Ajde da te ne mucim kad budete imali dobro snimljene nove +neke stare da ja to dobijem.Pa cu onda da vas maltretiram. Pozdrav Quote
IRA Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Pa cu onda da vas maltretiram. Onda cemo svi da ih maltretiramo Quote
Pajaga Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Ajde da te ne mucim kad budete imali dobro snimljene nove +neke stare da ja to dobijem. ja se nadam da necemo to dobijati, nego da cemo kupovati.. Quote
greenenn Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Ja se nadam da ce se kupovati a da cemo mi dobijati!Bolje dobiti! MOze tako?? Quote
Pajaga Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 ne moze ni tako.. pa, majku mu, kome cu kupiti disk ako necu Stringsima?! daj ne budimo sebicni.. pomozimo scenu.. ako stvarno mislis da to sto oni rade ne vredi 500/600 dinara koliko ce, verovatno, kostati disk, i ako ti je stvarno toliko tesko da odvojis toliki kesh za nesto sto volis, pa onda - o cemu mi pricamo?! Stringsi, srecno u subotu! I nemojte odmah da nam zapalite na turneju sa bazkoksima Quote
greenenn Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Dobro Pajaga kupicu disk!ALi hocu jos jedan cisto kao uspomenu!Kao na foru ovo su mi oni poklonili!E!E to hocu!A dacu i hiljadu ako treba!Ali ne za buzxx sta god! Solomona?Davno je to bilo!Bar za mene!! Zdrav Quote
Stringer Posted June 1, 2006 Author Report Posted June 1, 2006 Letnje pesme za letnje vreme... Btw. imamo samo jedan snimak Zica, i da se NEKO nije smejao dok je pevao pesmu, mozda bi i ispalo ok da se da ljudima za slusanje...jbg... Vidimo se, pozdrav Quote
WRooM Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Letnje pesme za letnje vreme... Btw. imamo samo jedan snimak Zica, i da se NEKO nije smejao dok je pevao pesmu, mozda bi i ispalo ok da se da ljudima za slusanje...jbg... Vidimo se, pozdrav Ja hocu snimak bez obzira ko se smejao, a ako je studijski snimak, verovatno se Bogdan smejao. MOLIM TE AKO IMAS-DAJ! a OPET TE PODSECAM- NE DIRAJ BOGDANA! Suvise ga gotivimo da bismo ti oprostili! Ti brate samo bacas paljbu na tog coveka, bas ti je zanimljivo. PS. Dolazimo u subotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
niking Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 ne moze ni tako.. pa, majku mu, kome cu kupiti disk ako necu Stringsima?! daj ne budimo sebicni.. pomozimo scenu.. ako stvarno mislis da to sto oni rade ne vredi 500/600 dinara koliko ce, verovatno, kostati disk, i ako ti je stvarno toliko tesko da odvojis toliki kesh za nesto sto volis, pa onda - o cemu mi pricamo?! I bi svetlost... @Stringer: posto je smejanje u pitanju, cenim da je bila neka "alternativna" verzija pesme Quote
Dznsn Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Oh nisam bio ovde bas dugo i dosta toga se ispisalo.... Eh sad sta da se radi... Btw Djole kako je bilo na GNR nadam se da si se lepo proveo... Poz svima Quote
soya Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 e da li i kako mogu dobiti vas demo? odlicni ste pozdrav Quote
bogi Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 e da li i kako mogu dobiti vas demo? odlicni ste pozdrav Dodji na svirku 24. u DomOmladine, donecu nekoliko demo-a. Quote
Pajaga Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Dodji na svirku 24. u DomOmladine, donecu nekoliko demo-a. sta ko gde kako zasto? Quote
soya Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Dodji na svirku 24. u DomOmladine, donecu nekoliko demo-a. dogovoreno, vidimo se tad... pozdrav Quote
miss Penny Lane Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 To mi reci...reci caletu da ima pivo ako odslusa predgrupu... reci cu mu... ja sam mu vec pustala vas demo... coveku se svidja... smeh... na kraju cu doci sa tatom u dom e, da... to je 2 dana pred prijemni... tako da cu biti u histerikus izdanju... Quote
Stringer Posted June 2, 2006 Author Report Posted June 2, 2006 Znam da nije vezano za ovu temu, ali GUNS-i... Prvo smo krenuli i bilo je , onda smo malo u putu. Kad smo dosli tamo bilo je , pre svirkice , i onda u hali dok se nije pojavio Kako je krenuo 'cert bilo je malo kasnije , pa opet i onda je dosao November rain... Jedva cekam sutra svirku... Quote
miss Penny Lane Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 ja blago tebi slusao si gunse... Quote
Recommended Posts