Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest sova696
Posted

Slusao sam ih u Filozofu...EXTRA SU!!! Da li je neko od vas cuo kako su obradili Enjoy the scilence od Depeche Mode-a ?? Ludilo..Momci, svaka cast!!

Posted

cek, kako je bilo na Buzzkocks-ima (ako se tako pise mhihi.gif )

niko nista ne rece... a izasao je danas clanak u Blicu... i ne pominju vas ama bas nigde...

Posted
@ Baal - nema na netu, ali bani na svirku u Domu 24-tog, ponecemo neke demo-e, javni se i to je to.

Ево, доћи ћу и ја, ал' мораћете да сазнате када има последњи аутобус за Врњачку Бању. laugh.gifpivopije.gif

Posted

Mi bismo na BUZZCOCKSima i bilo je jebeno do jaja! pivopije.gif Stringsi su bili nikad bolji, sram bilo novine sto ne pisu o njima. icon_evil.gif

Videli smo Bogdana sa nekim drustvom, u publici...a vi ostali ste bili negde zatureni.

Stringsi, kako je vama bilo na najboljem koncertu godine?

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted
Mi bismo na BUZZCOCKSima i bilo je jebeno do jaja! pivopije.gif Stringsi su bili nikad bolji

Izvini, ali ovo je gnusna laz... laugh.gifpivopije.giflaugh.gif

Salu na stranu, mi uopste nismo zadovoljni kako je to ispalo, moglo je i moralo je mnogo bolje, ali jbg. Dzaba je sad pricati, bice jos svirki.

Buzzcocks su RASTURILI icon_rockdevil.gif , imam par fotki sa tonske probe, blejali smo malo sa njima i matorci su vrh. Bubnjar je najveci car koji postoji!!! Mi njima dali cinele, oni nama svoj bubanj...vrh. Pritom, samo jedan od njih navija za Manchester... laugh.gif

Pozdrav pivopije.gif

Posted

@WROOM-Ej, hvala na podrsci.

Buzzcocksi su bili nikad jaci, imali su tempo..svaka cast! 25 *a verovatno i vise pesama za samo sat i 15min. Nikad bolja svirka!

I da, posle sam svrnuo i na one cuvene VIP party-je i tamo malo razmenio iskustva i mail-ove sa njima, i dobio majcu!

PS. Majce sam dobio iskljucivo zato sto sam rekao da navijam za Arsenal.

I jedna preporuka za sve vas- posle buzzcocks-a sam banuo na Akademiju, jer je ortakov bend imao svirku- bend se zove MASTA BASTA, sviraju rege, sa primesom dub-a...i to je jedna od najboljih svirki na kojoj sam ikad bio! Autorske su im super, obrade...dosta improvizuju. Ima ih 12 u bendu- 2 gitare, klavijature, bongosi, saks, truba....ekstra muski vokal i preteci vokal im je cica na koju svi otkinuli, dodjite da vidite zasto.

pivopije.gif

Posted (edited)

jaooo..

kam sam usla u salu,neko mi je rekao da ste zavrshili...

bezzzveze..bash sam htela da vas cujem,s obzirom da nikad nisam...

e,za taj rege bend sam cula,drugarica ih je slusala to vece..ona mi isto kaze da su bili sjajni...

MASTA BASTA...hehe,super naziv..hoce li svirati opet,uskoro?aj javii,kolegoO sa etnologije icon_razz.gificon_razz.gif

a za buzzcockse -no comment! hocu jooooOOsh:)

Edited by Siouxsie
Posted
@ Baal - nema na netu, ali bani na svirku u Domu 24-tog, ponecemo neke demo-e, javni se i to je to.

Heh, malo teže pošto nisam iz BG-a. icon_wink.gif

Ево, доћи ћу и ја, ал' мораћете да сазнате када има последњи аутобус за Врњачку Бању.

Nego šta, sharkey. icon_wink.gifpivopije.gif

Posted
e,za taj rege bend sam cula,drugarica ih je slusala to vece..ona mi isto kaze da su bili sjajni...

MASTA BASTA...hehe,super naziv..hoce li svirati opet,uskoro?aj javii,kolegoO sa etnologije icon_razz.gificon_razz.gif

Cekaj, kolega sa etnologije? Jel sa prijemnog? Ne mogu da se setim...Inace ja sam prosle godine izasao na taj prijemni zbog vojske, polozio, ali nisam mogao da ostanem na budzetu jer su me izvalili da sam na bioloskom...pa sam u medjuvremenu isti i zavrsio. Tako da sam bio kolega neko kratko vreme.

Vama koji niste iz BG - uploadovacemo peme na sajt i dacemo vam link, ove nedelje, nadam se.

Posted

wallbash.gif Cekaj, kolega sa etnologije? Jel sa prijemnog? Ne mogu da se setim...Inace ja sam prosle godine izasao na taj prijemni zbog vojske, polozio, ali nisam mogao da ostanem na budzetu jer su me izvalili da sam na bioloskom...pa sam u medjuvremenu isti i zavrsio. Tako da sam bio kolega neko kratko vreme. icon_smile.gif

Vama koji niste iz BG - uploadovacemo peme na sajt i dacemo vam link, ove nedelje, nadam se.

pivopije.gif

PS. Javicu za svirku MASTE BASTE! I postavicu link pa da ih cujete.

Posted

Ako neko iz benda moze da mi se javi....pishite na [email protected]

Zainteresovani smo da Vas pozovemo da svirate na koncertu u Petoj gimnaziji....mi nashe svirke pravimo u dvorishtu, a to je prostor za 2000 ljdui(veci od SKC-a)....javite se bendlije....

Posted

wallbash.gif Cekaj, kolega sa etnologije? Jel sa prijemnog? Ne mogu da se setim...Inace ja sam prosle godine izasao na taj prijemni zbog vojske, polozio, ali nisam mogao da ostanem na budzetu jer su me izvalili da sam na bioloskom...pa sam u medjuvremenu isti i zavrsio. Tako da sam bio kolega neko kratko vreme. icon_smile.gif

pivopije.gif

PS. Javicu za svirku MASTE BASTE! I postavicu link pa da ih cujete.

ma daa..i ja sam upisala etnologiju cisto iz alternative za likovnu...

secam te se sa prijemnog i iz vojinovog filmaA icon_smile.gif i iz GeneRalnE prObeE ..hihihi..

jedino te se ne secam,nAzaLOST,sa nEkeE vAshe svIrKe..

alI usKoRO,naDaM sEE...

p.s.jEl mOze nEkO da pOjasNi ovAj linK za Masta Basta,poSto Sam MalO glUPa za DOwnLoad sa ovoG RapIdShaRE-a...

Posted (edited)

Fanovi ajde insistirajte ovom nasem Broken Stringsu da svira sledece nedelje u Petoj gimnaziji!Ajde!!!Neka bace knjige sta ce im?hehe

Zzop

Edited by greenenn
Posted

poblajvela drolja...

^^^ cisto da nispadne da sam ovaj post napisao da bih vas vratio na pocetak

p.s. aj dajte neki info za 24... ko sta gde, KOLIKO $$$ mhihi.gif

Posted

Molim clanove benda da obrate paznju na Goblini temu ph34r.gificon_biggrin.gif Ima li ikakve sanse da vi napravite Goblini tribute ... jednom ... eventualno ... barem.. icon_sad.gif