:Dea Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Sviraju 3.8. u Zajecaru na gitarijadi. Jedva cekam! Quote
Ma Jelena. Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Sad sam ih gledala u Beogradskoj hronici...bas su likovi! Quote
RedGirl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Bili su na tv-u??? aaaaaaaaa kako mi zao sto nisam gledala!!! Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 I ja sam ih gledala,stvarno su carevi,odushevila sam se kad sam ih videla...a ona voditeljka... VODI ME NA BERMUDE.............. Quote
:Dea Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Aaaaaaa, ne mogu ni ja da verujem da su bili. Sta su pricali? Jel bio ceo bend? Quote
negative creep Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 stvarno hvala na disku! @ Bojana - nije mi jasan ovaj tvoj post... Quote
solomona Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 ma Bojana to treba da bude jasno nekom drugom al ajd Quote
negative creep Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 ma Bojana to treba da bude jasno nekom drugom al ajd Ma Bojana... Salim se malko. Elem, ako ti trebaju njihove stvari, dacu ti ja. Kao i one stare stvari BY-a koje si trazila... Quote
solomona Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ma Bojana... Salim se malko. Elem, ako ti trebaju njihove stvari, dacu ti ja. Kao i one stare stvari BY-a koje si trazila... pa moze ,posto ne bih da ponovo davim Gizu! Quote
negative creep Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 pa moze ,posto ne bih da ponovo davim Gizu! Giza jeste muzicka enciklopedija, ali nesto nisam sigurna da ima Stringse. On je u dosta tvrdjem fazonu... No, ajmo na pp pa da se dogovorimo...dok mi ne odes u Nemacku! Quote
miss Penny Lane Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 nadam se da se vidimo u zajacaru ... Quote
~MaX~ Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 i ja sam tamo......prasitji su sad u Bugarskoj pa mozhemo da im ispamujemo temu... znate ono,kad machke nema.... Quote
:Dea Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 i ja sam tamo......prasitji su sad u Bugarskoj pa mozhemo da im ispamujemo temu... znate ono,kad machke nema.... RIOT! Quote
miss Penny Lane Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 sta sviraju u zajacaru> nadam se da ce biti novih pesama Quote
iggyslap Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Nadam se da se vidimo 3. u zajecaru!!! Quote
bogi Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Vratili smo se iz Bugarske puni utisaka!Stvarno je sve bilo na extra nivou,cak do te mere da sam se u jednom trenutku istripovao da smo zvezde! Berkovica(mesto gde smo bili)je vrlo prijatan i jeftin gradic,ma savrsenstvo... Sto se tice snimaka,mislim da je Bojana trazila,ja mogu da obecam,ali tek posle gitarijade jer smo sad svi malo u guzvi,a prekosutra palimo...Ako uspes da nadjes od nekog u medjuvremenu(ako ti se zuri),bolja ti je ova opcija preko foruma,odnosno nasih dragih prijatelja benda... Inace,odlozeni snimak gitarijade bice na RTSu,za one koji ne budu isli u Zajecar,gledajte ljudi,bice brdo sjajnih bendova! Dakle,od 1 ujutro pa nadalje,svake veceri na prvom ili drugom,nisam siguran... Zelim puno srece svima,a pogotovo Aetru(njih zaista najvise cenim,sjajni su!) Naravno,Max,nisam te zaboravio,jebi im kevu,pa da udjete u polufinale! A,kad dodjete dotle,sve je moguce posle! Quote
Stringer Posted August 2, 2006 Author Report Posted August 2, 2006 Bugarska rulaaaa!!!!!!! Elem sviramo u cetvrtak 3. jula na Gitarijadi u Zajecaru, negde oko 21h. Ko bude hteo da dodje, neka bude na vreme posto je satnica jako tesna, i ograniceni smo posto odma posle nas svira Uriah Heep. Sviracemo negde oko pola sata, a pola svirke ce biti nove stvari... @ Max i Cr33p - iskreno se nadam da cemo se gledati u Zajecaru sva tri dana. jedva cekam!!!!! Puno srece i pozdrava!!!! Neke svirke u Beogradu ce biti tek na jesen, osim ako ne upadnemo na Beer fest...videcemo. Jbm li ga... Pozdrav Quote
People before Profits Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 wow ljudi svaka cast!!!!!!!!! predgrupa uriah heepu!!! pohvalicu se caletu da vas poznajem samo napred, gurajte! Quote
greenenn Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 wow i od mene...Htela sam isto da napisem sto i MAtija al me preteko..E to za Beer fest nije losa ideja...Upadnite kako znate i umete jer nisam u prilici da na bilo koji nacin dodjem do Zajecara...Sledece godine mozda kad pocnem da vozim!!! Broken Strings Broken Strings spomenite Uriah Heepu koliko imate fanova!!!hehe Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 shmrc....ja necu ici na gitarijadu...shmrc... -evo i ja se prikljuchujem loodim fanovima Quote
miss Penny Lane Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 srecno veceras... i nadam se da ce biti neka svirkica grande od jeseni Quote
IRA Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Hoce li biti prenos ... negde ... nekako? Quote
WRooM Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Ej, bio je prenos i bili ste super! pocelo je juce oko pola2...tako nesto na drugom rts-a. Kad ce svirka u Bg-u? Kad ce album, rece ona Olga juce na tv-u da cete izdati uskoro za PGP?! PS. Videle su vas moje ortaki nje na aerodromu Tivat (Djordja i Bogdana), pih bili smo i mi dole, nadam se da niste svirali u CG... POZ Quote
Recommended Posts