Stringer Posted December 26, 2006 Author Report Posted December 26, 2006 @ PS - nisu oba pravilna, i to sigurno, ali nema veze. Trust me on that! Elem, jako smo se uzeleli svirki, pogotovo u Beogradu. Zatvorili smo se u studio, a jel'te bas i nismo navikli na tako nesto, i kad su nas pozvali sa 202-ke naravno da smo prihvatili, a pritom cemo odsvirati i koju nasu, a da to ne budu Bermude Nema veze sto je vece obrada, zezanje je zezanje... A za ono "veliki bend"...uf ...hvala... Quote
Stringer Posted December 31, 2006 Author Report Posted December 31, 2006 E pa drugari, fanovi, poznanici i svi ostali SRECNA VAM NOVA GODINA Puno srece i zdravlja, riba, tipova i para, puno dobrih svirki (po mogucstvu nasih), mnooogo dobrog provoda, lepih trenutaka i ostvarenih zelja zeli vam bend Broken Strings. Lepo se provedite veceras, posto mi sigurno hocemo! Veliki pozdrav Quote
Buba :) Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 (edited) SRECNA VAM NOVA NASLADJI BENDU NAS!!!!! I DA UVEK BUDETE VESELI KAO STO STE BILI DO SAD I IZDATE VEC JEDNOM TAJ ALBUM I DA SVIRATE CESCE I .......SVASHTA!!!!! PUNO VAS VOLIM A I OSTALI SIGURNA SAM....!!!!!! JAAAAAAAAAO NEKA SRECA ME ODJEDNOM UHVATILA : ))))))) Edited December 31, 2006 by bibili Quote
miss Penny Lane Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 AWWWWWWWW!!! SRECNA NOVA GODINICA I SVE NAJLEPSE Da napravite svirku na Bermudama i povedete sve nas Quote
:Dea Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 SRECNA NOVA GODINA, mom omiljenom domacem bendu koji trenutno postoji. Da imate stalno svirke i da uvek budete tako sreckasti i da prodate par desetina hiljada albuma, ali originala, ne pirata. :veseli: Quote
greenenn Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Hvala bende.... I ja zelim svima sve najlepo... I puno ljubavi, zdavlja, imanja, drugog stanja(salim se)..... Zzzop i nek` vam se sve zelje ostvare!!! Quote
WRooM Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Srecna nova godina najgotivnijem bendu i da vam se sve zelje ostvare...i ona da kupite bilijarski sto! Da ostavite devojke (ako ih jos imate...svasta se prica) i da se smuvate sa mojim slatkim drugaricama! I svim forumasima sve najbolje!!! Quote
niking Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 (edited) Edited January 2, 2007 by niking Quote
*nitro* Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Da ostavite devojke (ako ih jos imate...svasta se prica) i da se smuvate sa mojim slatkim drugaricama! kolko si se zajebavao...NE Quote
miss Penny Lane Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 lallaallalaaaaaaa jedva cekam petak weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Buba :) Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 isto isto isto weeeeeeeeeee......... a sta cete da svirate?! Quote
Stringer Posted January 4, 2007 Author Report Posted January 4, 2007 Iskreno...mislim da ni mi pre petka necemo znati Quote
niking Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 isto isto isto weeeeeeeeeee......... a sta cete da svirate?! opusteno, sigurno sviraju State Of Love And Trust (ili obaram Spejs ) Quote
Pajaga Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 opusteno, sigurno sviraju State Of Love And Trust (ili obaram Spejs ) word. Quote
Buba :) Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 jao nikingu obaraj sve samo ne spejs...!!!!!! :nolifer: nego....pa ok znaci SoLaT, ja racunam i na better man... i...josh neke a znate li bar koji po redu cete da svirate?! Quote
niking Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 word. i ja se slazem... @bibi: sad sam pitao, jos se ne zna Quote
:Dea Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Jeremiju ce svirati sigurno. Ne Better man, ne! Quote
*nitro* Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 bili ste po tradiciji - fenomenalni ! stvarno....(shta reci a da ne zvuchi otrcano?) , SABIJATE!!! e i sve pohvale za Bogdana koji me je nasmejao da suza zaaazmuuuuuuuuriiii! Quote
niking Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 (edited) uloguj se na MSN... @Stringsi: samo se Bogi malo (pozitivno) istripovao... bio je tr00... EDIT: ne mogu da verujem da si mi u post uleteo... EDIT2: hvala... Edited January 5, 2007 by niking Quote
miss Penny Lane Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 bilo je diwno... samo me je better man ubio... i shvatila sam ko je ta devojka... ali nema veze... Quote
miss Penny Lane Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 She lies and says she's in love with him, can't find a better man... Talkin' to herself, there's no one else who needs to know... She tells herself, oh... Memories back when she was bold and strong And waiting for the world to come along... Swears she knew it, now she swears he's gone ------------- Quote
Шарки Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Убићу вас што скрнавите Бајагу. :) Шалим се. Ово је био моменат године. Quote
Recommended Posts